Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Јас мислев дека само крило игра ама штом може игра на секоја позиција од средениот ред добредојден е кај нас, да им го земеме на Интер пред нос. :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Гледате дека не треба да се паничи дали се преплаќа за играч пошто клубот има одличен борд на чело со Гил и за трансферите не треба да се грижиме воопшто. Единствено кога се преговара со клубови како Тотенхем, Порто, Бенфика...клубови кои сакаат да извлечат повеќе тешко е да се преговара. Сигурно и тоа била и причината да се откажеме од Гаитан пред скоро време, со Модриќ, а изгледа тоа ќе биде случај и со Мутињо.

Инаку Бејнс изгледа е на влезните врати на ОТ и само неколку денови ќе се чека да се официјализира се и тоа ми се свиѓа многу.

Него гледам сега со Лукас се преговара и изгледа сериозни станвуаат работите. Јас искрен да бидам не го имам следено и не сум компетентен да коментирам за негови квалитети, но сепак не ми се свиѓаат тие дечки од Бразил кои ги преценуваат уште на 18 години и ги прават фудбалски богови. Ако пристигне кај нас, сакам да ме демантира и да покаже одлични игри.

Него со ваков трансфер повторно нема да се пополни тоа место каде што најмногу ни треба играч, играч од профил на Сколс. Тука сме најтесни во моментов и очајно ни треба играч од таков калибар. Има дости млади имиња на пазарот како Ериксен, Дембеле, Фелаини, Кабаје, Родвел, Стротман кои би биле полн погодок за оваа позиција, а не би не чинеле многу. Знам дека САФ знае најдобро, но заради тоа што немавме соодветни имиња на оваа позција ја загубивме титуата минатата сезона.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
baines deka ke stigne vo petok ne veruvam ama deka e pri kraj transferot, da :) Nego cekajte za sredina, moze stariot go planira Jones tamu.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Aко ни го земете Лукас пред нос,леле.... :sneaky:

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.533
Поени од реакции
3.576
Лукас има голем талент, што е добро игра на повеќе позиции , добро би ни дошол во тимот таков фудбалер.(y)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Сега гледав скилс на детево и многу ми се допадна, дриблер невиден плус кога Ферги ќе го среди ќе биде топ играчиште.
Уште да го земиме и ок ке е :icon_lol:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Абе штом се вртат такви суми за 19 годишен помочко мора да е екстра талент, плус на сето тоа додајте и дека е Бразилец, па и за репрезентацијата игра, значи ќе го биде вајда детето..
Доброто е што ги имаме Андо и Рафаел, знаеме колку се носталгични фудбалерите од Бразил, а и друга добра страна е може Андо со другарче плус ќе се освести и конечно ќе заигра како се очекува.. :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Доброто е што ги имаме Андо и Рафаел, знаеме колку се носталгични фудбалерите од Бразил, а и друга добра страна е може Андо со другарче плус ќе се освести и конечно ќе заигра како се очекува.. :)
Или ќе го пропие и него и ќе гнетат и ќе затвараат кафани по Манчестер...:eek:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Што мислиш да одлучува меѓу Манчестер Јунајтед и Интер кој ќе одбере? :)
Тешко е да се одлучи меѓу Јунајтед и мојот Интер,ќе одлучи тоа кој ќе фрли повеќе пари и кој клуб ќе го импресионира играчот за неговите лични услови.
--- надополнето: 10 јули 2012 во 13:47 ---
Или ќе го пропие и него и ќе гнетат и ќе затвараат кафани по Манчестер...:eek:
Лукас не е таков клинец :D

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Само ние немаме слики од тренинзите :(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
forbidden bilo za novinari, tek od cetvrtok.

Kajgana Shop

На врв Bottom