Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Штета што не ја гледав прославата и последните зборови на Ферги на Олд Трафорд

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Sir Alex Ferguson On Wayne Rooney

"I don't think Wayne was keen to play simply because he's asked for a transfer," he said. "I think he wants to think things through in his mind; I think that's a good idea.

"We're not going to let him go. I think he's maybe a bit frustrated that he's been taken off once or twice in the last few weeks."

And speaking to the BBC, he added: "We've refused [the transfer request] - he needs to go away and think about it."

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.033
Поени од реакции
2.061
Еден од најубавите денови во мојот живот. Колку ми е жал што ако и воопшто го посетам Олд Трафорд некогаш, нема да го видам Ферги како се радува како мало дете на секој гол.
Прв пат плачев за клубов кога изгубивме од Арсенал во ФА Куп финалето 2005, од тага. Втор пат плачев 2008 кога го победивме Челзи во финалето, од среќа. Денеска, солзи ми потекоа по трет пат... само не знам дали од среќа, дали од тага.

Горд сум што ќе можам да им прераскажувам на децата и внуците дека сум фатил 10 години од најдобриот менаџер во историјата на фудбалот во најдобриот клуб на светот. 10 прекрасни години. Кариера која што долго време ќе се раскажува и прераскажува.

Горд сум што навивам за овој клуб.

Thank you Sir Alex Ferguson!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Давајте некоја HD слика за десктоп коа САФ го подига трофејот!

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Језиво, во најмала рака..
Сабајлево си го напумпав фудбалот што братучет ми ми го донесе од Англија, со кој станав фан на Јунајтед не по моја волја. :)
Потписи од Бартез, Солскер, Руд, браќата Невил, Верон, Рој Кин, Бекам, Гигс, Сколс, О'Шеј.. и нормално Сер Алекс Фергусон. Squad 2002/2003.

Се заокружи една ера. :place:
Криво ми е за "неки нови клинци" кои тек сеа им доаѓа време да го изберат тимот кој ќе го пратат цел живот.
Ќе мора да им раскажуваме за старчево, а богами и има што да се раскажува.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Еден од најубавите денови во мојот живот. Колку ми е жал што ако и воопшто го посетам Олд Трафорд некогаш, нема да го видам Ферги како се радува како мало дете на секој гол.
Прв пат плачев за клубов кога изгубивме од Арсенал во ФА Куп финалето 2005, од тага. Втор пат плачев 2008 кога го победивме Челзи во финалето, од среќа. Денеска, солзи ми потекоа по трет пат... само не знам дали од среќа, дали од тага.

Горд сум што ќе можам да им прераскажувам на децата и внуците дека сум фатил 10 години од најдобриот менаџер во историјата на фудбалот во најдобриот клуб на светот. 10 прекрасни години. Кариера која што долго време ќе се раскажува и прераскажува.

Горд сум што навивам за овој клуб.

Thank you Sir Alex Ferguson!
Тоа е тоа, суштината на сакање на еден клуб. Не е битно дали е Петко, Станко или било кој ѕвезда годинава. Догодина ќе дојдат нови. Наредната пак уште некој друг. Ама МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД ќе остане тоа -> one club, one religion. Ми се плаче, а се радувам .... годините минуваат, после секој трансфер сум скептик и ќењам против новајлиите, а на крај на скоро секоја сезона се сведува се' на истото

GLORY GLORY MAN UNITED!!!

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.394
Поени од реакции
5.568
Уште не можам да поверувам дека нема веќе да го гледаме Ферги на теренот на Олд Трафорд. Можам да замислам какви ќе ми бидат чуствата кога ќе видам дека Ферги ќе го нема на првиот натпревар другата сезона. Ќе ми недостигаш голем човеку.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
И да остане Руни и да даде уште 50 гола едноставно ме боли таквото, копиле неблагодарно ја изгуби мојата почит кон него, а верувам и на многу други и баш ми е мило што го исвиркаа кога му го врачија медалот.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
бај д веј, некои лајв стримови од вечерва има или ... ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Давајте некоја HD слика за десктоп коа САФ го подига трофејот!
Ќе има утре другиден на манутд.ком во селебрејшнс делот, посебни волпејпери :)

Него, дебелово се заеба и те како. Ако досега Фергусон беше менаџерот и колку толку можеше да кочи во трансфери, сега е директор. Трансфери, реклами, спонзорства, накачување на плати, се ќе иде преку него и Чарлтон. Низ нос ќе му го извадат ова.

Што се однесува до мене, останал или не, Вејн Руни е најголемиот женски полов орган (ќе се воздржам од прљав јазик) што заиграл за клубов. Ако мислев дека Марк Хјуз е врвот, пред неколку дена на тој престол седна Вејн Руни. Не 100 гола, 200 нека даде ако остане, ова не се пере едноставно. И ваква глуперда сакавме да го сруши рекордот на Сер Боби Чарлтон, ооо Господе... Првиот пат фановите му простија, вториот пат нема а и дегени ќе се ако му простат. Со таков лајфстајл дебелото само ќе тоне надолу. Баерн, Реал, Барса, каде бе дебело никој не те сака веќе, не може тебе ни Капело ни Фергусон ни Мојс да не ти чинат. Нека го испратат негде Анжи, ПСЖ, Зенит, нека мрзне гз на -40 во ноември. Не ме интересира каде уствари па ако сака и златна топка нека земе, Манчестер Јунајтед не е клуб што треба да е уценуван од некоја свиња која треба да е благодарна на сегашниот и старо новиот менаџер што го тргнаа од улиците и од курвите. Петнаесет милиона плата за играч од кој добиваш 5 утакмици негде на високо ниво, кој може во секој момент да направи црвен картон и кој сезонава за прв пат заигра на 20 октомври негде, не фала. Една сезона одиграл светски и ќе бараме сега гачки. Нека го спакуваат што побрзо. Има деца што плачат и се нудат на клубов да дојде да ги земе.

Нека ни е честита титулава ама во мене скоро и да нема радост :( Ќе недостигаш старо, знам дека ќе скокаш горе и ќе пцуеш судии од директорските седишта ама чудна ќе е клупата без тебе. Благодариме за се!

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ах бре стари оти вака :( :( !? Можеше уште некоја година и малце од порано да го навестиш опроштајот - барем ќе се спремавме психички и емоционално колку-толку. Дојде крај на најуспешната ера на клубот и се затвори последното поглавје на една од најголемите спортски приказни некогаш раскажани. Трофејот 2 минути дали го фати камерата, кадарот цело време беше на ШЕФОТ. Не знам како се воздржа и не се расплака кога му го дадоа микрофонот за да им се обрати на навивачите и сите кои гледат, јас липав у пм :place:. Се прости со големи зборови - Да се застане зад новиот менаџер, да му се даде поддршка и да веруваме во него !

Фала ти за се' Царе. Легендата за овој човек ќе се раскажува, ќе живее и ќе се поистоветува со клубот, се' додека истиот и постои. Лаудруп убаво кажа во блиц интервјуто по мечот : Вакви примери во денешниот Свет повеќе нема, САФ опстана толку долго и направи нешто незаборавно.

''You have been the most fantastic experience of my life''

И вечер пред да си легнете ..

Kajgana Shop

На врв Bottom