Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.939
Поени од реакции
67.649
Mи се свиѓа ова
- Кој не би сакал да игра во еден од најголемите клубови во светот.
- Ке носам одлука за својата иднина, откако ке ми заврши одморот.

Ако треба да се носи одлука, значи ке има промена. Ваљда. Ајмо Ван Гал, make us happy.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.933
Поени од реакции
30.916
Според Шпански АС Видал е пред трансфер во Манчестер а Ди Марија во Псж :coffee:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
JUVENTUS GM MAROTTA: POGBA, VIDAL NOT FOR SALE
Juventus GM Beppe Marotta insists midfield pair Paul Pogba and Arturo Vidal are not for sale.

The duo have been linked with big club moves away this week.

Marotta said: "Pogba is tied to us by a contract that represents an investment for the future and we are happy he has sped up that process. He is staying with us.

“Vidal was a smart choice by the club, while the Coach made the most of him. Our desire is to keep hold of him. Juve are not a selling club and we have important objectives to achieve."

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire
добро де еве ти изјава изјавена пред пола саат :) и реков ако го земете земте здравје и да него зменете пак добро за нас.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
JUVENTUS GM MAROTTA: POGBA, VIDAL NOT FOR SALE
Juventus GM Beppe Marotta insists midfield pair Paul Pogba and Arturo Vidal are not for sale.

The duo have been linked with big club moves away this week.

Marotta said: "Pogba is tied to us by a contract that represents an investment for the future and we are happy he has sped up that process. He is staying with us.

“Vidal was a smart choice by the club, while the Coach made the most of him. Our desire is to keep hold of him. Juve are not a selling club and we have important objectives to achieve."
Вика погба не е на продажба (не дека некој го сака) ,а за видал "имаме желба да го задржиме" ,што е проблемот сега? Јунајтед го сака и видал ако каже сакам да си идам ќе ви биде за џабе трескањето од цименто

Член од
24 март 2010
Мислења
15.346
Поени од реакции
26.345
добро де еве ти изјава изјавена пред пола саат :) и реков ако го земете земте здравје и да него зменете пак добро за нас.
Во истата изјава Марота не изјавува дека Видал останува. Дали ќе го земе Јунајтед или некој друг ќе видиме, ама очигледно е дека Јуве помеѓу Погба и Видал избра да го задржи Погба. Со парите од Видал ќе купува крила. Не е многу сложено.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.939
Поени од реакции
67.649
I feel cracks in Juventus position for Vidal ...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.796
абе што ви е на вас, ќе видите вторник најкасно ќе објават за видал 4 годишен договор 150 к неделно ... готова била работата !!!

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Не ми е јасно само што се дерат овие од јувентус у туѓ фан клуб,ко божем ние тука за со нож под грло и папир пред него го тераме да потпише за јунајтед.Дај олабаи се пријателе , не ти убиваме фамилија.И мене ми е тапа за некои играчи што си отишле ама ниеден играч не може да го напраи клубот тој што е.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Не ми е јасно само што се дерат овие од јувентус у туѓ фан клуб,ко божем ние тука за со нож под грло и папир пред него го тераме да потпише за јунајтед.Дај олабаи се пријателе , не ти убиваме фамилија.И мене ми е тапа за некои играчи што си отишле ама ниеден играч не може да го напраи клубот тој што е.
Точно, не ми е фамилија и знам дека е заменлив. . Али на пр јас само се зезам со вас и ве тролам :D па ако го земете вие мене ќе ме зезате и тролате :D

Kajgana Shop

На врв Bottom