Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.500
Поени од реакции
28.926
А што се замарате толку со тоа...не ми е јасно?
Ако на Бебе трансферот е полош од оној на Скилачи во Арсенал ,на Поулсен во Ливерпул,на Кончески....тогаш ја сум Али Ахмети...
Нека тресат што сакаат и нека галамат ама Манчестер освојува ПЛ и ЛШ оваа година:)
Па ние ако не се замараме кој друг? :) Неможе да се ќути на неправдите иако ова што го ппишуваме нит го чита некој нит ќе смени нешто ќе продолжат сите да не омаложуваат али к*р ! Зиаме титула пак :)

M

mercenary

Гостин
Што му направивте на кутрото дете Обертан. :(
Ај штом не може да фати место у прв тим, што не го позајми у некој послаб тим од ПЛ, а не со резервите да игра цело време. :(

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.774
Поени од реакции
11.294
Бебе е избран за бр.1 flop, поради условите во кои го купија (анонимец, аматер, не виден до сега итн итн..) а се уствари беше перење на пари...каде бе 8 милиони фунти за теле? :icon_lol:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.533
Поени од реакции
4.145
Не сме му ние криви што утнува од 5 метра пред гол :) Ништо не му е ако си игра со резервите, нека се здебели малце :icon_lol:
Обертан е многу талентиран фудбалер ама некако не се баш снаоѓа добро во прв тим.Досега има изиграно само 2-3 натпревари добро против Волзбург лани и прекрасниот гол против Бура оваа сезона ,но за резервите лом прави ,но млад е 21 година е има вре има блесне

--- надополнето ---

Man United Complete £18m David De Gea Signing: Atletico Madrid Keeper to Sign Five Year Contract

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
United
Drama based on the true story of Manchester United's legendary Busby Babes, the youngest side ever to win the Football League, and the 1958 Munich air crash that claimed eight of their number. The film draws on first-hand interviews with the survivors and their families to tell the inspirational story of a team and community overcoming terrible tragedy.
BBC

Ги бива BBC за вакви работи па затоа имам големи очекувања, а плус и David Tennant ќе го глуми Jimmy Murphy:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.367
Поени од реакции
7.577
е што слушам дека се официјализирал трансферот на де геа?на фб страната на MUMacedonia ??

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не знам зашо ама мислам дека овие од ФА нема да сакаат титулата да се „реши“ олку рано, иф ју ноу ват ај мин.
ФА не се ни прашуваат, доколку вечер и во преостанатите мечеви одиграме зрело, без почетнички грешки како онаа во Саботата на Керик, тогаш, ФА и да сака нема да може да замеша прсти :)... Се додека сме први, ние (Манчестер Јунајтед) се прашуваме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom