desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desireOur desire is to keep hold of him.
добро де еве ти изјава изјавена пред пола саатdesire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire desire
Вика погба не е на продажба (не дека некој го сака) ,а за видал "имаме желба да го задржиме" ,што е проблемот сега? Јунајтед го сака и видал ако каже сакам да си идам ќе ви биде за џабе трескањето од циментоJUVENTUS GM MAROTTA: POGBA, VIDAL NOT FOR SALE
Juventus GM Beppe Marotta insists midfield pair Paul Pogba and Arturo Vidal are not for sale.
The duo have been linked with big club moves away this week.
Marotta said: "Pogba is tied to us by a contract that represents an investment for the future and we are happy he has sped up that process. He is staying with us.
“Vidal was a smart choice by the club, while the Coach made the most of him. Our desire is to keep hold of him. Juve are not a selling club and we have important objectives to achieve."
Во истата изјава Марота не изјавува дека Видал останува. Дали ќе го земе Јунајтед или некој друг ќе видиме, ама очигледно е дека Јуве помеѓу Погба и Видал избра да го задржи Погба. Со парите од Видал ќе купува крила. Не е многу сложено.добро де еве ти изјава изјавена пред пола саати реков ако го земете земте здравје и да него зменете пак добро за нас.
Точно, не ми е фамилија и знам дека е заменлив. . Али на пр јас само се зезам со вас и ве троламНе ми е јасно само што се дерат овие од јувентус у туѓ фан клуб,ко божем ние тука за со нож под грло и папир пред него го тераме да потпише за јунајтед.Дај олабаи се пријателе , не ти убиваме фамилија.И мене ми е тапа за некои играчи што си отишле ама ниеден играч не може да го напраи клубот тој што е.