Страв ми е Тери да не ја начека негдеШто оди онај позади него со пешкири, ко на свадба?
П.С. Не му е онаа женска му, плава е таа неговата, оваа црнава ја носат поклон за Гигс, за арно за убаво :p
Manchester City officials attempted to scupper the deal at the 11th hour by scaring De Gea with a ghost.Што оди онај позади него со пешкири, ко на свадба?:p
The sheet holders are City workers trying to kidnap him before he signs for United.Manchester City officials attempted to scupper the deal at the 11th hour by scaring De Gea with a ghost.
Дај после и на мене да ја дадат да ја испробам :p.Честито нов голман BTWШто оди онај позади него со пешкири, ко на свадба?
П.С. Не му е онаа женска му, плава е таа неговата, оваа црнава ја носат поклон за Гигс, за арно за убаво :p
Богами, кога ќе се пензионира може да размисли гинеколог да бидеI hear de geas hands are so big if he slapped john terry he would stop crying
Уште овој од лева страна да дојде и комплетни сме за овај трансфер периодБогами, кога ќе се пензионира може да размисли гинеколог да биде
A кој е овој?По бројкава би требало да е одбрамбен,така да не гледам причина да дојде.Уште овој од лева страна да дојде и комплетни сме за овај трансфер период