Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Нов пост на блогот. Е убаво за линкот, фала.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Слики од денешниот тренинг

Добро е колку толку барем одбраната се опорави малку , пу пу пу да не ги урочам.

Пресот на Мојс е од 15 , на пеп од 18,30

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.610
Поени од реакции
8.296
абе а да си го собереме Лукаку и така Моу не рачуна на него....

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Утре мора Велбек да игра сакале вие или несакале :D
Дечкото е роден за големи утакмици, остава срце на терен и трча ко коњ..Нека му се залепи на Швајштајгер или Крос. Мора пресинг утре јак да се игра! Дај нека ми ја исполни Мојс желбата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Утре мора Велбек да игра сакале вие или несакале :D
Дечкото е роден за големи утакмици, остава срце на терен и трча ко коњ..Нека му се залепи на Швајштајгер или Крос. Мора пресинг утре јак да се игра! Дај нека ми ја исполни Мојс желбата.
Ако е паметен Мојс и оние што му се на клупа да ја искористат на Ферги идејата Џонс, Керик и Велбек кога им се лепеа на Чаби и на Озил лани и не претнаа цела утакмица па и на реваншот. Ама зборам ако се паметни.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ако е паметен Мојс и оние што му се на клупа да ја искористат на Ферги идејата Џонс, Керик и Велбек кога им се лепеа на Чаби и на Озил лани и не претнаа цела утакмица па и на реваншот. Ама зборам ако се паметни.
Тие радосни се сеа што ке го гледаат баерн и пеп во живо од први редови ,кај можат да смислуваат тактики па и ти

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Интервју на САФ за УЕФА
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2078228.html

"Some of the greatest moments in my time at United have been in the last 15 minutes, without question,"
"Say you're down 1-0 or 2-1, there's no point in being conservative and playing your normal game because it hasn't worked for 75 minutes. So risk and shove an extra player up front. We did that in the final against Bayern München with Solskjær, [Andrew] Cole and Sheringham."

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.924
Поени од реакции
11.726
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Нема да бидеам изненаден ако Мојс утре го стави Нани прв состав ама мислам дека подобро ќе биде 4-3-3/4-3-2-1.
-------------------Де Геа-----------------
--Рафа---Џони/Смолинг---Видиќ--Битнер
--------------------Керик-------------------------
-----Џонс-----------------Фелаини---------------
----Кагава-----Руни--------Велбек------------

Член од
14 април 2012
Мислења
32.996
Поени од реакции
67.854
Пресот...

Штом Гигси зборува, верувам дека ке игра...

Squawka Football ‏@Squawka 56m
"It's something we seriously consider. He is in our thoughts for tomorrow." David Moyes on the selection of Kagawa

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154
Кагава мора да игра утре инаку нека се отепа Мојс слободно. Мора да се добие првава со било каква победа, најдобро 1-0, а ако веќе губат нека биде тоа во фер игра, со наддавање голови на двете страни. Не сакам срамој како против Ливерпул и Сити па да ни се смеат сите. Уште ова им остана за што да се борат сезонава па се надевам сериозно ќе си ја сфатат работата. Унаку освен сопкаст други алтернативи за квалитетен стрим?

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.996
Поени од реакции
67.854
Сега го изгледав мечот со Вила, и да беше поприбран Бентеке, ке примевме уште 2-3 гола сигурно.
Не знам зашто го гледав, таман ме прифати некој оптимизам, па се разубедив.

Зјае промаја од сите страни. Мата мораше да се се враќа поназад, зашто Флечер и Фелаини не можат да ја поврзат одбраната со средниот навален ред.
Коментаториве се утепаа од зборење дека Флечер и Фелаини се добри во одзимање на топка, а имаат нула транзиција на играта.

Апла очигледно.

10-тина пати не можевме да изнесеме топка, зашто Флечер и Фелаини едноставно не се отвараат да играат со топката, па иде пас одбранбен играч-Мата-Јанг.

Колку шанси ни направија само од нафрлени топки.

Мора да се купат 2 нови дефанзивни мидфилдери, кои знаат да држат топка. Затоа што и Флечер, и Керик, и Фелаини и Гигс се само половични.
Првите 3-ца дефанзивно ориентирани, последниот само офанзивно.

Kajgana Shop

На врв Bottom