Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Повеќе би рекол она на Бу/итнер е недисциплина, кога го удри непотребно Агбонлахор(?).
Рафа прави фаул и не знам кој гол е тој по негова вина сезонава. Се окулу 16ник ги прави и примаме голови.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Еве нека гледаат тие некни шо го напаѓаа Мојс за поразот од Сити... Еве ако Мојс е толку слаб, да видиме како Венгер ќе помини вечерва. Ако поминат слично како нас, доказ дека тимот на Сити е далеку поквалитетен од нашиот и составот на Арсенал, и дека не е до никаква тактика или менаџерски грешки или шо ти знам јас што се не кажавте.

2

~2A

Гостин
Еве нека гледаат тие некни шо го напаѓаа Мојс за поразот од Сити... Еве ако Мојс е толку слаб, да видиме како Венгер ќе помини вечерва. Ако поминат слично како нас, доказ дека тимот на Сити е далеку поквалитетен од нашиот и составот на Арсенал, и дека не е до никаква тактика или менаџерски грешки или шо ти знам јас што се не кажавте.
Неам ништо против, но вака само и ставаш уште повеќе сол на раната.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.362
Поени од реакции
26.407
Од кога Арсенал и Венгер станаа репер за тоа што Јунајтед треба да биде? За мене, ако Мојс има иста кариера како таа на Венгер, ќе биде тотално неуспешен менаџер и лузер од човек.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Како успеа да сместиш толку гпупости во три реченици?:D

Експериментирал :pos: Оваа сезона е лоша играта ( лоша е преблаг збор за очајот што се дешава ), на сметка на наредната а :D
Аргументирај ако имаш нешто контра!
Ама за аргументирање треба малу појќе памет, нели?

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
ццц ливерпул има шанси ептен да освои премиер годинава... и тоа ради нас... да ги тепавме ке им ги скратевме шансите бајаги[DOUBLEPOST=1396118430][/DOUBLEPOST]
Твојот е матен и не се важи :P:P:P
Или пак нека ми ја најде сликата со потепаниот мојс @HristijanWR10 и ке ја сменам
не сум приметил, од тапаталк ја ставав и нз зашто толку мала резолуција искочила

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Од кога Арсенал и Венгер станаа репер за тоа што Јунајтед треба да биде? За мене, ако Мојс има иста кариера како таа на Венгер, ќе биде тотално неуспешен менаџер и лузер од човек.
Епа затоа Мојс еднаш го тепа, еднаш нерешено му извади. :D

Добар менаџер е Венгер, на времето кога имаше одврзани раце незнам дали памтиш дека имаше сезона без ниту еден пораз. Тоа говори доста.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Мојс вика Рафа е повреден и затоа отишол надвор.
+ ЛАВ се повредил денес незнам од шо ,промумла нешто tenderitis имал т.е. многу се дружел со ивона на латас изглеа:)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.362
Поени од реакции
26.407
Епа затоа Мојс еднаш го тепа, еднаш нерешено му извади. :D

Добар менаџер е Венгер, на времето кога имаше одврзани раце незнам дали памтиш дека имаше сезона без ниту еден пораз. Тоа говори доста.
Извади тој и втора шампионска генерација, ама мораше да ја распродаде. Од кога се нафати да ја работи таа ретардирана задача веќе не го почитувам. Не сакам луѓе што прифаќаат да губат. :D

R

red.devil

Гостин
како што тргнала работава пул ќе земе премиер лига, што по автоматизам притисокот врз мојс ќе се триплицира !!!!
Играат вистина добар фудбал ама нема да бидат шампиони оваа сезона па што сака нека е!
Резултатот до сега покажува дека до Мојс ќе е така? :P
Друже не се мерат така работи. Јас повеќе би рекол денешнава игра и победа на Јунајтед покажува тој колку е слаб менаџер и дури Internet Explorer побрзо реагира од него.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Играат вистина добар фудбал ама нема да бидат шампиони оваа сезона па што сака нека е!

Резултатот до сега покажува дека до Мојс ќе е така? :P
Друже не се мерат така работи. Јас повеќе би рекол денешнава игра и победа на Јунајтед покажува тој колку е слаб менаџер и дури Internet Explorer побрзо реагира од него.
А и другата , че играат во лш и кога ќе фатат да пукаат коски, закржлавени во пл ке биде весело

Kajgana Shop

На врв Bottom