Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Нека си оди више преку куров веќе,ради него почнав да навивам за Манчестер ради него сум се серел у гаќи да не си отиде и да му се удоволи за што ? Срамота и грев е ова што го прави,секој Англичанец сонува да игра во Манчестер,да освојува со него титули и да биде ѕвезда во овој клуб.А он што направи ? Му се исра на целиот клуб за се што направи за него,што му удоволуваа се...Мрш ти ебам шрекот грд

Член од
14 април 2012
Мислења
32.547
Поени од реакции
66.136
:pos:

Значи ич не се читаат линковите...
--- надополнето: 2 јули 2013 во 01:31 ---
Не знам што се мисли Алкантара, кога очигледно е дека на Манчестер му се потребни креативни мидфилдери...
Конкуренција е добра ствар...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Не знам што се мисли Алкантара, кога очигледно е дека на Манчестер му се потребни креативни мидфилдери...
страв му е сепак, странска земја не знае како идат работите.

п. с. не мора да отвориш линк за да има такво мислење за целата ситуација :)

Член од
11 март 2010
Мислења
306
Поени од реакции
320

Ова со клаузулава може е чиста шпекулација не треба да се сфаќа здраво за готово...
P.S Кај ми се изгубија коментариве пред овој шо ги пишав за компјутерите и цитатот појма неам...ако не ги глеам само јас кажете :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.349
Ова со клаузулава може е чиста шпекулација не треба да се сфаќа здраво за готово...
P.S Кај ми се изгубија коментариве пред овој шо ги пишав за компјутерите и цитатот појма неам...ако не ги глеам само јас кажете :)
некој мод мете :D
и на мене ми снема нешто но нејси..
добра ноќ и ајде утре сите позитивно да бидеме изненадени.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.547
Поени од реакции
66.136
страв му е сепак, странска земја не знае како идат работите.

п. с. не мора да отвориш линк за да има такво мислење за целата ситуација :)

:)

Искрено верувам дека Де Геа завршил работа, и му напунил глава... :D
А за Руни ... не знам, не сфаќам како е можно до толку да не ја цени својата позиција...
Common sense, што би рекле Англичаните, да употреби, ке му стане јасно што е и како е...

Руни е изгледа тип на човек кој не знае да цени работи...

Не знам дали имате забележано, ама низ годините, кога игравме со Евертон кај нив, и ке им шибнеше голче, намерно го бакнуваше амблемот и покажуваше непочитување, и прославувањето на головите му беше .... франатично...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
:)

Искрено верувам дека Де Геа завршил работа, и му напунил глава... :D
А за Руни ... не знам, не сфаќам како е можно до толку да не ја цени својата позиција...
Common sense, што би рекле Англичаните, да употреби, ке му стане јасно што е и како е...

Руни е изгледа тип на човек кој не знае да цени работи...

Не знам дали имате забележано, ама низ годините, кога игравме со Евертон кај нив, и ке им шибнеше голче, намерно го бакнуваше амблемот и покажуваше непочитување, и прославувањето на головите му беше .... франатично...
А што сакаш од човек кој е дете на ирски емигранти од Крокстет и има завршено едвај осмо одделение? Имаше на МУТВ тривиа инфо, сите од тимов се со средно, Еванс бил првенец на генерација, некои имаат и факултет (Чичарито, Гигс, Смолинг, Велбек...) , само тој, Нани и Андерсон немаат образование (се гледа од километар). Страшен фудбалер ама и дебилно кретеноидно створење.
Уште не можам да поверувам дека еден Фердинанд кој има уште побетер минато од Руни созреа во таков човек.

Член од
11 март 2010
Мислења
306
Поени од реакции
320
А што сакаш од човек кој е дете на ирски емигранти од Крокстет и има завршено едвај осмо одделение? Имаше на МУТВ тривиа инфо, сите од тимов се со средно, Еванс бил првенец на генерација, некои имаат и факултет (Чичарито, Гигс, Смолинг, Велбек...) , само тој, Нани и Андерсон немаат образование (се гледа од километар). Страшен фудбалер ама и дебилно кретеноидно створење.
Уште не можам да поверувам дека еден Фердинанд кој има уште побетер минато од Руни созреа во таков човек.
Па баш и не се дели образованието во Англија на основно и средно, ако добро паметам мора да се оди во шкооло до некаде 16 години, но дека е припрост факт е....Што се однесуа до славењето против Евертон на почеток да се радуваше и провоцираше бидејќи беше исфиркуван од навивачите што не го оправдуам, али верпјтно сте приметиле дека баш против нив е најслаб т.е му работат емоциите, а и мислам дека понекогаш оди на Гудисон Парк да ги гледа.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ако продужи вака ни во Евертон ќе нема да може да игра.. :cautious:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
o_O Многу брзо израсна тревата.
Па има сноп од вештачки влакна на секои 2 цм, и вие имате ваква трева на Емирати и на Вембли, иста компанија го изработуваше теренот, DESSO. Повели линк http://www.dessosports.com/hybrid-grass :)

еве специјално за Емирати ако те интересира http://www.dessosports.com/sports/football/football-projects/arsenal-fc-emirates-stadium-uk

разликата е што на ОТ изминативе десет години беше 100% природна сега е хибридна за да се издржи дождот.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Па има сноп од вештачки влакна на секои 2 цм, и вие имате ваква трева на Емирати и на Вембли, иста компанија го изработуваше теренот, DESSO. Повели линк http://www.dessosports.com/hybrid-grass :)

еве специјално за Емирати ако те интересира http://www.dessosports.com/sports/football/football-projects/arsenal-fc-emirates-stadium-uk

разликата е што на ОТ изминативе десет години беше 100% природна сега е хибридна за да се издржи дождот.

Абе секако.Уште за тоа да почнам да се интересирам,каква трева имал Емирати :P Него чудно ми стана за 2 дена кај сум видел ја трева толку да израсне :) Али пусто Македонче,што видол во таа Македонија :)

Kajgana Shop

На врв Bottom