Не е Болд другар, Усеин Болт.Болд ке биде најбрз лев бек па не гледам зошто Фергусон не би му дал шанса...
Ама за да биде добар бек не е важно само брзина треба и други квалитети да поседува.Болд ке биде најбрз лев бек па не гледам зошто Фергусон не би му дал шанса...
Нани ги има овие карактеристики?Хаха, ептен ме интересира како би се покажал Болт на фудбалските терени.. Нека го викне Ферги на проба, ништо не губи... Ем и 25 години има, таман во најубавите фудбалски години е .. Со брзината што ја има, му треба малку техника и еден центаршут само за да биде корисен за тимот ..
Иначе на еуроспорт пишува демек Нани не успеал да се договори со тимот за нов договор.. Ич не сакам да си оди Нани, оти немаме таков играч моментално.. Играч кој мможе да помине 2-3 противнички играчи и да даде атрактивен гол.. Нека потпишуваат што побрзо..
Потсети ме како течеше голот против Арсенал на Емирати, сезона 2009/10Нани ги има овие карактеристики?
на овој гол ли мислеше?Потсети ме како течеше голот против Арсенал на Емирати, сезона 2009/10
Плус тоа Нани има уште 2 години до истекот на договорот, така да уште е рано за panic button-от.Да, на тој гол мислев. Знам дека се глупости тоа со договорот, ќе биде решено во најкраток можен рок, ама составов без Нани во него би бил офанзивно опасен како безопасна.