Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.867
- Поени од реакции
- 21.761
Браво за Бебе .. донер донер донер ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ни тие не знаат што сакаат, и за Даунинг тоа да не важи? Еден што се прави хард кор фан на Ливерпул на Твитер вчера запазете што твитна од кога заврши мечот Англија - Шпанија:Од еден сајт на Ливерпул - "Rumours are rife that Spurs and Manchester Utd are trying to hijack Liverpool’s bid for Adam, but the player himself has made it clear that Anfield is his first choice and is keen to tie up a deal in the coming days."
ХАХАХАХАХАХАХА, колку се очајни ни самите не знаат, ама ако тоа прави да се чувствуваат подобро тогаш ОК. Да го сакавме Адам целата ситуација ќе завршеше како оваа со Џонс или со Јанг. Even you scousers are not that stupid and you get my point, right?
Кога ќе го купам Манчестер ќе го плаќам. Ај па небива ти ќе го плаќаш Глејзери плаќатГоше да го плаќа Снајдер ако дое.
ај бе пак ти не биди стипца , збирај си парица почни сеа џепарлаците збирај ги од бабати , дедоти татко ти мајкати и ред други роднински врски.. и за едно 30-40 години можи ќе го платиме за да ни биде помошен тренер СнајдерКога ќе го купам Манчестер ќе го плаќам. Ај па небива ти ќе го плаќаш Глејзери плаќат![]()
Дете, за да му ја изедначиш платата на Снајдер во Интер, треба 400,000 да го платиш неделно, читаш ли што се пишува по фан клубов?Кога ќе го купам Манчестер ќе го плаќам. Ај па небива ти ќе го плаќаш Глејзери плаќат![]()
ахахахахахахаахааааГоше ама една забава праиш ако дојде. Еве јас носам певаљка.
И мајкаму и сета женска фамилија вклучувајќи ја и жена му на Снајдер за платава..? Дури и така не бива..Дете, за да му ја изедначиш платата на Снајдер во Интер, треба 400,000 да го платиш неделно, читаш ли што се пишува по фан клубов?
--- надополнето: Jun 13, 2011 9:06 PM ---
ахахахахахахаахаааа
Дете, за да му ја изедначиш платата на Снајдер во Интер, треба 400,000 да го платиш неделно, читаш ли што се пишува по фан клубов?
--- надополнето: Jun 13, 2011 9:06 PM ---
Леле ептен скупо јас мислев дека 200 000 неделно зима![]()
До мене ли е проблемот што не ми отвара ниедна слика поставена од тебе ?Бебе веќе многу добро се снаоѓа во турската околина
![]()
ctrl + F5 стисни, ако не отвора, клик http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/large/318599201.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1307998188&Signature=CE9rZo79YXrKerLyBMnfFouh60U=До мене ли е проблемот што не ми отвара ниедна слика поставена од тебе ?