Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.761
Браво за Бебе .. донер донер донер :D

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Од еден сајт на Ливерпул - "Rumours are rife that Spurs and Manchester Utd are trying to hijack Liverpool’s bid for Adam, but the player himself has made it clear that Anfield is his first choice and is keen to tie up a deal in the coming days." :D

ХАХАХАХАХАХАХА, колку се очајни ни самите не знаат, ама ако тоа прави да се чувствуваат подобро тогаш ОК. Да го сакавме Адам целата ситуација ќе завршеше како оваа со Џонс или со Јанг. Even you scousers are not that stupid and you get my point, right?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од еден сајт на Ливерпул - "Rumours are rife that Spurs and Manchester Utd are trying to hijack Liverpool’s bid for Adam, but the player himself has made it clear that Anfield is his first choice and is keen to tie up a deal in the coming days." :D

ХАХАХАХАХАХАХА, колку се очајни ни самите не знаат, ама ако тоа прави да се чувствуваат подобро тогаш ОК. Да го сакавме Адам целата ситуација ќе завршеше како оваа со Џонс или со Јанг. Even you scousers are not that stupid and you get my point, right?
Ни тие не знаат што сакаат, и за Даунинг тоа да не важи? Еден што се прави хард кор фан на Ливерпул на Твитер вчера запазете што твитна од кога заврши мечот Англија - Шпанија:

http://twitter.com/#!/OfficialLFC/status/79994635753230336

:D Сигурно да беше Џонс нивни истово ќе важеше и за него.

Men are from Mars, Women are from Venus, Paul Scholes is from Manchester. (y)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
WESLEY SNEIJDER GIVES INTER FANS A CRISTIANO-RONALDO-TYPE MESSAGE
Wesley Sneijder June 2011: “I love Inter with all my heart, but I don’t know if I’ll stay. The Inter fans have always treated me very well. They were wonderful and I want to simply thank them,”
“Only God will decide where my future lies. I can be certain of one thing: if I remain at Inter, then I will give my all to win everything again.”
“Cristiano Ronaldo June 2008: “What do you want me to say? That I’m going or I’m staying? I don’t know about the future, only God knows it. I can’t say any more.
“Am I motivated to continue at United? I am always motivated. I am ambitious and I want to always improve. I don’t know the future but I will be motivated.”
None of this means Sneijder’s going anywhere of course- after all even Ronaldo gave United another season after his non-comittal in 2008.
Sneijder’s statement could mean any number of things, although you’d be hard pressed to argue its an emphatic declaration he’s determined to stay in Milan.
by @RFFH

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гоше да го плаќа Снајдер ако дое.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Кога ќе го купам Манчестер ќе го плаќам. Ај па небива ти ќе го плаќаш Глејзери плаќат:D
ај бе пак ти не биди стипца , збирај си парица почни сеа џепарлаците збирај ги од бабати , дедоти татко ти мајкати и ред други роднински врски.. и за едно 30-40 години можи ќе го платиме за да ни биде помошен тренер Снајдер ;)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Гоше ама една забава праиш ако дојде. Еве јас носам певаљка.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога ќе го купам Манчестер ќе го плаќам. Ај па небива ти ќе го плаќаш Глејзери плаќат:D
Дете, за да му ја изедначиш платата на Снајдер во Интер, треба 400,000 да го платиш неделно, читаш ли што се пишува по фан клубов?
--- надополнето: Jun 13, 2011 9:06 PM ---
Гоше ама една забава праиш ако дојде. Еве јас носам певаљка.
ахахахахахахаахаааа

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Дете, за да му ја изедначиш платата на Снајдер во Интер, треба 400,000 да го платиш неделно, читаш ли што се пишува по фан клубов?

ахахахахахахаахаааа
И мајкаму и сета женска фамилија вклучувајќи ја и жена му на Снајдер за платава..? Дури и така не бива..

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Леле ептен скупо јас мислев дека 200 000 неделно зима(n)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Мене да ви кажам не ми е ич мило шо си оди Гибсон :( Со уште година-две трпение и повеќе минутажа можеше и подобар од Флечер да стане. Ама то е то. Можда Ферги гледа голем талент во овој Џонс :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Kajgana Shop

На врв Bottom