Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
"He's asked for a transfer, we've refused it and that's where it lies," the boss told MUTV after his final home game in charge of the Reds.

"It was better he didn't play today; he can mull it over now. He's not happy about being taken off a few times but Wayne in top form would not be taken off.

"He should think about his future here because he will be here." - Fergie on Rooney

Изјавата на Ферги за Руни по крајот на мечот од официјална копирано.

Не знам за вас али ова е најемотивниот ден за мене како фан на Манчестер Јунајтед. Екстремно тежок ден, за време на говорот на Ферги беше неверојатно. Не може да не го сакаш клубот а не можеш ни Ферги да не го сакаш.

Горд сум што сум дел од оваа ера на Манчестер Јунајтед и имав можност да го гледам Ферги на клупата.

#1 Sir Alex Ferguson

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Многу глуп човек ова Руниво бе :facepalm:

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.875
Поени од реакции
7.115
Глупак невиден е ... Него како стое со плата Руни ,знам дека нешто помрсничко е ама некоја бројка што се шпекулира во јавност има ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Глупак невиден е ... Него како стое со плата Руни ,знам дека нешто помрсничко е ама некоја бројка што се шпекулира во јавност има ?
250,000 неделно.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Мене не ми е јасно САФ што запнал да го чува.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.875
Поени од реакции
7.115
Многу мрсно у пм ... Ваљда ќе му даде некој Русин или Арап 300к пер вик ,можно е Челзи да го собере ?

Член од
23 август 2010
Мислења
40.035
Поени од реакции
116.900
Од икс причини не можев да гледам од 20та минута па натаму, ама дојдов во моментот кога заврши мечот. Верувајте, нити сум фан на Јунајтед нити слично, си го сакам само Интер и никој друг, но не можам да скријам дека пуштив некоја солза и дека се наежив кога Ферги го држеше говорот пред преполниот Олд Трафорд. Па какво само влијание остави човеков за време на 26 годишното командување со клубот. Толку почитуван, толку сакан, толку маестрален, неверојатно... Немам зборови, ова мислам дека нема да се повтори во наредните 100 години минимум, затоа што ваков гениј ретко се раѓа.
Се надевам дека Мојс ќе се покаже како одлична замена и дека Јунајтед ќе продолжи да освојува титули затоа што тоа и му доликува на овој тим. Ама како и да е, од следната сезона многу чудно ќе ми биде кога ќе ги гледам мечевите на Јунајтед, едноставно сите се навикнавме на Ферги...

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Среќа што не даваат прстени како во НБА, Бени ќе требаше да искочи бос и без ракавици со прстени на секој прст .... and that sparks a thought ... the next ring .... АМА, како што кажав, среќа нема прстени :ROFLMAO:

Извинете за офтопикот, пијан сум од алкохол, од среќа, од тага ....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е овие не смеат да го напуштат клубов без разлика како играле :D

Моментот кога Јанг ги заврза знаменцињата за штаките :pos:

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
До крај на живот нема да си простам дека не ја гледав прославата :mad:
Цела среќа што ја снимав . Руни ропак, не мењам ник дури не биде продаден,а дотогаш ќе ми остане омилениот игач во овај состав.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Руни, глупердо! Овој човек, ако случајно остане во Јунајтед и освои уште куп титули, по звршувањето на кариерата мора да му даде blowjob на Ферги. Го штити како да му е син, алал му вера на старецот. За мене ова е хуман чин. Се обидува да му ја спаси кариерата на еден многу талентиран, но исто толку неинтелигентен фудбалер. Оти бе човек? Оти се глупираш вака? Значи има се што му треба, легенда е на клубот, има шанса да го руши рекордот на постигнати голови. Оти??...стварно не ми е јасно...

И друга работа, ОБАВЕЗНО СТАВАЈТЕ ЛИНКОВИ ДА СЕ СИМНЕ ЦЕЛА ПРОСЛАВА СО СЕ ИНТЕРВЈУА СО СЕ СЕ!!!

Член од
14 април 2012
Мислења
33.054
Поени од реакции
68.055
Дали Руни се покака ради тактичката замисла да го врати поназад, и сега веќе не може да го брка рекордот на Ширер?

Kajgana Shop

На врв Bottom