Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

P

parvati

Гостин
Или ке биде девеесминутно молчење или блесинг драње и пцување(Робена) : D

Aли,Кагава прф па тк Гигс(у зависност од резултат) Има дечко искустфо какфо такфо протиф Баерн, не дека Баерн е ист како тк : ) Aма искустфо у контакт и просор сс германски екипе(тамо имаше поголему минутажу)може да избаци Кагава добру асистенцију, ала Дортмунд, или гол,како тк протиф њима у куп кд ги згазисфа 5 - 2 Тк Дортмунд имаше најјаки дресови : D
Руни и он су ми кључни јутре, не за да извлечемо нешто, него за да пробамо да тепамо, например : )

Жими заграде у муабет, верују дека има шанса некоја : D Барам на Трафорд, ако пришкрипи јутре
ке вадимо гз у Минхен

Член од
7 февруари 2009
Мислења
237
Поени од реакции
23
Ај за да не се правам јунак после битка.
Некако добивам некоја позитивна енергија за утрешниот натпревар. Топката е округла и се е можно. Па време е малце среќата утре да биде на наша страна.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.341
Валенсија - Кагава - Велбек
Руни

Мора утре вака да изгледа нападот!
Ем Валенсија и Велбек да помагаат во одбрана и да придонесат колку толку во напад.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Aбе Фросе што е до мене, уште од центар кога ке почнат нека се пушти некој со две нозе, нека си добие црвен и чао пријатно (само да не ни повреди играч) и 3 непостоечки пенали нека суди ама од друга страна не е таква математиката. Не реков конкретно за тебе ама прочитав неколку оптимистички коментари, моето се однесуваше на нив. :) Во сите досегашни дерби натпревари на Јунајтед се' се одвиваше како по дефиниција, ништо немаше ново, тргна од лошо - заврши со лошо, сите дерби мечеви, од прв до последен. Затоа цела надеж ми е изгубена.
А од една страна и добро што е вака, барем разочарувањето ке ми е помало, или пак радоста и возбудата далеку далеку поголема. :)

Ovo je tim Mančester Junajteda koji je osvojio prvu titulu u istoriji kluba u sezoni 1907/08.

Ferguson je drugi sa desne strane a Skols i Gigs su zakasnili na fotografisanje :ROFLMAO:
Ама гледам Битнер стигнал на сликањето. :pos: Највисокиот најназад.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Замислете тоа време кај нас како било а Јунајтед ја освоил првата титула... ццц

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
@The_Red1 Терминот „Man U“ и колку е тој навистина навредлив
Лига на Шампиони l Пред нашиот дуел со Баерн Минхен...

Нашиот главен адут за утрешниот меч, менаџер - играч.

Во Моцарт коефициент за наша победа е 6.50. :свиркам:
Најавата од Aditya Rathod феноменална како и секогаш . :)

Член од
7 март 2012
Мислења
7
Поени од реакции
0
Дали знаете некој кафич (во Скопје) кај шо ќе ја даваат утакмицата утре? Со глас, со атмосфера а не со музика у позадина

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Или ке биде девеесминутно молчење или блесинг драње и пцување(Робена) : D

Aли,Кагава прф па тк Гигс(у зависност од резултат) Има дечко искустфо какфо такфо протиф Баерн, не дека Баерн е ист како тк : ) Aма искустфо у контакт и просор сс германски екипе(тамо имаше поголему минутажу)може да избаци Кагава добру асистенцију, ала Дортмунд, или гол,како тк протиф њима у куп кд ги згазисфа 5 - 2 Тк Дортмунд имаше најјаки дресови : D
Руни и он су ми кључни јутре, не за да извлечемо нешто, него за да пробамо да тепамо, например : )

Жими заграде у муабет, верују дека има шанса некоја : D Барам на Трафорд, ако пришкрипи јутре
ке вадимо гз у Минхен
Брат кога и да те читам одма ми текнува на таа стечајката ваша. :ROFLMAO: Само ти и таа до толку си го негувате дијалектов по медиумиве. (y)

Инаку гледам од кога се направи транферот на Мата, некои овде го величат Ед Вудвард. :) А незнам дали памтите како беше навредуван после завршувањето на летниот преоден рок? :) :свиркам:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Ако тепаме утре, Битнер ќе биде ки-плеер.
Да не речете дека не сум ви кажал после :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom