Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
После САФ што правиме момци , кој ќе ни биде "НОВ" менаџер на театарот од соништа , ако се донесе некој - гарант ви велам дека ќе биде како Челзи после Мурињо ....
После САФ - тешко ни се пишува

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
И еве ја првата слика од предсезоната. И новата тренинг опрема.
More, more, more!!!

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Тешки глупости се тоа за Гаитан, нема шанси да го земеме, него од недостаток на други шпекулации веснициве мораат да пунат страни, а тоа нашине фан страни што се палат на ФБ тоа е друга приказна. Уште па кога ќе ги видам коментарите на нашине фанови од доле искрено се прашувам дали ја навивам за истиот Јунајтед како нив. Толкава непсименост ретко се гледа и се чудат после зошто англсиките фанови ни се смеат и не викаат глорихантери.
Ја на МУСЦ прочитав за Гаитан и не дека ги читам или верувам на нив, ама кога ќе размислам дека го продадовме Парк и дека Бенфика беа заинтересирани за Андо ми држи вода да го земеме, моментално сме со 3 крила, а вака Гаитан/Јанг лево и Нани/Валенсија десно.. :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
И во средина пак дупки, фрли ги парите на уште едно крило, преплати го Бејнс и сме завршиле работа и после ќе се чудиме како Свонси имал повеќе посед од нас на ОТ...

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
И во средина пак дупки, фрли ги парите на уште едно крило, преплати го Бејнс и сме завршиле работа и после ќе се чудиме како Свонси имал повеќе посед од нас на ОТ...
Па нели Мареј и Болт се планирани за средина.. :D, се шалам, знам и ја сум највеќе прво средината да се среди, гледаме една Шпанија и Барса што прават со јака средина, не ни требаат ни Бејнс, ни Гаитан ни никој од тие, ни требаше Модриќ, ама тоа е што е, ќе се молиме сега Гигс и Сколс да играат што подолго, инаку наебавме живи!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Не верувам во ова за Гаитан тоа се шпекулации пропадна тој трансфер, него читам дека АВБ од Тотенхем бил заинтересиран за Мутињo. Има некоја вистина во ова?

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43

Која утакмица беше ова, јас на војска во Аранџеловац, паѓа мрак, а јас вечерта бегам од касарна за што после добив казна... Никогаш во животот не зажалив за оваа одлука...
Случајно да не е 63` ? :D

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Значи кагава коа го глеаш на јутјуб игра средина, а од другата страна ако забегаш игра напад..

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
него читам дека АВБ од Тотенхем бил заинтересиран за Мутињo. Има некоја вистина во ова?
Има шпекулации дека ке оди или во Манчестар или во Тотенхем.

А Мутињо има дадено и вакава изјава за АВБ:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4403968/Andre-Villas-Boas-will-be-a-huge-Spurs-hit-says-Joao-Moutinho.html

“AVB is one of the best coaches I’ve worked with. I’d work with him again tomorrow."

Плус глеам дека Тотенхем можат да лапнат 50 милиона за Модрич од Реал па ке имаат пари за понудата шо ја бара Порто.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Има шпекулации дека ке оди или во Манчестар или во Тотенхем.

А Мутињо има дадено и вакава изјава за АВБ:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4403968/Andre-Villas-Boas-will-be-a-huge-Spurs-hit-says-Joao-Moutinho.html

“AVB is one of the best coaches I’ve worked with. I’d work with him again tomorrow."

Плус глеам дека Тотенхем можат да лапнат 50 милиона за Модрич од Реал па ке имаат пари за понудата шо ја бара Порто.
Ајде нека оди кај нив. Незнам зошто ама ни најмалку не го сакам.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Изгледајте ги последните 20тина секунди од видеото подолу.. :D

Иначе ако пропадне и Мутињо што правиме?? Витсел?? Искрено, јас сум повеќе за Жоао :)..

П.С. Едвај чекам да го видам капитенот назад во акција.. :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom