Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Инаку пишува нешто под амбелмот на новите дресови??

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Босингва во КПР. Не знам како стои КПР со левата бековска позиција, мислам дека неколку страни поназад прочитав дека Фабио играл десно?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.940
1255943-2984620 (ман утд Македонија)-За сите љубители на фантази премиер лига...
Инвалиден....

Абе ја заборајв дека имаме веб-страна на здружението. Јас на почетокот и бев дел од нејзиното раѓање, ама не се сеќавам по која основа се откажав/ме шитнавте :D али мило ми е шо сте го задржале фонтот на насловна, името со жолти букви ;)

Член од
11 март 2010
Мислења
306
Поени од реакции
320
1255943-298462 (ман утд Македонија)-За сите љубители на фантази премиер лига.. БЕЗ НУЛА НА КРАЈ БИЛО НЕЗНАМ ЗОШТО ТАКА МИ СЕ КОПИРАЛО,МОЈА ГРЕШКА ИЗВИНЕТЕ;) ...УТРЕ ПОЧНУВА ПРВЕНСТВОТО ТАКА ДА ПОЖЕЛНО ТИЕ ШТО САКААТ ДА СЕ ЗАЧЛЕНАТ ДА ГО НАПРАВАТ ТОА ДО ПОЧЕТОК НА ПРВИОТ НАТПРЕВАР... ПРАЌАЈТЕ ПОКАНИ ДО ДРУГИ ФАНОВИ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА ОВАА ИГРА(ОСОБЕНО ЗА ЧЛЕНОВИ НА ОВОЈ ФОРУМ):)СО ЦЕЛ ГРУПАТА ДА БРОИ ПОВЕЌЕ ЧЛЕНОВИ А СО САМОТО ТОА ДА БИДЕ И ПОИНТЕРЕСНА...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Босингва во КПР. Не знам како стои КПР со левата бековска позиција, мислам дека неколку страни поназад прочитав дека Фабио играл десно?
Фабио игра лево, а Босингва е десен бек.
Добри ќе бидат годинава. Уште Реднап им фали да ги состави :)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Фабио игра лево, а Босингва е десен бек.
Добри ќе бидат годинава. Уште Реднап им фали да ги состави :)
Хаха, не ми кажувај на која позиција игра Босингва, а на која Фабио :D Прашав зашто мислам дека прочитав на форумов дека Фабио играл десно во КПР, зашто нели може да игра и десно.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Хаха, не ми кажувај на која позиција игра Босингва, а на која Фабио :D Прашав зашто мислам дека прочитав на форумов дека Фабио играл десно во КПР, зашто нели може да игра и десно.
Ибаво и си прочитал.. ја прашав како со снаоѓа фабио во кпр.. и Ilumious кажа дека им бил еден до најдобрите и играл десно

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ама на подготовките тоа. Сеа коа го донесоа Босингва може ќе си се врати лево.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.178
Честито в. Перси. Супер тим има Манчестер и за мене стана еден од главните фаворити и за ЛШ, за Премиер не сакам муабет да правам.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Robin van Persie

@Persie_Official

Manchester United & Holland player

Го смени фала богу,пирс морган до сеа го какаше

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Честито в. Перси. Супер тим има Манчестер и за мене стана еден од главните фаворити и за ЛШ, за Премиер не сакам муабет да правам.
Па уште еден лев бек да земеме и топ сме за да ротира со Евра кој веќе има 31 година и нема да може да изигра 40 натпревари на врвно ниво како што играше минатите неколку сезони. За ЛШ не знам дали сме еден од главните фаворити ама во ПЛ сме најголемите фаворити за освојување на титулата односно да ја вратиме титулата таму каде што припаѓа. :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.178
Па уште еден лев бек да земеме и топ сме за да ротира со Евра кој веќе има 31 година и нема да може да изигра 40 натпревари на врвно ниво како што играше минатите неколку сезони. За ЛШ не знам дали сме еден од главните фаворити ама во ПЛ сме најголемите фаворити за освојување на титулата односно да ја вратиме титулата таму каде што припаѓа. :)
Хм, малце дефанзивната средина не е најнај и Евра ок, ама сепак нападот со Руни, Кагава и сега Перси е :cuc: Дефинитивно со Манчестер треба да се рачуна.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Хм, малце дефанзивната средина не е најнај и Евра ок, ама сепак нападот со Руни, Кагава и сега Перси е :cuc: Дефинитивно со Манчестер треба да се рачуна.
Според мене добра ни е дефанзивната средина со Карик кој во последно време игра во врвна форма исто така овде може да игра и Џонс иако добро би дошло некое засилување на оваа позција . Нападот ни е страшен и баш ме интересира да видам со која формација ќе игра Ферги оваа сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom