goodlife_filipsis
Believe
- Член од
- 4 декември 2009
- Мислења
- 3.244
- Поени од реакции
- 2.762
Абе а Флеч?
И ја тоа се прашувам сега :/Абе а Флеч?
Тој кој знае и дали тренира уште со тимот, дури чудно ми е што веќе не е заминат :p Мислев прв ќе си оди летовоИ Кушчак.
Прашање на време е кога Гибсон и Кушчак ќе си одат. А за броевите сепак мислам дека подобро ќе беше ако Рафаел го добиеше бројот 2, а Јанг 21. Вака некако ќе ми биде чудно да го гледам одма во бројот на Сколс, ама од друга страна ако се гледа штом Овен доби седмица, зошто и Јанг да не добие 18.Тој кој знае и дали тренира уште со тимот, дури чудно ми е што веќе не е заминат :p Мислев прв ќе си оди летово
А 2-ка и 6-ка ? Нема а? Тоа се за новите двајца шо треба да дојдатMUFC squad numbers for 2011/12:
1: De Gea.
3: Evra.
4: Jones.
5: Rio.
7: Owen.
8: Anderson.
9: Berba.
10: Rooney.
11: Giggs.
12: Smalling.
13: Park.
14: Hernandez.
15: Vidic.
16: Carrick.
17: Nani.
18: Young.
19: Welbeck.
20: Fabio.
21: Rafael.
имаше бе јас бев тој едниот на медицински ама ме турнаја слабо стојам со психата и со срцетоНема ли да се купува плејмејкер нели се спомнуваше ќе имало 2-ца играчи на медицински тестови овој викенд
имаше бе јас бев тој едниот на медицински ама ме турнаја слабо стојам со психата и со срцето
Да да, го видов тоа..Играат моментално Англија и Франција женски фудбал СП и од Англија има една што даде гол а ла Сколс и еден извади транспарент SIGN HER UP FERGIE!!! :роѕ::