Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
Ако сакаше за пари да оди ќе отидеше во Сити.
Да сакаше Glory, Fame and Titles ... ама не сакаше Money Money and Money :) ... самиот факт дека цело време не спомнува нас покажува нешто .. а мислам и проектот ахахаха крај на муабетот !!! Ако некој тим има амбиции да освојува трофеи тоа е Јунајтед .. а разлика меѓу нас и останатите е што ние играме за да освојуваме а другите играат за да не победат нас .. како во случајов со Шити !!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Да сакаше Glory, Fame and Titles ... ама не сакаше Money Money and Money :) ... самиот факт дека цело време не спомнува нас покажува нешто .. а мислам и проектот ахахаха крај на муабетот !!! Ако некој тим има амбиции да освојува трофеи тоа е Јунајтед .. а разлика меѓу нас и останатите е што ние играме за да освојуваме а другите играат за да не победат нас .. како во случајов со Шити !!!
Ај за Сити незнам ама демек другите екипи играат чисто онака и не сакаат трофеи? :D

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ај за Сити незнам ама демек другите екипи играат чисто онака и не сакаат трофеи? :D
Се знае кој се екипите за трофеј во Англија

Манчестер Јунајтед
Ливерпул
Арсенал

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Се знае кој се екипите за трофеј во Англија

Манчестер Јунајтед
Ливерпул
Арсенал
Немаат титула во ЕПЛ (Премиер лига не Англиска лига)
Немаат било каква титула во 7 години макар и пријателска

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Немаат титула во ЕПЛ (Премиер лига не Англиска лига)
Немаат било каква титула во 7 години макар и пријателска
Не е битно битно е имаат 12 титули со тоа ги прави 3 во Англија, во премиер лигата челзи мислам има 3

Битно го циментирале името во Англија и со тоа стануваат 3 клуб во Англија Челзи треба муви да јаде за да ги стигне а па да не зборам за Манчестер или Ливерпул. Клубот се гледа во големината на титули не во парите

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
Мислиш ?

Ова вика поинаку ... ова вика дека се додека не ве купил некој милијардер секогаш сте се бореле за трофеи само што тогаш сте биле и 14-ти на табела за разлика од нас !!! проект MY ASS !!!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Мислиш ?

Ова вика поинаку ... ова вика дека се додека не ве купил некој милијардер секогаш сте се бореле за трофеи само што тогаш сте биле и 14-ти на табела за разлика од нас !!! проект MY ASS !!!!
Ај да не дискутираме повеќе јас тука ќе завршам со дискусијата :).
Ако имаш пар саати слободни изгледај го мечов и кажи ми колку милиони фрлил Абрамович во овој клуб:

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
Ај да не дискутираме повеќе јас тука ќе завршам со дискусијата :).
Ако имаш пар саати слободни изгледај го мечов и кажи ми колку милиони фрлил Абрамович во овој клуб:
не ми треба повеќе од 1 фрејм за да знам кој што е во Англија ... сликата јасно и гласно кажува кој што бил !!!
Еднаш освоивте титула во лига на Шампиони и за малце ќе испадневте од лигата ... погледај ние кога сме освоиле Лига шампиони и кое место сме завршиле во Премиер Лига.. толку ви се вас акциите еден фронт на другиот сте со нозете у воздух !!! Да бараме статискики за тренери а ? Да бараме статискити за потреошен кеш / сезона кој има подобри резултати ... уште еднаш ... проект "секогаш трети""мењам тренер еднаш месечно" на тоа сигурно мислел пацерот кога изјавил за споредба со Јунајтед !!!!

Young: Everyone Wants To Beat The Biggest Club In The World

Ashley Young has reflected on his first year at United, claiming that his strong desire to win is something he shares in common with Sir Alex Ferguson.
“Sir Alex Ferguson has been a massive influence on me,” Young told The Mirror. “I said at the time that as soon as Sir Alex comes knocking at the door, it’s a no-brainer. I was always going to go there. The first thing he said to me was that it was going to be a challenge because everyone wants to beat United. Everyone wants to be able to say they’ve beaten United because it’s the biggest club in the world. I saw that as soon as I stepped in the building. It’s been fantastic to be able to work under such a successful manager and hopefully we’ll be able to bring success next season. I’ve been brought up to be a winner. I’ve always been that way and now I’m at Man United the manager instils that will to win. I think as a player you have got to have that hunger and desire to win games. There’s no better feeling than coming off the pitch knowing you’ve won the game.”

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Добро бе жити се, кој кур ви е?! Дај размислејте малко как фудбалере, как деца на 20 години или едноставно как „работници“, а не само как фанове на Јунајтед. Не се сите как нас фанове на Јунајтед, а денеска да одеш да играш у Јунајтед со денешните карактере е равно на самоутепајство, исто как женско коо се чува за прва брачна ноќ, ќе се чува ќе се чува, на крај ќе и го опне некој шо е прекарал 60. И не само тва, ќе си оде по други! И она луда е да се чува за некој?! Сфаќате ли оти веќе е друго време. Веќе нема да се гледат фудбалеере как Гигс шо останале 25години как играч у еден клуб. Тва време мош ќе се врате после 100години, как шо саа се враќат на мода некои фустане баба ми шо ги носила. Тва сега додека стигне Гигс со рекорде и Фергусон до там е, ќе требат уште 1000 години за да се погоде некој сличен, шо може да га одрже таа верност и константност как них, и пак нема да ги стигне. Поштено, кога јас сега би бил на место на Хазард, а сите клубове ми биле подеднакво исти по симпатичност т.е. не би бил фан на Јунајтед, би го изберал исто Челзи. Фудбалеерто на Јунајтед и на Челзи не живеат исти живот. Фергусон не е менаџер, он е воин, а неговите играче се војници, со појака дисциплина и ред дури и од денешните војски, а се друго е шалабајзерско. Е сега ти размисли дали би бил забеган да одеш да се ставаш у затвор а имаш слава за цела држава. Ферги го менува тва, пробува цело време, пак организирано (читај голф) и го знаа тва, оде бавно, ама јас верувам оти Јунајтед пак ќе биде привлечен за млади деца, верувам дека Јунајтед ќе го направе пак најјакио проект. Турејте и го вие на историјата, ќе дојде Хазард, ќе дреме 24/7 у карантин и ќе се фале со титули шо ги освоил Гигс и ќе остане цел живот невин! Шо направил он?! Играл у најголемио клуб на свето и станал легенда оти не го напуштил никојпат. Хазард е за мене слаб, модерен човек, типичен мозок на денешницата, размислување как 90% од свето. Тва е слабост за мене, ама размислејте колко сте вие јаки, за да може сами да си дадете фор за критики и хејтане. Не си правејте филмове оти живеете конзервативно и конвенционално, а уствари сме сите исти курац, западњаци!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Хахахаа кога ви реков дека овој Хазард е избеглица и бара само привремен престој додека му се ослободи простор во Реал? Затоа подобро што не го земавме, таман ќе го склопеше стариот тимот, овој ќе приплачеше за да си бега во Шпанија.

И убаво ви вика Генералот, вие би избрале тим во кој се знае легнување во 23, станување во 6, војничка дисциплина во која ако преречеш нешто менаџерот те тепа со копачка или тим во кој ако не те бендисува тренерот можеш да си го смениш?

Затоа ви викам Кагава > Хазард и подобро што го избра Челзи фацава, вакви нејќам кај мене во тим. Па и уште 170,00 неделно :eek:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Фацава му е измислена за во челски. Уште сега е доста омразен кај нас :D Bastard.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Нашиве ги договориле и личните услови со Кагава, ќе зема 60,000 неделно, ќе стави потпис по враќањето од Јапонија, значи по 12 јуни. На Дортмунд ќе му се исплатат додатни бонуси ако ја освоиме лигата и ЛШ додека игра Кагава кај нас, доста паметно што вака ги договараме трансферите во последно време. И ок е, не мора веќе да се постира man utd agreed deal, man utd ова, man utd она од сите сајтови, знајте завршен е трансферов.

Боб Кас вика дека после ова стариот ќе запнел за Модриќ и дури потоа ќе размислел за лев бек.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Нашиве ги договориле и личните услови со Кагава, ќе зема 60,000 неделно, ќе стави потпис по враќањето од Јапонија, значи по 12 јуни. На Дортмунд ќе му се исплатат додатни бонуси ако ја освоиме лигата и ЛШ додека игра Кагава кај нас, доста паметно што вака ги договараме трансферите во последно време. И ок е, не мора веќе да се постира man utd agreed deal, man utd ова, man utd она од сите сајтови, знајте завршен е трансферов.

Боб Кас вика дека после ова стариот ќе запнел за Модриќ и дури потоа ќе размислел за лев бек.
Длабоко во себе почувствував голема топлина :love:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454

Еден дел од твојов пост ми се допаѓа многу,најмногу ми се свиѓа ова со Кагава што нема да лапа некоја голема пара,а после тоа погоди што друго ме бендисува највеќе?:D
Нема да се смирам дур не го видам како игра позади Руни,нема!

Kajgana Shop

На врв Bottom