Инвалиден....1255943-2984620 (ман утд Македонија)-За сите љубители на фантази премиер лига...
Фабио игра лево, а Босингва е десен бек.Босингва во КПР. Не знам како стои КПР со левата бековска позиција, мислам дека неколку страни поназад прочитав дека Фабио играл десно?
Хаха, не ми кажувај на која позиција игра Босингва, а на која Фабио Прашав зашто мислам дека прочитав на форумов дека Фабио играл десно во КПР, зашто нели може да игра и десно.Фабио игра лево, а Босингва е десен бек.
Добри ќе бидат годинава. Уште Реднап им фали да ги состави
Ибаво и си прочитал.. ја прашав како со снаоѓа фабио во кпр.. и Ilumious кажа дека им бил еден до најдобрите и играл десноХаха, не ми кажувај на која позиција игра Босингва, а на која Фабио Прашав зашто мислам дека прочитав на форумов дека Фабио играл десно во КПР, зашто нели може да игра и десно.
Па уште еден лев бек да земеме и топ сме за да ротира со Евра кој веќе има 31 година и нема да може да изигра 40 натпревари на врвно ниво како што играше минатите неколку сезони. За ЛШ не знам дали сме еден од главните фаворити ама во ПЛ сме најголемите фаворити за освојување на титулата односно да ја вратиме титулата таму каде што припаѓа.Честито в. Перси. Супер тим има Манчестер и за мене стана еден од главните фаворити и за ЛШ, за Премиер не сакам муабет да правам.
Хм, малце дефанзивната средина не е најнај и Евра ок, ама сепак нападот со Руни, Кагава и сега Перси е Дефинитивно со Манчестер треба да се рачуна.Па уште еден лев бек да земеме и топ сме за да ротира со Евра кој веќе има 31 година и нема да може да изигра 40 натпревари на врвно ниво како што играше минатите неколку сезони. За ЛШ не знам дали сме еден од главните фаворити ама во ПЛ сме најголемите фаворити за освојување на титулата односно да ја вратиме титулата таму каде што припаѓа.
Според мене добра ни е дефанзивната средина со Карик кој во последно време игра во врвна форма исто така овде може да игра и Џонс иако добро би дошло некое засилување на оваа позција . Нападот ни е страшен и баш ме интересира да видам со која формација ќе игра Ферги оваа сезона.Хм, малце дефанзивната средина не е најнај и Евра ок, ама сепак нападот со Руни, Кагава и сега Перси е Дефинитивно со Манчестер треба да се рачуна.