- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 4.773
- Поени од реакции
- 2.082
Еве го германскиот клуб со кој Јунајтед ќе ја игра последната пријателска утакмица.
Маме Бирaм Диуф! ќе ни здрви тој едно голче!Еве го германскиот клуб со кој Јунајтед ќе ја игра последната пријателска утакмица.
Точно е!Abe tocno li e evo sto citam AVBoas potpisal za kokoskite?
Ke prodaval igraci slusam![]()
Не те прави бројката на дресот голем играч, али најдобрите секогаш ја добивале 7ката xDБраво за Валенсија, поголем човек е од Нани и Јанг заедно. Заспужи!
Со исклучоци, но скоро секогаш во Јунајтед легендарни играчи ја носеле 7-ката. Сигурно сега Валенсија ќе сака да биде во друштво на Бест, Робсон, Кантона, Роналдо, Бекам, па знаејќи за каков карактер на играч станува збор сигурно ќе треба да очекуваме подобри партии од него.Не те прави бројката на дресот голем играч, али најдобрите секогаш ја добивале 7ката xD
Еве кој го е следел Мутињо и знае дека се работи за добар играч , јас па мислаев само јас сум тука на форумот за да дојде Мутињо кај нас другите сите се против.Пооо...отварам фан клубов, гледам 3-4 страни испишани за 2-3 сати и се чудам што дискусии паѓаат искрено.
Инаку јас сум за Мутињо, но ако се договораат за сума до 15 милки. 25 се многу ако сме реални, иако дечкото имат добро предиспозиции. Минатата сезона (кога Порто беше ЛЕ шампион), баш тој беше најзаслужен за низата во Португалија каде Порто беше 2 класи пред останатите противници, кога ги реметеше сите во ЛЕ и баш неговата игра е прикладна за нашиот систем, за среден играч кој трча, прима топка од одбраната и добро знае да ја дистрибуира до играчите во форот. Профил налик Сколс, но доста интелегентен и заедно со Керик, Сколси, Флеч, Андо, Клеверли, Кагава би одиграл супер улога во средината, зошто сите знаеме дека САФ бара играч кој трча и се бори за секоја топка, а тоа баш Мутињо го има како главна карактеристика. И Модриќ е ист профил на играч, само што сте го следеле повеќе во ПЛ и имате поголема слика за него. Мутињо можеби не се изнаигра на ова ЕП, но и Модриќ не беше нешто брилијантен ако бидеме реални, а исто и цела сезона за Тотенхем ја одигра на послабо ниво. Добро би било да дојде Модриќ поради што подолго време е во ПЛ и добро би се вклопил во нашиот систем, но не треба да се потценува Мутињо. Се надевам дека во иднина ќе има прилика да го следите почесто и да ве демантира на тоа што го мислите.
Ќе видиме сепак САФ е главен ,а не ти.Anyway, not gonna happen.