Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ееее сам си ја побарал Тони. Тој збор сакам да го видам -requested. That's the spirit машко!

Луѓе абе понудиле нашите 20 за овој Мутињо, Порто им рекле 25. 25 за овој само ако си издрогиран. Не лажам, имате во Тајмс видете, има исечоци од статијата и на Твитер.

И гледате дека не лажеше Болтон :Р

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Мислев дека на Руни ќе му ја дадеа 7цата ама Валесија си ја побарал.

Ај после Руни он е вториот кој ја заслужува.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Руни како квичеше по 10ката на ван Нистелрој, туку така ќе ја дадел :р вика дека за другите играчи ќе се знаат бројките накнадно така да има време за Рафаел, бр. 2

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ееее сам си ја побарал Тони. Тој збор сакам да го видам -requested. That's the spirit машко!

Луѓе абе понудиле нашите 20 за овој Мутињо, Порто им рекле 25. 25 за овој само ако си издрогиран. Не лажам, имате во Тајмс видете, има исечоци од статијата и на Твитер.

И гледате дека не лажеше Болтон :Р
Абе кога Хендерсон и Даунинг вредат по околу 20 милиони, 25 се нула за Мутавињо! :icon_lol:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Мене не ми е јасно, погба потпиша или уште не ? (за жабариве)
Погба не потпиша за никој слободен играч е сега, а доколку сака да оди во Јувентус треба да се договорат Јувентус и Манчестер за компензација зашто е под 21 година. Инаку асистенција и гол имаше против Србија на ЕП на денешниот меч.

Абе пак ќе речам кој не го гледал Мутињо не може да збори, убаво го раскажа горе членот Мутињо. Само пак ќе кажам како за Модриќ што се многу 40 милиони фунти така и за овој се многу 25 милиони фунти. Разумна цена негде 20 - 22 милиони фунти, јас гарантирам да сака Ферги да го купи Мутињо ќе го договори за 15 милиони фунти со бонуси што ќе стигнат до 22-3 милиони фунти. Само да надополнам дека Мутињо е многу поискусен играч од Модриќ кој знае и да превземе одговорност бидејќи на негови 20 години беше капитен на Спортинг Лисабон и сам играше буквално во тимот со Велосо. Исто така плус е и што е добар изведувач на слободни удари и корнери. Али Ферги најдобро си знае нема што да му се мешаме ние и никогаш не не изневерил.

Заслужено си ја доби Валенсија 7-та нема што се избори за неа во минатата сезона, се надевам дека ова само ќе му биде плус мотив за подобри настапи.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Потпиша циганчето за Јувентус, ајде создравје, фала Богу више фалеше уште по судови да се влечеме со овој.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Сочуство до Јапонците што штампаа/нарачуваа дрес на Кагава со број 7 :D

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Мислам дека зборовите на Ферги дека Флечер ќе се врати како ново засилување се малку извадени од контекст. На веста на сајтот каде Сер Алекс говори за Флечер користи зборови како 'finding it very hard', 'we all hope', 'wait and see' или 'every chance'. Според мене Ферги не ми изгледа најсигурен дали и како ќе се врати Флечер, повеќе изгледа како да се надева дека ќе се врати отколку дека сигурно тоа ќе го направи. Времето ќе покаже, се надевам дека пак ќе го видиме Дарен на средината на теренот, fingers crossed...
--- надополнето: 3 јули 2012 во 21:53 ---

A

apidrone

Гостин
А дали Чави и Иниеста го можат тоа што го може Флечер? Флечер не е креатор, со подефанзивни карактеристики е. Но ако некој гледа само право и оценува играч само според број на голови/асистенции, а не според начинот на игра, тогаш да, Флечер е дрво невидено.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А дали Чави и Иниеста го можат тоа што го може Флечер? Флечер не е креатор, со подефанзивни карактеристики е. Но ако некој гледа само право и оценува играч само според број на голови/асистенции, а не според начинот на игра, тогаш да, Флечер е дрво невидено.
Сигурно,сигурно и Ливерпул со нивната игра изгледаат шампионски тим.... :свиркам:
Ако правиш споредби и јас да бувнам неш...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Kajgana Shop

На врв Bottom