Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Болд ке биде најбрз лев бек па не гледам зошто Фергусон не би му дал шанса...

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Знам ама брзав да го поправам постот оти првен го постирав интервјуто а не видов дека ти си го направил тоа пред мене.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Болд ке биде најбрз лев бек па не гледам зошто Фергусон не би му дал шанса...
Ама за да биде добар бек не е важно само брзина треба и други квалитети да поседува.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Хаха, ептен ме интересира како би се покажал Болт на фудбалските терени.. Нека го викне Ферги на проба, ништо не губи... :D Ем и 25 години има, таман во најубавите фудбалски години е :).. Со брзината што ја има, му треба малку техника и еден центаршут само за да биде корисен за тимот :P..

Иначе на еуроспорт пишува демек Нани не успеал да се договори со тимот за нов договор.. Ич не сакам да си оди Нани, оти немаме таков играч моментално.. Играч кој мможе да помине 2-3 противнички играчи и да даде атрактивен гол.. Нека потпишуваат што побрзо..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.882
Поени од реакции
6.943
Хаха, ептен ме интересира како би се покажал Болт на фудбалските терени.. Нека го викне Ферги на проба, ништо не губи... :D Ем и 25 години има, таман во најубавите фудбалски години е :).. Со брзината што ја има, му треба малку техника и еден центаршут само за да биде корисен за тимот :P..

Иначе на еуроспорт пишува демек Нани не успеал да се договори со тимот за нов договор.. Ич не сакам да си оди Нани, оти немаме таков играч моментално.. Играч кој мможе да помине 2-3 противнички играчи и да даде атрактивен гол.. Нека потпишуваат што побрзо..
Нани ги има овие карактеристики? :eek:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да, на тој гол мислев. Знам дека се глупости тоа со договорот, ќе биде решено во најкраток можен рок, ама составов без Нани во него би бил офанзивно опасен како безопасна.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Да, на тој гол мислев. Знам дека се глупости тоа со договорот, ќе биде решено во најкраток можен рок, ама составов без Нани во него би бил офанзивно опасен како безопасна.
Плус тоа Нани има уште 2 години до истекот на договорот, така да уште е рано за panic button-от.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.882
Поени од реакции
6.943
Абе ок се е Нани ама дека е способен да издрибла 2-3 и да даде сам гол тоа тешко можам да поверувам. Да истрча спринт, да проигра со Руни, да направи асистенција, па еве и да даде некој гол...ТОА ДА...а ова што го викате тоа го правеше Роналдо на времето, Нани си има други карактеристики и улога во тимот. Ако потпиши арно, ако не ќе го ограбиме Реал пак, шо се секирате ;)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
На Нани многу му лежат лондонските тимови против сите има давано по некој атрактивн гол.

2

~2A

Гостин
Нани не би сакал да го продадат би било лош потег.
Нани е играч кој што може да постигне гол од било која позиција и доста јак дриблинг и брзина.
Има добар центаршут,доста јак пас и тешко му се одзема топка.Јас би рекол дека ретки се дефанзивците што му ја земаат топката без фаул. :)

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.473
Поени од реакции
3.446
Никогаш не би го продал Нани и за тие пари да го купам Моура,според мене Нани е далеко по квалитетен играч од Моура.Нани секоја година е многу важен за тимот и ке изгубиме многу добар играч ако го продадеме,потоа сите ќе го сакаме назад.Тој е брз, има многу прецизен шут,дриблинг и мислам дека има се што му треба на едно крило.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom