Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Можеби велешанката не е многу голем експерт ама добра е :drk: . Ја имам одамна за пријателка на фб ќе и предложам да се зачлени на форумот и да учествува во нашите дискусиите сигурно ќе биде забавно ;)

Море и Гоше се измангупи... види го ти него.. :icon_lol:
;)

Абе тука и да тропа глупости ќе си се смееме ние :)
Туку по цел форум што ќе биде бележана како навивач на Јунајтед?
И ај веќе достате, денес цел ден не сум го отворил форумот, и на крај што да видам, 3 страни наназад само за незе испишани :cautious:

Е, ако дознае за фан клубов таа или некоја слична/сличен ко неа, ќе отворам нова тема и ќе ја направам hidden и само со покани, не се трпи бе такво нешто:coffee:
Ај што и ти си против не ја викам во фан клубов ,ти си главната овде ;) .

Ај што и ти си против не ја викам во фан клубов ,ти си главната овде ;) .

Се заебавам дее, голема работа :) него се посмеавме малце, не дека имаме против девојката нешто, ако чита и ако сака, нека си дојде, не е ова Северна Кореја двајца или тројца да кажуваат што треба :)

Одлично !!!! Кагава стигна !!! (y)
Поќе ќеф ми праеше Кагава отколку Хазард !!!

Јас пак не бев во можност денес да гледам што се случува и оп Кагава дошол, фан клубов последниве 2 страни ништо за тоа и си викам ништо и денес...ама ме натера нешто да ја отворам официјалната и гледам Кагава официјално :)...Супер трансфер, баш доведуваме тоа што ни фалеше во моментов...Брзина, креативност и финишинг на играч од среден ред :) Гледа САФ дека мора да се засилуваме зошто Сити како шампион исто ќе пазари, а истото го прави и Челзи во моментов. Според мене нема да застанеме само со Кагава, ќе дојде минимум уште едно екстра засилување па следната сезона да мелиме :)

Во еден ден сакате да ги добиеме и Кагава и експертов... неможе така.
Да се случеше тоа, ќе ја употребев најупотребуваната (исклучиво употребена пред да почне сезоната или во првите 6-7 кола) фраза на скаузерите "оваа година е наша"

офф-топик:
Почна САФ да ги пополнува "дупките" од средината кај што е најпотребно, сигурен сум дека се што треба ќе пополни:ROFLMAO:

dzabe ja hejtate, ona praela muabet so Valencia na skajp!!!1 :icon_mrgr:
Можам да го замислам муабетот:
KB: antonio i am your biggest fan, i have all the mega posters from you. you have a very strong right leg.
AV: Thank you, i am very glad and happy to play for Manchester United.
KB: додека размислува за следното прашање си замислува како му го дудла, додека Линдегард путката и ја праи расол. Потоа следи (the dumbest question):
how do you feel to lose the title on goal difference? проследено со: is Sir Alex mean when you don't play good?
Сигурно го има прашано и шо храна јаде и шо музика слуша.
p.s. Само на лош англиски кажано.

Аха, и јас едно време си праќав пораки пред спиење со Бред Пит.

Аха, и јас едно време си праќав пораки пред спиење со Бред Пит.
А си титкавте?:D:D:D
И ајде давај информации тука за Кроејшн гај,ако биде стварно ко со Бербатов работава ја ќе скинам конци....

dzabe ja hejtate, ona praela muabet so Valencia na skajp!!!1 :icon_mrgr:
Можам да го замислам муабетот:
KB: antonio i am your biggest fan, i have all the mega posters from you. you have a very strong right leg.
AV: Thank you, i am very glad and happy to play for Manchester United.
KB: додека размислува за следното прашање си замислува како му го дудла, додека Линдегард путката и ја праи расол. Потоа следи (the dumbest question):
how do you feel to lose the title on goal difference? проследено со: is Sir Alex mean when you don't play good?
Сигурно го има прашано и шо храна јаде и шо музика слуша.
p.s. Само на лош англиски кажано.

Нешо така почнала, ама англискиот му бил лош па фурала женската со него на шпански :cool:

Manchester United are tracking Ajax starlet Viktor Fischer & are ready to pay €11M for the 17-year-old. [gazzetta dello sport
Шо е многу за 17 годишен многу е :cautious:

Manchester United are tracking Ajax starlet Viktor Fischer & are ready to pay €11M for the 17-year-old. [gazzetta dello sport
Шо е многу за 17 годишен многу е :cautious:

Го знам овој, Вундеркид е детето(барем така го викаат) знам бевме заинтересирани за него во периодот кога игравме со Ајакс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom