Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А зошто не го спореди со Чичарито?
Арно реков јас ко слепио за стап...

Убаво ти кажа, за Бербатов трчањето е научна фантастика. Кога е на теренот само го рекламира дресот на Јунајтед...

Кагава, Пауел, Бејнс исто ако може. Друго не треба :) Ама го знам стариот дека ќе напне за Модриќ летово.

Кагава, Пауел, Бејнс исто ако може. Друго не треба :) Ама го знам стариот дека ќе напне за Модриќ летово.
Море ни треба Хрватот ни треба...ја би се одкажал од Кагава доколку е потребно само да се довлечка овој кај нас.
Таа креативност што ја има Модрич во неговото скапано Хрватско мозоче ја нема никој друг,посебно не Кагава,овој само може да повлече,да отвори контра да ги убрза нападите зашто е поексплозивен и тоа ни треба не викам не,ама на средината мака ми е да гледам безидејни напади,не знам зашто ама Модрич ми е многу мерак да го видам во црвениов дрес...се надевам ќе ми се исполнат желбите:icon_mrgr:

Мислам дека Модрич дефинитивно ова лето ќе го напушти Тотенхем колку и да се противат Леви и Реднап не верувам да го убедат да остане кај нив па се надевам дека стариот ќе успее да го земе. :)

Изгледа пак ќе се тегнат со Тотенхем ко за Бербатов, до крај на преодниот рок.

Eden Hazard: 'There was a struggle between Chelsea and United but according to me Chelsea has the best project' :pos::pos::pos: "проект вечно трети па нагоре" и "менувам тренер еднаш месечно" :pos::pos::pos:

Сега гледате каков лик е патетикава , кај потпиша за кеш па уште и сере ова она ауу ... доста омразена фаца уште од сега е помеѓу навивачите !!!

Шо викате да направиме една пријателска? Чисто онака, да видиме на терен кој има погрди дресови(вашите домашни или нашите гостински). :unsure:

Шо викате да направиме една пријателска? Чисто онака, да видиме на терен кој има погрди дресови(вашите домашни или нашите гостински). :unsure:
Ме зезна бараво 5мин. слика за да те демантирам :P ,ама гледам си гоо поправил постот иначе ...
images
:cool:

Eden Hazard: 'There was a struggle between Chelsea and United but according to me Chelsea has the best project' :pos::pos::pos: "проект вечно трети па нагоре" и "менувам тренер еднаш месечно" :pos::pos::pos:

Сега гледате каков лик е патетикава , кај потпиша за кеш па уште и сере ова она ауу ... доста омразена фаца уште од сега е помеѓу навивачите !!!
Ако сакаше за пари да оди ќе отидеше во Сити.

Ако сакаше за пари да оди ќе отидеше во Сити.
Да сега во Челзи ке игра така за џабе што е само 170 000 фунти неделно. Можеби Сити нуделе помалку од каде знаеш? Оваа плата што ке ја зема не е нималку мала.

Да сега во Челзи ке игра така за џабе што е само 170 000 фунти неделно. Можеби Сити нуделе помалку од каде знаеш? Оваа плата што ке ја зема не е нималку мала.
И тоа што викаш :).Ама според сите трансфери што Сити ги направија до сега не ми се верува помалку да нуделе

At 21, Real or Barca would have been more difficult for me. If I play well enough at Chelsea, I could win my place in the starting team... овој за 2-3 години им бега на Челзи..

Изгледа пак ќе се тегнат со Тотенхем ко за Бербатов, до крај на преодниот рок.

Нека се изјасни самиот дека сака кај нас и ќе нема потреба ни од тегнење, ни од чекање до 31 Август..

Многу е очигледно, со Тотенхем не верувам дека веќе ќе може ЛШ да игра, за титула во ПЛ да не правиме муабет, така да не гледам зошто не би потегнал скалило плус во кариерата, сега или никогаш! :)

Модрич и Кагава за успешна следна година! ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom