Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Викам да даде толку за да покаже дека го бива. Не се многу 30гола за напаѓач на МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД без разлика дали е резерва.

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk
Па за споредба РВП лани даде 30 гола во сите конкуренции и беше убедливо најдобар играч во лигата, а Велбек момрнтално е далеку од тоа и не треба да имаме такви очекувања од него и тој ако до крај на сезона успее да стигне до 15 гола јас би бил задоволен од него сезонава.

2

~2A

Гостин
Па за споредба РВП лани даде 30 гола во сите конкуренции и беше убедливо најдобар играч во лигата, а Велбек момрнтално е далеку од тоа и не треба да имаме такви очекувања од него и тој ако до крај на сезона успее да стигне до 15 гола јас би бил задоволен од него сезонава.

Грево згора и 10тина голови ако постигни ќе бидеме среќни. :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
Исто и јас мислам така...15 плус минус голови од него ќе бидат доволни. Од Руни и РВП треба по 20+ да очекуваме.

Последно уредено:
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Не се разбираме, за тебе 15гола се доволни за да ти го сметаш за добар играч кој заслужува да игра за Јунајтед? , а за мене не е играч додека не ми ги исполни тие очекувања.
До тогаш ќе биде само една голема утка.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.694
Поени од реакции
11.806
Исто и јас мислам така...15 плус минус голови од него ќе бидат доволни. Од Руни и РВП треба по 20+ да очекуваме.
зашто од Руни да се очекуваат толку гола кога не игра шпиц :нинџ:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Не се разбираме, за тебе 15гола се доволни за да ти го сметаш за добар играч кој заслужува да игра за Јунајтед? , а за мене не е играч додека не ми ги исполни тие очекувања.
До тогаш ќе биде само една голема утка.

Па да со 15+ голови би го сметал за добар играч ама не за играч од класата на Руни и РВП ама како што кажав тој не ни е главан играч па да очекувам/е од него 30+ голови во сезона таква бројака може од РУни и од РВп да очекуваме :).

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.033
Поени од реакции
2.061
de Gea, Rafael, Jones, Evans, Evra, Fellaini, Carrick, Mata, Kagawa, Rooney, van Persie

Со овој состав сакам да излезе Мојс утре. Моментално најдобриот.
Ова е коло во кое може многу да профитираме, а исто така и комплетно да се збогуваме со 4-тото место.
Да не зборам за тоа колку значи една победа против Ливерпул во било кое време и на било кое место.
Така да, победа е must секогаш, но утре е must x 100.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748

Премногу сакам?[DOUBLEPOST=1394910779][/DOUBLEPOST]
Па да со 15+ голови би го сметал за добар играч ама не за играч од класата на Руни и РВП ама како што кажав тој не ни е главан играч па да очекувам/е од него 30+ голови во сезона таква бројака може од РУни и од РВп да очекуваме :).
Епа муабетите беа он е млад ,нашата иднина ,замена за рвп...... Е сеа многу се 30гола ,па многу се за него.[DOUBLEPOST=1394910881][/DOUBLEPOST]Иначе овој позајмениот во баерн не прослави баш како што треба со играчите, само се поздрави и се тргна додека другите славеа и скокаа.
Незадоволен е,греота таму ни го мачат

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не бе Џонс каде, Фелаини нека игра, нека се покаже ајде против Ливерпул.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Kaко на пазар ова :D Кај ќе ни беше крајот ако сите напаѓачи даваа по 30 гола, па малку биле ако третиот напаѓач давал 15 гола. Па Меси сеа има 15 гола, на 10 кола до крај иако беше повреден.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
зашто од Руни да се очекуваат толку гола кога не игра шпиц :нинџ:
Зошто Руни е Руни и е исклучок од тоа што го кажав претходно. Како што се и Роналдо, Меси...не се класични 9ки, ама се продуктивни од аспект на постигнати голови. Знам дека целиш на мојот пост кон Велбек, но Велбек не спаѓа во тој кош на играчи што ги набројав претходно...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Зошто Руни е Руни и е исклучок од тоа што го кажав претходно. Како што се и Роналдо, Меси...не се класични 9ки, ама се продуктивни од аспект на постигнати голови. Знам дека целиш на мојот пост кон Велбек, но Велбек не спаѓа во тој кош на играчи што ги набројав претходно...
Значи велбек никогаш нема да биде РВП, Левандовски, Кавани,......?

Kajgana Shop

На врв Bottom