Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.281
Ме интересира како ќе го оцените Хумелс во финалево.... Прво полувреме ич не ми се бендиса како играше, после како минуваше време се подобруваше ама у продужетците имаше по некоја грешка... некако нестабилен ми беше на утакмицава

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.789
Точно, не ми е фамилија и знам дека е заменлив. . Али на пр јас само се зезам со вас и ве тролам :D па ако го земете вие мене ќе ме зезате и тролате :D
моментот кога се обидуваш да тролаш група тролови кој организирано ви го нападнаа фан клубот !!! организацијата овдека работи зад затворени врати а она што го пишуваме тука на форумов прво иде на лекторирање кај нашата командантка фросе па ако одобри постираме :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ме интересира како ќе го оцените Хумелс во финалево.... Прво полувреме ич не ми се бендиса како играше, после како минуваше време се подобруваше ама у продужетците имаше по некоја грешка... некако нестабилен ми беше на утакмицава
Да прво беше дупка , па се оправи , но се тоа беше притисок во прво , после си газеше. А и жената му кога ја видов одма му титнав на вајбер на Вуди да иде да го потпише:icon_mrgr:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле дошле со тешка артилерија овие, со капс лок :D Па убаво пишува горе desire to keep him. И ние не бевме будали Рони да го дадеме ама така наложија околностите. Башка асални пари ви даваме за него, не 7 милиона ко вие на Арсенал за РвП :D

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
абе што ви е на вас, ќе видите вторник најкасно ќе објават за видал 4 годишен договор 150 к неделно ... готова била работата !!!
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.796
Поени од реакции
44.081
Ист впечаток имав и јас. Ама до сега цело СП му беше одлично, што му се деси денес не знам. :D

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Само која среда или кој петок?? Не можи и мене да ме земат некако?? :pos:
Епа дејли мејл вика прво да се врати ВАн Гал од Бразил и да дојде кај нас , па после ке го представат , за оваа недела се работи, сигурно!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom