Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Значи подобар од Бербатов, Руни и Чича? :) Од такви испувани преку Тасе веќе :) Башка од кај знаеме дека Македа или Велбек нема да станат и подобри од него? Нека се тепаат за него екипи што не им иде со младинската школа. Додатно да трошиме пари за некој што може и ќе се изгуби во англискиот фудбал, не бива, не ќе се правиме ко комшиките наши.
Не,подобар од Бербатов ,Велбек,Македа,и Овен,утнав за еден.Иако не можеш да го споредуваш со овие зашто дечкиве се класични напаѓачи.А за тоа дека ќе станат подобри од него не викам не,ама збориме за моменталната ситуација така?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не,подобар од Бербатов ,Велбек,Македа,и Овен,утнав за еден.Иако не можеш да го споредуваш со овие зашто дечкиве се класични напаѓачи.А за тоа дека ќе станат подобри од него не викам не,ама збориме за моменталната ситуација така?
откај знајш ти бе дали е појак од Бербатов од Овен? ВО времето Овен ко клаваше голој , Агуеро уште не беше во план за да го создадат .. Од бербатов појак? Се нешто го омаловажувате чоекот а колку пати ги спаси манчестер од пораз.Јеби га не е Руни тој да ја носи екипата на раменици сите утакмици . Агуеро игра во Атл Мадрид една просечна екипа кој е 5-10 место тука варира па шо сакаш ти си лади јајцата ни притисок ни ништо. Ела во манчестер да видам дали ќе игра така ке му обели и попадни косата од трема страв и така натаму... За велбек и македа не можиш уште да кажиш дека се послаби оти уште се тие во процес на развивање и не играат нон стоп како Агуеро па да заклучиш ти дека Агуеро е појак!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знам за моменталната ситуација, искуството е неспоредливо таман работа, но Ферги секогаш преферира да направи негов играч него да купи некој друг. Рече само дека ќе сака Сколс и Гигс да ги замени адекватно кога ќе се пензионираат бидејќи тие позиции се клучни за нашиот тим, затоа поверојатно ми е да донесе скап плејмејкер отколку напаѓач, каде што ќе им дава шанси на Македа и Велбек :)
Да го сакаше Агуеро Ферги ќе дадеше за него 40 милиони кога го продадовме Роналдо, исто ко што не ги жалеше парите за Руни :))))
--- надополнето: Jul 10, 2011 12:34 PM ---
Ruud Van Nistelrooy will play for New York Cosmos against #MUFC for Paul Scholes's testimonial, his first match back at OT since 01/05/06

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Знам за моменталната ситуација, искуството е неспоредливо таман работа, но Ферги секогаш преферира да направи негов играч него да купи некој друг. Рече само дека ќе сака Сколс и Гигс да ги замени адекватно кога ќе се пензионираат бидејќи тие позиции се клучни за нашиот тим, затоа поверојатно ми е да донесе скап плејмејкер отколку напаѓач, каде што ќе им дава шанси на Македа и Велбек :)
Да го сакаше Агуеро Ферги ќе дадеше за него 40 милиони кога го продадовме Роналдо, исто ко што не ги жалеше парите за Руни :))))
Да,ама кажи ми дали виде негде јас да кажам дека ни треба напаѓач?Во целост се согласувам дека ни треба плејмејкер и верувам дека ќе купи,никаде во моите постови не спомнав дека ни треба напад.

Ред девил,што ми мешаш сега времето кога Овен давал голови ?100 пати кажав дека збориме за моменталната ситуација,а за моменталната ситуација сите сме свесни дека Овен не ни пола од Агуеро.Атлетико Мадрид просечна екипа???Епа таа просечна екипа ја освои Европа Лигата предходната година ако не знаеше.Друга работа,ако не си знаел многу е потешко да играш во просечна екипа него во Манчестер Јунајтед,знаеш зашто?Зашто до тебе ги имаш Раул Гарсија,Ујфалуши,Переа,Пабло,а не Руни,ВДС,Евра,Видич,Фердинанд и компанија.
Ме разбираш?И те молам...со Флејм разговарав само зашто имаше недоразбирања...не ме цитирај ако не ми ја свати поентата на постот.

Ќе повторам,НИКАДЕ НЕ КАЖАВ ДЕКА НИ ТРЕБА НАПАЃАЧ,НАПРОТИВ НИ ТРЕБА КЛАСИЧЕН МЦ.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сфаќам nomoregames, само продискутиравме, уживај :))

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
MAN UNITED CONFIDENT LANDING SNEIJDER: So long as he agrees Rooney salary
United have insisted that he has to drop his £250,000-a-week pay demands if he wants to become their latest signing, following the £55m they have already spent on goalkeeper David de Gea, defender Phil Jones and winger Ashley Young.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ajде па и вие колкава сте ја направиле. ми само спомнав јас, ме праша каде сум прочитал и му кажав и сеа па зошто сме постирале шпекулации за напаѓачи па колку сме имале па кој колку е јак па незнам ти шо. Се е безвеза и се прави непотребна тензија и човек да незнае што да пише веќе

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Читам Лука побарал трансфер од раководството на Тотенхем, да не се деси истата ситуација ко Берба.. :icon_lol:

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.544
Поени од реакции
3.589
25-годишниот напаѓач на Порто, Фалкао стана дел од сверата на интереси на англискиот шампион Манчестер Јунајтед, пишуваат португалските спортски весници, предводени од А Бола.
А Бола соопштува дека Манчестер Јунајтед е подготвен да плати 31,5 милиони евра. Пред неколку дена се појави информација дека интерес за Фалкао има и од Челси, каде што менаџер е поранешниот тренер на ПОрто и Фалкао - Андре Виљаш Боаш.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
^ чиста шпекулација тотално не верувам во неа нема теоретски шанси Фергусон да даде 31 милион за Фалкао

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Нели арен беше за настап бе? Море нека го фати патот под нозе и во Манчестер нека ги чека да се вратат другиве.
--- надополнето: Jul 10, 2011 8:18 PM ---
За Де Геа:
"He's outstanding and really good. He's a very tall guy and he looks like a sausage, but he really is a great goalkeeper."
Cristiano Ronaldo
--- надополнето: Jul 10, 2011 8:20 PM ---
Manchester United will put David De Gea on a special fitness and diet programme to generate more muscle & to prepare him for the EPL.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Ruud Van Nistelrooy will play for New York Cosmos against #MUFC for Paul Scholes's testimonial, his first match back at OT since 01/05/06
RvN1776 Ruud van Nistelrooy

I won't be in Scholesy's testimonial. I am in Cadiz with Malaga C.F. playing a two day pre season tournament. Would have been great.. Ruud.
Нема да игра. :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154

Kajgana Shop

На врв Bottom