Можеби велешанката не е многу голем експерт ама добра е. Ја имам одамна за пријателка на фб ќе и предложам да се зачлени на форумот и да учествува во нашите дискусиите сигурно ќе биде забавно
![]()
Море и Гоше се измангупи... види го ти него..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби велешанката не е многу голем експерт ама добра е. Ја имам одамна за пријателка на фб ќе и предложам да се зачлени на форумот и да учествува во нашите дискусиите сигурно ќе биде забавно
![]()

Ај што и ти си против не ја викам во фан клубов ,ти си главната овдеЕ, ако дознае за фан клубов таа или некоја слична/сличен ко неа, ќе отворам нова тема и ќе ја направам hidden и само со покани, не се трпи бе такво нешто![]()
 .Ај што и ти си против не ја викам во фан клубов ,ти си главната овде.
 него се посмеавме малце, не дека имаме против девојката нешто, ако чита и ако сака, нека си дојде, не е ова Северна Кореја двајца или тројца да кажуваат што треба 
...Супер трансфер, баш доведуваме тоа што ни фалеше во моментов...Брзина, креативност и финишинг на играч од среден ред 
 Гледа САФ дека мора да се засилуваме зошто Сити како шампион исто ќе пазари, а истото го прави и Челзи во моментов. Според мене нема да застанеме само со Кагава, ќе дојде минимум уште едно екстра засилување па следната сезона да мелиме 

А си титкавте?Аха, и јас едно време си праќав пораки пред спиење со Бред Пит.

А си титкавте?
И ајде давај информации тука за Кроејшн гај,ако биде стварно ко со Бербатов работава ја ќе скинам конци....

dzabe ja hejtate, ona praela muabet so Valencia na skajp!!!1
Можам да го замислам муабетот:
KB: antonio i am your biggest fan, i have all the mega posters from you. you have a very strong right leg.
AV: Thank you, i am very glad and happy to play for Manchester United.
KB: додека размислува за следното прашање си замислува како му го дудла, додека Линдегард путката и ја праи расол. Потоа следи (the dumbest question):
how do you feel to lose the title on goal difference? проследено со: is Sir Alex mean when you don't play good?
Сигурно го има прашано и шо храна јаде и шо музика слуша.
p.s. Само на лош англиски кажано.

Manchester United are tracking Ajax starlet Viktor Fischer & are ready to pay €11M for the 17-year-old. [gazzetta dello sportШо е многу за 17 годишен многу е