- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.858
- Поени од реакции
- 10.230
Ти улав да не сиДоговорено
види го скрос му ја е.ал
Ти улав да не сиДоговорено
Чичо Хитлер ќе му удри еден режим и сѐ ќе се средиТи улав да не си
види го скрос му ја е.ал
Грешка е...сигурно има ама не го прилистале весникот како што треба. Еве сега ќе се огласат од Јуве официјално со нов договор за Видал. Дури и името ќе го сменел со новиот договор Јуве Видал ќе се викал!Sport Witness @Sport_Witness 2h
There is no article in today's Gazzetta saying Vidal and Pogba are untransferable. Juve fans made it up.![]()
Manchester United plc reaches agreement with adidas
Сеа и јас сакав да ти пишам на ФБ кај што ми искоментира. Како да бегаат од фудбалов Nike. Им останаа Барса како најголем продавач и во ПЛ Сити со по негде испод 300,000 дреса годишно.После Арсенал, ќе си одат и од Јунајтед. Полека, полека Најк ко да ја губи битката во фудбалот again. Гледам дека и Порто е со warrior сега. Уште Барса и ПСЖ им останаа од оние преставителни клубови.
Заради берзата е тоа, секакви шпекулации што играат улога во иднината на клубот мораат да бидат потврдени или демантирани во најбрз можен рок...Колку ми прави мерак Адидас, чудо едно!
Искрено ме зачуди што сега објавија (очекував некаде после нова година) бидејќи вака ќе имаат мала продажба на новите дресови (кои сеуште се во pre-order фаза)...Али што ги ебам. Знаев дека нема долго да бидеме ние и Сити со ист снабдувач. Непишано правило...