Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Да ви се пофалам само, си купив дрес домашен и гостински од оваа сезона од РвП :D
Таа ми нуди од Руни и јас таков, не фала...
Кој сака нека си купи ептен се евтини по 700 денари во фан шопот во ГТЦ на приземје/подрум како му иде :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.742
Поени од реакции
43.893
Ќе си зеам и јас некое дресче обавезно кога ќе поминам накај Скопје...сеа бар од матурската има пари. :D Само ќе видам дали ќе биде од Перси или од Де Геа ако има. :D

Рио е права легенда.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Rio Ferdinand [on his international retirement]: "I owe that to Manchester United."

Е вака се сака и се почитува клуб кој застануваше позади играчот кога имаше проблеми со кретенската федерација која не му дозволи да направи тест и го казни 9 месеца и клуб кој застана позади него кога ги имаше проблемите со грбот. Стигна време еден јамајкански емигрант да ги учи другите како се сака клубот и како се возвраќа љубовта и почитта. Затоа, сите што на почетокот од сезонава воглавно после утакмицата со Спарс фрлаа со дрва и камења по Рио, pls leave the room. Пример за капитен на клуб од калибарот на Манчестер Јунајтед.
Тоа дека Рио не е шалабајзер и го цени тоа што тимот не крена раце од него кога му беше најтешко го сфатив многу оддамна, а го капитализирав пред неполни 3 години. Дресот е од предпоследната шампионска 2010/11. Мајстор ! ЦАР ! (y)

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.766
Поени од реакции
20.487
Ништо од идање утре нареднава недела имам испити:(

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.736
Поени од реакции
9.480
Да ви се пофалам само, си купив дрес домашен и гостински од оваа сезона од РвП :D
Таа ми нуди од Руни и јас таков, не фала...
Кој сака нека си купи ептен се евтини по 700 денари во фан шопот во ГТЦ на приземје/подрум како му иде :)
Ќе можиш да постираш слика некоја какви се дресовите. Планирам да купувам и јас, ама се двоумам дали да барам скроз оргинал или некој вака ако е приближно на оргиналот.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Рио е пример за сите играчи. Иако се случува да има лош ден што е нормално на неговата возраст и физичката подготвеност, по него треба да се стремат играчите кои сакаат да бидат легенди на клубот, а поминале низ тежок период кога клубот им излегол во пресрет. Јунајтед секогаш стои зад своите играчи и во тешки моменти, а играчот добива поголема вредност доколку покаже благодарност и лојалност кон него..
Еванс ќе остаме во клубот до крај. Клубот му помогна да избегне затвор кога ја силуваше малолетничката.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еванс ќе остаме во клубот до крај. Клубот му помогна да избегне затвор кога ја силуваше малолетничката.
лее дајте бе со сторијава, биле собрани на божиќната забава и таа призна после мислам дека излажала за да собере оштета од Еванс, се докажа дека не е така. Каква женска има Еванс, ќе силува некоја ругоба од Англичанка. Истото ко со РвП од пред десет години. Не се од црнцине без мозок. Да беа и Рио и Џони криви, клубот ќе им го раскинеше договорот или ќе беа казнети дополнително ко Кантона.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
хаха сори, некни еден хејтер на Еванс а и на поголемиот наш кадар што гледа у Мондано ми се стави за истово си викам немогуче истово да го гледам пак пишано :D
цар е тој у Мондано тие што гледаат го знаат, Асистентот го викаме, има тројца играчи што ги сака а другите се за во Чемпионшип, не се за во Ман Утд. Против Арсенал Еванс ја чисти топката и овој вика Џонс цару браво, после зумираат дека е Еванс и овој - копук глуп, место да ја подаде ја чисти :pos:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ќе можиш да постираш слика некоја какви се дресовите. Планирам да купувам и јас, ама се двоумам дали да барам скроз оргинал или некој вака ако е приближно на оргиналот.
Ќе ставам слики до утре најкасно понеделник сабајле :)
П.С Мокри се, се сушат :LOL:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
“You’ve been fantastic servants to me. We’ve achieved some great things," said the retiring Ferguson.

“And if all that we’ve done together means anything to you, there’s just one thing I’d ask of you all.

“After I’ve gone and we bump into each other, I don’t want to hear you call me boss ever again.

“Call me anything but that. Call me whatever you’ve called me behind my back for years — but just not boss.

“You’ll have a new boss by then, and he’s the only one you should call that.”

:cuc:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
^ Абе 2 недели пред да си замине од Јунајтед изјави дека Јунајтед е неговата иднина и дека ќе остане, а потоа тоа што се случи е познато. Не треба да се сватат изјавите здраво за готово, посебно за проблемите и хаосот во кој се наоѓа Реал. Сигурно дека не би сакалк најдобрите фудбалски години да ги помине во средина каде што владее немир и каде не би му биле гарантирани ниту тимски ниту индивидуални титули.
Е па арно рекол човекот. Еве ја таа иднина, доаѓа сега :D
--- надополнето: 20 мај 2013 во 19:44 ---
Абе, не го гледав последниот натпревар :tapp: со ВБА, има некаде торент да се спушти?

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.468
Поени од реакции
7.925
Gareth Bale: "I've had offers from Manchester United & Real Madrid. If I leave Spurs, I would still like to stay in England."

страната е доста сериозна и не постира било какви глупости и обично е у тек со настаните у клубот :)

Kajgana Shop

На врв Bottom