Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Abe tocno li e evo sto citam AVBoas potpisal za kokoskite?
Ke prodaval igraci slusam;)

B

BooBojan

Гостин
Сетете се сезоната пред да освоиме требл.2007 стариот колку испазари тие трансфер пазари.
Харгривс,Нани,Андерсон,Тевез,Бербатов,Ларсон(мада неколку меча одигра).
Се си мислам дека ова околу Мутињо е некоја ујдурма медиумска на клубот како демек не мора него да го земеме можеме поевтин од него да земеме а да ни врши работа.Како некој механизам за намалување на цената на Лукица ми делува тоа.1-2 нови играчи ке има и тоа според моето ке бидат Бејнс и Модрич.
И догодина ке има доџите сада,јер лани смо се зајебавали! :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
И Погба игра на ЕП за Франција, капитен е на својата репрезентација. Англија моментално 1 - 1 е со Хрватска а уште се во игра сите наши преставници. Погба може да го гледате на Еуроспорт има пренос од мечот со Србија али ова ќе е мање битно за Погба ако утре задутре потпише за Јуве. :P

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Мене не ми е јасно, погба потпиша или уште не ? (за жабариве)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Пооо...отварам фан клубов, гледам 3-4 страни испишани за 2-3 сати и се чудам што дискусии паѓаат искрено.

Инаку јас сум за Мутињо, но ако се договораат за сума до 15 милки. 25 се многу ако сме реални, иако дечкото имат добро предиспозиции. Минатата сезона (кога Порто беше ЛЕ шампион), баш тој беше најзаслужен за низата во Португалија каде Порто беше 2 класи пред останатите противници, кога ги реметеше сите во ЛЕ и баш неговата игра е прикладна за нашиот систем, за среден играч кој трча, прима топка од одбраната и добро знае да ја дистрибуира до играчите во форот. Профил налик Сколс, но доста интелегентен и заедно со Керик, Сколси, Флеч, Андо, Клеверли, Кагава би одиграл супер улога во средината, зошто сите знаеме дека САФ бара играч кој трча и се бори за секоја топка, а тоа баш Мутињо го има како главна карактеристика. И Модриќ е ист профил на играч, само што сте го следеле повеќе во ПЛ и имате поголема слика за него. Мутињо можеби не се изнаигра на ова ЕП, но и Модриќ не беше нешто брилијантен ако бидеме реални, а исто и цела сезона за Тотенхем ја одигра на послабо ниво. Добро би било да дојде Модриќ поради што подолго време е во ПЛ и добро би се вклопил во нашиот систем, но не треба да се потценува Мутињо. Се надевам дека во иднина ќе има прилика да го следите почесто и да ве демантира на тоа што го мислите.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.378
Поени од реакции
4.924
Браво за Валенсија, поголем човек е од Нани и Јанг заедно. Заспужи!
Не те прави бројката на дресот голем играч, али најдобрите секогаш ја добивале 7ката xD

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Не те прави бројката на дресот голем играч, али најдобрите секогаш ја добивале 7ката xD
Со исклучоци, но скоро секогаш во Јунајтед легендарни играчи ја носеле 7-ката. Сигурно сега Валенсија ќе сака да биде во друштво на Бест, Робсон, Кантона, Роналдо, Бекам, па знаејќи за каков карактер на играч станува збор сигурно ќе треба да очекуваме подобри партии од него.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Од моменталините наши играчи ЛАВ најмногу ја заслужува 7-цата по мое мислење. Се надевам дека ќе ја оправада довербата на Фергусон.
--- надополнето: 3 јули 2012 во 18:29 ---
Пооо...отварам фан клубов, гледам 3-4 страни испишани за 2-3 сати и се чудам што дискусии паѓаат искрено.

Инаку јас сум за Мутињо, но ако се договораат за сума до 15 милки. 25 се многу ако сме реални, иако дечкото имат добро предиспозиции. Минатата сезона (кога Порто беше ЛЕ шампион), баш тој беше најзаслужен за низата во Португалија каде Порто беше 2 класи пред останатите противници, кога ги реметеше сите во ЛЕ и баш неговата игра е прикладна за нашиот систем, за среден играч кој трча, прима топка од одбраната и добро знае да ја дистрибуира до играчите во форот. Профил налик Сколс, но доста интелегентен и заедно со Керик, Сколси, Флеч, Андо, Клеверли, Кагава би одиграл супер улога во средината, зошто сите знаеме дека САФ бара играч кој трча и се бори за секоја топка, а тоа баш Мутињо го има како главна карактеристика. И Модриќ е ист профил на играч, само што сте го следеле повеќе во ПЛ и имате поголема слика за него. Мутињо можеби не се изнаигра на ова ЕП, но и Модриќ не беше нешто брилијантен ако бидеме реални, а исто и цела сезона за Тотенхем ја одигра на послабо ниво. Добро би било да дојде Модриќ поради што подолго време е во ПЛ и добро би се вклопил во нашиот систем, но не треба да се потценува Мутињо. Се надевам дека во иднина ќе има прилика да го следите почесто и да ве демантира на тоа што го мислите.
Еве кој го е следел Мутињо и знае дека се работи за добар играч , јас па мислаев само јас сум тука на форумот за да дојде Мутињо кај нас другите сите се против. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom