Точно, не ми е фамилија и знам дека е заменлив. . Али на пр јас само се зезам со вас и ве тролампа ако го земете вие мене ќе ме зезате и тролате
![]()
Тhat is very logic
моментот кога се обидуваш да тролаш група тролови кој организирано ви го нападнаа фан клубот !!! организацијата овдека работи зад затворени врати а она што го пишуваме тука на форумов прво иде на лекторирање кај нашата командантка фросе па ако одобри постирамеТочно, не ми е фамилија и знам дека е заменлив. . Али на пр јас само се зезам со вас и ве тролампа ако го земете вие мене ќе ме зезате и тролате
![]()
Да прво беше дупка , па се оправи , но се тоа беше притисок во прво , после си газеше. А и жената му кога ја видов одма му титнав на вајбер на Вуди да иде да го потпишеМе интересира како ќе го оцените Хумелс во финалево.... Прво полувреме ич не ми се бендиса како играше, после како минуваше време се подобруваше ама у продужетците имаше по некоја грешка... некако нестабилен ми беше на утакмицава
абе што ви е на вас, ќе видите вторник најкасно ќе објават за видал 4 годишен договор 150 к неделно ... готова била работата !!!
Ист впечаток имав и јас. Ама до сега цело СП му беше одлично, што му се деси денес не знам.Ме интересира како ќе го оцените Хумелс во финалево.... Прво полувреме ич не ми се бендиса како играше, после како минуваше време се подобруваше ама у продужетците имаше по некоја грешка... некако нестабилен ми беше на утакмицава
Само која среда или кој петок?? Не можи и мене да ме земат некако??@Сладоледџија http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2690772/Arturo-Vidal-closing-35million-Manchester-United-move.html
Готово е , го зимаме во среда или петок!
Епа дејли мејл вика прво да се врати ВАн Гал од Бразил и да дојде кај нас , па после ке го представат , за оваа недела се работи, сигурно!!!Само која среда или кој петок?? Не можи и мене да ме земат некако??![]()