- Член од
- 13 јануари 2009
- Мислења
- 1.311
- Поени од реакции
- 749
И јас навивам за Манчестер Јунајтед па никому ништо
Колку е сериозно ?Валенсија се повреди пред малце. Ццц, само против ботски екипи се повредува.
Па се повреди во првото полувреме, пак зглобот, продолжи да игра ама гледам еве на полувреме заменет, се надевам дека ова е само мерка на претпазливост што го извадиле :/Колку е сериозно ?
Сеа искрено да правиме муабет Клеверли оваа сезона нема да добива толку многу шанса колку што се очекува.. Сепак сеуште е млад и не е кој знае колку искусен, посебно не за утакмици од ЛШ.. Нормално за тие го имаме Парк, Гигс може да игра на средината,ама повреди, згуснат распоред, ова-она.. Па не би било лошо да имаме уште еден играч на таа позиција (не дека неможеме без Насри/Снајдер/Модриќ ама сепак еден од нив би бил многу од корист).. Андерсон сакам поофанзивно да го гледам, а Керик/Флечер нормално малце подефанзива.. Е сеа мое мислење е дека најмногу ќе фали играч кој ќе пушта долги топки како Сколс.. Затоа и фаворит ми е Снајдер, мислам дека има и прецизен пас и прецизен шут човекот..А Керик, Клеверли, Парк кај ќе ги ставаш?
Ова ми се допаѓа можи не беше во кизнај каква форма ама сепак добива и втора шанса од Ферги
Знам дека ќе фали некој со GPS ко Сколс, ама што знам, пак Снајдер некако не ми е за таму. Пирло и Чави според мене се на нивото на Сколс ама ќе видиме како ќе се одвива таа работа. А за Клеверли, па и Гигс и Сколс на 17 години дебитирале во прв состав и со константна игра станале такви ѕверови како што се денес Чист пример, го имаш еве Нани, додека беше тука КР не беше ни четвртина од ова, се повреди Валенсија и ете секој меч имаше или гол или асистенција или двете Додека не набие игри не можеме да видиме дали е достојна замена за Сколс или не. Ама и твоето мислење е точно па, не знам, САФ знае најдобро ќе види веројатно на турава што му фали и што научил Клеверли од таа една сезона во Виган.Сеа искрено да правиме муабет Клеверли оваа сезона нема да добива толку многу шанса колку што се очекува.. Сепак сеуште е млад и не е кој знае колку искусен, посебно не за утакмици од ЛШ.. Нормално за тие го имаме Парк, Гигс може да игра на средината,ама повреди, згуснат распоред, ова-она.. Па не би било лошо да имаме уште еден играч на таа позиција (не дека неможеме без Насри/Снајдер/Модриќ ама сепак еден од нив би бил многу од корист).. Андерсон сакам поофанзивно да го гледам, а Керик/Флечер нормално малце подефанзива.. Е сеа мое мислење е дека најмногу ќе фали играч кој ќе пушта долги топки како Сколс.. Затоа и фаворит ми е Снајдер, мислам дека има и прецизен пас и прецизен шут човекот..
Одлично, ако не стопер, барем за лев бек го бива и тоа како.
Барем во Питербороу е, може да си го вратиме кога сакаме :pNick Ajose се сели во Питербороу за 300.000 фунти.
Стоук со понуда од 8 милиони за Браун и О Шеј.Ваљда веќе му нашле клуб на Гибсон.
епа зато ке седи на клупа а нани десно лево јанг ќе игра и то е то