HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.767
- Поени од реакции
- 20.491
Штета што не ја гледав прославата и последните зборови на Ферги на Олд Трафорд
Тоа е тоа, суштината на сакање на еден клуб. Не е битно дали е Петко, Станко или било кој ѕвезда годинава. Догодина ќе дојдат нови. Наредната пак уште некој друг. Ама МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД ќе остане тоа -> one club, one religion. Ми се плаче, а се радувам .... годините минуваат, после секој трансфер сум скептик и ќењам против новајлиите, а на крај на скоро секоја сезона се сведува се' на истотоЕден од најубавите денови во мојот живот. Колку ми е жал што ако и воопшто го посетам Олд Трафорд некогаш, нема да го видам Ферги како се радува како мало дете на секој гол.
Прв пат плачев за клубов кога изгубивме од Арсенал во ФА Куп финалето 2005, од тага. Втор пат плачев 2008 кога го победивме Челзи во финалето, од среќа. Денеска, солзи ми потекоа по трет пат... само не знам дали од среќа, дали од тага.
Горд сум што ќе можам да им прераскажувам на децата и внуците дека сум фатил 10 години од најдобриот менаџер во историјата на фудбалот во најдобриот клуб на светот. 10 прекрасни години. Кариера која што долго време ќе се раскажува и прераскажува.
Горд сум што навивам за овој клуб.
Thank you Sir Alex Ferguson!
Ќе има утре другиден на манутд.ком во селебрејшнс делот, посебни волпејпериДавајте некоја HD слика за десктоп коа САФ го подига трофејот!