That is what im talking about!Оваа статија сигурно The Other ја напишал.
THIS THIS !
That is what im talking about!Оваа статија сигурно The Other ја напишал.
У тотал да Инаку 2 милиона + add-ons ( за одигран број на натпревари и ако не испаднат QPR од премиер )5 мил. фунти.
Десно крило: Џонс/Смолинг
И јас сакав ова да го пишам, Ферги го следи дечково повеќе од 2 години сигурно, знам уште пред да ја започнеме 2010/2011 Ферги имаше испратено неколку скаути да го следат на подолго време но тогаш немаше потреба од притискање да се потпише со него зашто немаше заинтересирани. Од тогаш Лукас се разви во играч кој го бара пола свет и цената му рипна доста, сега доста заинтересирани за него се Интер кои веќе испратиле понуда и нашиве одма реагирале со делегација во Бразил за да се види дали ќе оди во Интер или ќе остане во Сао Паоло, ако е заинтересиран за Интер како што изјави Лукас пред еден ден и нашите ќе се вмешаат со понуда и преговори. И доколку испратиме понуда за Лукас ќе биде сигурно над 20 милиони фунти.Ima vistina vo ova za Lukas, zainteresirani se nasite, odletale nekolkumina nasi denes za Brazil.
Лукас може да игра на секоја позиција од среден ред вклучувајќи и двете крила, имав можност да изгледам 10 натпревари од него на тие 10 натпревари играше на 5 различни позиции. Единствено нешто што не може да игра е шпиц и одбрана. Така да држи вода се.Zaso zapnuvate za site krilo igrale, pa krilo igrale. Ne gledate deka site igraci sto se nosat nekolku godini unazad se versatilni igraci, ne mora da znaci ako igral krilo i tuka ke igra krilo. Ovoj Lukas ednas go gledav sredina igrase, si se setase po terenot na site pozicii, dzoa Mata nesto. Jones da ne igrase desen bek za Blackburn?
Toa deЛукас може да игра на секоја позиција од среден ред вклучувајќи и двете крила, имав можност да изгледам 10 натпревари од него на тие 10 натпревари играше на 5 различни позиции. Единствено нешто што не може да игра е шпиц и одбрана. Така да држи вода се.