Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Not bad for the worst United team in decades, eh? :je:
Баш тоа мислев вчера, замисли оваа генерација да освои дабл :) Ќе треба тогаш да жалиме што 2008 немаше повеќе. Ќе испадне дека не само што во Англија било очајно како што викаат, туку и цела Европа била очај :pos2:

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Резервите утре во 20:00 играт против Арсенал. Нека им покажат прво ним, па во недела зло да ги снајде на "поискусните".

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.621
Поени од реакции
8.332
Тој со Кајт изгубил кладба, а јас го ставив заради голот (и нели ептен се израдував) :) Се чека херој, па веднаш го мењам :wink:
ondak stavaj go CHICHA ;)

--- надополнето ---

Баш тоа мислев вчера, замисли оваа генерација да освои дабл :) Ќе треба тогаш да жалиме што 2008 немаше повеќе. Ќе испадне дека не само што во Англија било очајно како што викаат, туку и цела Европа била очај :pos2:
a shto mu fali na segashiov tim?bash sme zveroi ... a za Fa no comment ,mozevme da gi tepame ali radi MITKO izgubivme :mad::mad:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ondak stavaj go CHICHA ;)

--- надополнето ---

a shto mu fali na segashiov tim?bash sme zveroi ... a za Fa no comment ,mozevme da gi tepame ali radi MITKO izgubivme :mad::mad:
Брат јас знам дека ништо не му фали на тимов туку дека им фали во главата на некои експерти што земаат пари за такви работи.

--- надополнето ---

Како што е соопштено од страна на многу француски и англиски медиуми, Манчестер Јунајтед успеа да го обезбеди потписот на Рафаел ВАРАНЕА, француски одбранбен играч од Ленс.

Да потсетам уште еднаш дека имате 10 посто попуст во фан шопот на железничка. Ограбете ги :D

--- надополнето ---

Manchester United became the first side to complete an entire set of Champions League away games without conceding a goal. Perfect.

Стварно беда сме биле а вчера беше ноќ на 10 рекорда.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.621
Поени од реакции
8.332
Димитар Бербатов е вклучен во размена за Ноер

--- надополнето ---

Брат јас знам дека ништо не му фали на тимов туку дека им фали во главата на некои експерти што земаат пари за такви работи.

--- надополнето ---

Како што е соопштено од страна на многу француски и англиски медиуми, Манчестер Јунајтед успеа да го обезбеди потписот на Рафаел ВАРАНЕА, француски одбранбен играч од Ленс.

Да потсетам уште еднаш дека имате 10 посто попуст во фан шопот на железничка. Ограбете ги :D

--- надополнето ---

Manchester United became the first side to complete an entire set of Champions League away games without conceding a goal. Perfect.

Стварно беда сме биле а вчера беше ноќ на 10 рекорда.
штета немам членска книшка... иначе на 60 метри од дома ми е :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Димитар Бербатов е вклучен во размена за Ноер

--- надополнето ---

штета немам членска книшка... иначе на 60 метри од дома ми е :)
Членка можеш да добиеш во секое време :))))

--- надополнето ---

Дефур потпишал нов договор со Стандард, ми олесни искрено, колку што гледав и овој од расата стаклени бил.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе до кај е стигнат Флеч со опоравувањето ?
Сигурно ќе е на клупа против Арсенал.

This day: in 1958, UEFA invited #ManUtd to play in next years European Cup out of respect for Munich disaster.

The FA refused. :vozbud:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.621
Поени од реакции
8.332
Членка можеш да добиеш во секое време :))))

--- надополнето ---

Дефур потпишал нов договор со Стандард, ми олесни искрено, колку што гледав и овој од расата стаклени бил.
koi se standardite za clesnka kniska?

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
“I think Wayne has found his position. When he’s a little bit behind the striker, he gets more touches of the ball." - Patrice Evra

Се слагам со Евра.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.621
Поени од реакции
8.332
Schalke goalkeeper Manuel Neuer would be an ideal signing for Manchester United, according to Old Trafford legend Peter Schmeichel.

--- надополнето ---

линк
http://www.skysports.com/story/0,19528,11667_6900410,00.html
hahaha bas vcera na utakmicata go narekov noviot Schmeichel dokolku bi ni se pridruzil ..

--- надополнето ---

fala mnogu :D i dali e zadolzitelno prisustvoto na sostanocite?

Kajgana Shop

На врв Bottom