- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.572
- Поени од реакции
- 4.239
Мене и тебе ќе не викнеле да играме само немам линк.
ја ќе играм боље од Вест браун :baeh:
Мене и тебе ќе не викнеле да играме само немам линк.
ја ќе играм боље од Вест браун :baeh:
Хет трик на Вил Кин прееска, само честитки за младите. Инаку и финалето се игра во два меча, реваншот е на ОТ, на којшто денес имаше 9, 214 фанови.
Michael Owen is closing in on the first title medal of his career after a Barclays Premier League season in which he has played less than three hours of football.
Иначе, ви текнува колку се кукаше на фан клубов за Виља? :kesa:
Памптиш кога Гутиерес го мина О Шеј во прво полувреме. Исто како да немаше никој. Како ти што си пишал, О Шеј е солиден напред и назад, но Рафаел не е солиден. О Шеј кога го вметнат во прва постава изигра добро, но кога ќе врзе 6 до 7 натпревари почнува да се губи.Искрено, го гледаше натпреварот? О'Шеј беше солиден, добар во одбрана, имаше неколку добри истрчувања во напад и добри центаршутови,доволно за бек. Или ајде си имаме дежурни кривци, и шо и да се случи лошо О Шеј и Керик се криви...
Тоа сине. Ми го разубави денот ;-*10 points from Everton (H), Arsenal (A), Chelsea (H), Blackburn (A), and Blackpool (H) guarantees number 19. :costumed3
Значи тешко да ја обезбедиме титулата на Емирати (освен ако пак не киксираат)... ах. Сакав тоа, и плус наредното коло да им праиме, шо се велит, Ел Пастиљо (не знам дали има англиски назив ова)Епа еве доказ за тие што кукаа дека можеше да испадне и Бербатов од претходните 2 сезони да имаме во тимот. Ама хеј, битно да се купи.
10 points from Everton (H), Arsenal (A), Chelsea (H), Blackburn (A), and Blackpool (H) guarantees number 19. :costumed3