Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
И јас навивам за Манчестер Јунајтед па никому ништо :):oops:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Валенсија се повреди пред малце. Ццц, само против ботски екипи се повредува.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Колку е сериозно ?
Па се повреди во првото полувреме, пак зглобот, продолжи да игра ама гледам еве на полувреме заменет, се надевам дека ова е само мерка на претпазливост што го извадиле :/

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
А Керик, Клеверли, Парк кај ќе ги ставаш?
Сеа искрено да правиме муабет Клеверли оваа сезона нема да добива толку многу шанса колку што се очекува.. Сепак сеуште е млад и не е кој знае колку искусен, посебно не за утакмици од ЛШ.. Нормално за тие го имаме Парк, Гигс може да игра на средината,ама повреди, згуснат распоред, ова-она.. Па не би било лошо да имаме уште еден играч на таа позиција (не дека неможеме без Насри/Снајдер/Модриќ ама сепак еден од нив би бил многу од корист).. Андерсон сакам поофанзивно да го гледам, а Керик/Флечер нормално малце подефанзива.. Е сеа мое мислење е дека најмногу ќе фали играч кој ќе пушта долги топки како Сколс.. Затоа и фаворит ми е Снајдер, мислам дека има и прецизен пас и прецизен шут човекот..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Сеа искрено да правиме муабет Клеверли оваа сезона нема да добива толку многу шанса колку што се очекува.. Сепак сеуште е млад и не е кој знае колку искусен, посебно не за утакмици од ЛШ.. Нормално за тие го имаме Парк, Гигс може да игра на средината,ама повреди, згуснат распоред, ова-она.. Па не би било лошо да имаме уште еден играч на таа позиција (не дека неможеме без Насри/Снајдер/Модриќ ама сепак еден од нив би бил многу од корист).. Андерсон сакам поофанзивно да го гледам, а Керик/Флечер нормално малце подефанзива.. Е сеа мое мислење е дека најмногу ќе фали играч кој ќе пушта долги топки како Сколс.. Затоа и фаворит ми е Снајдер, мислам дека има и прецизен пас и прецизен шут човекот..
Знам дека ќе фали некој со GPS ко Сколс, ама што знам, пак Снајдер некако не ми е за таму. Пирло и Чави според мене се на нивото на Сколс ама ќе видиме како ќе се одвива таа работа. А за Клеверли, па и Гигс и Сколс на 17 години дебитирале во прв состав и со константна игра станале такви ѕверови како што се денес :) Чист пример, го имаш еве Нани, додека беше тука КР не беше ни четвртина од ова, се повреди Валенсија и ете секој меч имаше или гол или асистенција или двете :) Додека не набие игри не можеме да видиме дали е достојна замена за Сколс или не. Ама и твоето мислење е точно па, не знам, САФ знае најдобро ќе види веројатно на турава што му фали и што научил Клеверли од таа една сезона во Виган.
Одлично, ако не стопер, барем за лев бек го бива и тоа како.
Nick Ajose се сели во Питербороу за 300.000 фунти.

Стоук со понуда од 8 милиони за Браун и О Шеј.Ваљда веќе му нашле клуб на Гибсон.
Барем во Питербороу е, може да си го вратиме кога сакаме :p
--- надополнето: Jul 4, 2011 10:57 AM ---
Наоѓам слики од првиот тренинг денес, ќе ги постирам кога ќе потсоберам неколку :)
--- надополнето: Jul 4, 2011 11:00 AM ---
James Cooper reporting for SSN at Carrington says he expects #mufc to make 1 or 2 more new signings #mufc #transfers

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Читам нешто ќе го даваме Ошеј во Сандерленд за околу 3-4 милиони фунти??Ова е она што не сакам никако да се случи,зверот мора да остане.:(

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Руни со новата топка за Премиер Лигата, еве кажува дека само он ќе дава голови.

Kajgana Shop

На врв Bottom