Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе а Флеч?
И ја тоа се прашувам сега :/
--- надополнето: Jul 9, 2011 2:17 PM ---
Значи Џонс ќе ја заземе позицијата на Харго, тоа и што го сакам, да биде деструктивец, а за Јанг дали ќе ја игра позицијата на Сколс везе немам, мислам дека би ја играл позицијата на Руни лани ама ќе видиме, на турава милион работи ќе се испробаат, ништо чудо Јанг и во нападот да проба.

Гибсон не патува :Р

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Тој кој знае и дали тренира уште со тимот, дури чудно ми е што веќе не е заминат :p Мислев прв ќе си оди летово :)
Прашање на време е кога Гибсон и Кушчак ќе си одат. А за броевите сепак мислам дека подобро ќе беше ако Рафаел го добиеше бројот 2, а Јанг 21. Вака некако ќе ми биде чудно да го гледам одма во бројот на Сколс, ама од друга страна ако се гледа штом Овен доби седмица, зошто и Јанг да не добие 18.

И малку сум разочаран што само Џонстон е повикан од младинците.
--- надополнето: Jul 9, 2011 3:35 PM ---
Rahul Singh
forevruntd Rahul Singh
A #United spokeswoman: "Darren Fletcher will remain at Carrington to undergo an individualised conditioning programme" #MUFC

forevruntd Rahul Singh
#United Spokeswoman on Fletcher: "This will help him catch up fitness-wise to the levels of the rest of the team." #mufc

Rahul Singh
forevruntd Rahul Singh
Spokeswoman on Fletcher: "We tried to accelerate things bt we wnt to give him the best opportunity to be fully fit fr the new season."

forevruntd Rahul Singh
#United spokeswoman on Fletcher: "We feel a reduction in the amount of time Darren spends travelling will help him achieve this." #mufc

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239

Fletcher misses United tour
Darren Fletcher will miss Manchester United's pre-season tour of the United States. The Scotland captain was sidelined for nearly all United's Premier League title run-in after being struck down by a virus which triggered significant weight loss
United spokeswoman said: "Darren will remain at Carrington to undergo an individualised conditioning programme given he missed a large proportion of last season. This will help him catch up fitness-wise to the levels of the rest of the team.

"We tried to accelerate things but we want to give him the best opportunity to be fully fit for the new season. We feel a reduction in the amount of time Darren spends travelling will help him achieve this."

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
MUFC squad numbers for 2011/12:
1: De Gea.
3: Evra.
4: Jones.
5: Rio.
7: Owen.
8: Anderson.
9: Berba.
10: Rooney.
11: Giggs.
12: Smalling.
13: Park.
14: Hernandez.
15: Vidic.
16: Carrick.
17: Nani.
18: Young.
19: Welbeck.
20: Fabio.
21: Rafael.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Нема ли да се купува плејмејкер нели се спомнуваше ќе имало 2-ца играчи на медицински тестови овој викенд

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.923
Поени од реакции
7.017
MUFC squad numbers for 2011/12:
1: De Gea.
3: Evra.
4: Jones.
5: Rio.
7: Owen.
8: Anderson.
9: Berba.
10: Rooney.
11: Giggs.
12: Smalling.
13: Park.
14: Hernandez.
15: Vidic.
16: Carrick.
17: Nani.
18: Young.
19: Welbeck.
20: Fabio.
21: Rafael.
А 2-ка и 6-ка ? Нема а? :) Тоа се за новите двајца шо треба да дојдат :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Нема ли да се купува плејмејкер нели се спомнуваше ќе имало 2-ца играчи на медицински тестови овој викенд
имаше бе јас бев тој едниот на медицински ама ме турнаја слабо стојам со психата и со срцето

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Играат моментално Англија и Франција женски фудбал СП и од Англија има една што даде гол а ла Сколс и еден извади транспарент SIGN HER UP FERGIE!!! :ROFLMAO::D:LOL: :роѕ::

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Играат моментално Англија и Франција женски фудбал СП и од Англија има една што даде гол а ла Сколс и еден извади транспарент SIGN HER UP FERGIE!!! :ROFLMAO::D:LOL: :роѕ::
Да да, го видов тоа.. :LOL:
Инаку и Французинката ја погоди, нема што.. :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom