Добро бе жити се, кој кур ви е?! Дај размислејте малко как фудбалере, как деца на 20 години или едноставно как „работници“, а не само как фанове на Јунајтед. Не се сите как нас фанове на Јунајтед, а денеска да одеш да играш у Јунајтед со денешните карактере е равно на самоутепајство, исто как женско коо се чува за прва брачна ноќ, ќе се чува ќе се чува, на крај ќе и го опне некој шо е прекарал 60. И не само тва, ќе си оде по други! И она луда е да се чува за некој?! Сфаќате ли оти веќе е друго време. Веќе нема да се гледат фудбалеере как Гигс шо останале 25години как играч у еден клуб. Тва време мош ќе се врате после 100години, как шо саа се враќат на мода некои фустане баба ми шо ги носила. Тва сега додека стигне Гигс со рекорде и Фергусон до там е, ќе требат уште 1000 години за да се погоде некој сличен, шо може да га одрже таа верност и константност как них, и пак нема да ги стигне. Поштено, кога јас сега би бил на место на Хазард, а сите клубове ми биле подеднакво исти по симпатичност т.е. не би бил фан на Јунајтед, би го изберал исто Челзи. Фудбалеерто на Јунајтед и на Челзи не живеат исти живот. Фергусон не е менаџер, он е воин, а неговите играче се војници, со појака дисциплина и ред дури и од денешните војски, а се друго е шалабајзерско. Е сега ти размисли дали би бил забеган да одеш да се ставаш у затвор а имаш слава за цела држава. Ферги го менува тва, пробува цело време, пак организирано (читај голф) и го знаа тва, оде бавно, ама јас верувам оти Јунајтед пак ќе биде привлечен за млади деца, верувам дека Јунајтед ќе го направе пак најјакио проект. Турејте и го вие на историјата, ќе дојде Хазард, ќе дреме 24/7 у карантин и ќе се фале со титули шо ги освоил Гигс и ќе остане цел живот невин! Шо направил он?! Играл у најголемио клуб на свето и станал легенда оти не го напуштил никојпат. Хазард е за мене слаб, модерен човек, типичен мозок на денешницата, размислување как 90% од свето. Тва е слабост за мене, ама размислејте колко сте вие јаки, за да може сами да си дадете фор за критики и хејтане. Не си правејте филмове оти живеете конзервативно и конвенционално, а уствари сме сите исти курац, западњаци!