ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.755
- Поени од реакции
- 43.944
Уште во U-18 да ги победиме и на секое после ќе ги избушиме во рок од 2 недели
Рано е !овој Joshua King навистина добар играч е се надевам да добие шанса во прв состав следната сезона
овој Joshua King навистина добар играч е се надевам да добие шанса во прв состав следната сезона
Обертан игра добро за резервите, а за прв тим се губи стварно На Бебе треба да му се даде шанса на последните мечеви во случај да се осигура титулата порано па да видиме како ќе игра, брз е, има дриблинзи ама центаршутевите му се очај. Можеби треба да се проба и како напаѓач. Ама добро, сезонава му помина во привикнување, збор не знаеше англиски кога почна да игра во октомври.
Равел Морисон, Том Клеверли и Џош Кинг се наредното „тројство“ што ќе искочи од Јунајтед, милион посто И за против Марсеј првата Ферги ги имаше Морисон и Кинг однесено со тимот, од следната сезона сигурно ќе добиваат поголема минутажа и повеќе од убедена сум дека летово ќе патуваат со тимот во USA.
Кинг Норвуд и Погба едно добри 2 години на позајмница да добијата искоство... иначе бомба се!!Јас ако ја освоиме порано титулата сакам да ги видам Кинг, Норвуд и Погба во прв тим.. Ептен голема желба имам да ги гледам како играат во прв тим дечкиве.. Ама ете ни во Карлинг Куп не заиграа оваа сезона.. Да се надеваме догодина
се наежив кога ги видов головите .... поготово на Кинг зверови се еј жими све! а за обертан треба да игра на позајмница у овие што ке влезат у Прва Лига ... нека игра една година таму како стартер и супер ке биде... а бебе е кален за да биде звезда само му треба времеЕве ги головите за тие што не гледаа..!
Нани богами...немаше некои подобри центаршутеви од него,а и сега не му се нај најОбертан игра добро за резервите, а за прв тим се губи стварно На Бебе треба да му се даде шанса на последните мечеви во случај да се осигура титулата порано па да видиме како ќе игра, брз е, има дриблинзи ама центаршутевите му се очај. Можеби треба да се проба и како напаѓач. Ама добро, сезонава му помина во привикнување, збор не знаеше англиски кога почна да игра во октомври.
Равел Морисон, Том Клеверли и Џош Кинг се наредното „тројство“ што ќе искочи од Јунајтед, милион посто И за против Марсеј првата Ферги ги имаше Морисон и Кинг однесено со тимот, од следната сезона сигурно ќе добиваат поголема минутажа и повеќе од убедена сум дека летово ќе патуваат со тимот во USA.
И Торес не го заборавај :pos2:Бебе пред Кончески и Џо Кол :pos2:
А што се замарате толку со тоа...не ми е јасно?Не ми е јасно како може женската торес со 0 погодоци и асистенции со 60 милиони, да е на трето место пред Бебе кој има 2 погодока и 1 асистенција во само 7 натпревари за 10 милиони !!!