Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
17 септември 2008
Мислења
642
Поени од реакции
485
Нема да игра...Ако ја носи бројката на Сколс не мора да играат и на иста позиција.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Близнаците во зоолошка со мајка им и постариот брат :)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
А 2-ка и 6-ка ? Нема а? :) Тоа се за новите двајца шо треба да дојдат :D
6-ка им стои на швајни и снајдер :)
--- надополнето: Jul 9, 2011 7:55 PM ---

Fletcher misses United tour
Darren Fletcher will miss Manchester United's pre-season tour of the United States. The Scotland captain was sidelined for nearly all United's Premier League title run-in after being struck down by a virus which triggered significant weight loss
United spokeswoman said: "Darren will remain at Carrington to undergo an individualised conditioning programme given he missed a large proportion of last season. This will help him catch up fitness-wise to the levels of the rest of the team.

"We tried to accelerate things but we want to give him the best opportunity to be fully fit for the new season. We feel a reduction in the amount of time Darren spends travelling will help him achieve this."
Ударите на Фабио и Чичарито :eek:
--- надополнето: Jul 9, 2011 7:56 PM ---
Да да, го видов тоа.. :LOL:
Инаку и Французинката ја погоди, нема што.. :rolleyes:
Ги има на Youtube?
--- надополнето: Jul 9, 2011 8:00 PM ---
Ronaldo is often on phone or texts Utd players in order to get off his chest how frustrating a club he hs found Madrid in comparison to Utd.... In summary, he kept telling his former club mates that his 'grass-might-be-greener' dream of playing for Madrid is a disappointment. (ManUtd Stuff)

Носталгијата почнала ....
TalkSPORT :-
Three different sources have told #transfertavern that Wesley Sneijder could be on his way to #mufc
Credits : MANCHESTER UNITED TILL I DIE

Има нешто точно?

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Transfer tavern е тежок шпекулантски сајт, јас ништо не им верувам искрено.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На Трансфер таверн и ти можеш да си пишеш што сакаш ако исконтактираш со некој од нив.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
хах малку се запалив зашо искраено насри не го сакам кај нас.
--- надополнето: Jul 9, 2011 8:24 PM ---
инаку скај спортс имаат свои тн скаути кои гледаат играчите преку емаил номинирање ... од тоа што видов имаат добри избори напраеено :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
BERBATOV STAYS!

Sir Alex Ferguson on Dimitar Berbatov: "We have had a long chat and he has accepted the decision [ruling out of the CL final squad] and is looking forward to the new season."

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ни јас, и те како ни е потребен, ако не во нападот барем во средина од каде што сам ги почнува нападите и неретко истиот става точка на нив. Тоа лани што беше крш малце кривица беше и до Ферги и компанија, цела сезона 4-5-1 играње и кога се повреди Руни одма сакавме Диме да не вади, е нема така, не е ова фудбал менаџер.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе и мене ми е јасно дека со појаките тимови пак ќе грее клупа, но и нас ни е јасно дека титули се освојува со победа на условно кажано послабите тимови, а знаеме што правеше Димче таму :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе и мене ми е јасно дека со појаките тимови пак ќе грее клупа, но и нас ни е јасно дека титули се освојува со победа на условно кажано послабите тимови, а знаеме што правеше Димче таму :)
Против Ливерпул на пример :icon_mrgr:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Уште си стојам на моето дека требаше да биде во тимот место Овен,заслужи!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уште си стојам на моето дека требаше да биде во тимот место Овен,заслужи!
Да ама и од друга страна и објаснувањето на Ферги зошто го имаше Овен на клупата држи вода, рече дека Овен го одбрал за во случај да му треба гол во последните минути кога сите се под притисок, а знаеме многу добро какви голови имал Мајкл во кариерата, последен пример против Болтон кога не извади од пораз или па против Сити на Олд Трафорд :)
--- надополнето: Jul 9, 2011 9:38 PM ---
Ај бе нека го земе Брус и Гибсон сеа нека не заебава :icon_lol:

Kuzszac set for a return to WBA. Everton, Stoke and Newcastle all interested in Gibson.

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Еее се радувам за Митко..кееф ми е шо остана такви играчи сакам , ни глас нема од него ништо кога не го ставаа ни у резерви а на "претходниот" натпревар дал гол па и повеќе а бил и најдобар поединец ..клубот пред се е за него ..
а и има најдобар прием на топка според мене у премиер лигата ..му се лепи за копачката :)

Kajgana Shop

На врв Bottom