Друже Саф и Мурињо имаат само едно заедничко нешто а тоа дека се занимаваат со фудбал , друго ама баш ништо . Мене ми текнува само тоа каков лицемер е Мурињо и што збореше за Роналдо додека беше тренер на Челзи а сега се неразделни пријателчиња . Мурињо ти е една препотентна дигната лицемерна глупача која освен тоа што е добар стратег нема ни едена друга добра човечка особина , а тоа дека биле исти со САФ малце потешко .Абе баце и Ферги некад бил таков.За да се стигнел до нивото на кое што е сега, морал и он некогаш да биде таков, дрзок.Мудроста доаѓа со годините.Искрајно мене Мурињо у последно време многу ме импресионира со некои одлуки и коментари за разлика од порано.Спореди го сега и пред 5-6 години кога беше со Челзи и ќе видиш голема разлика.
Епа нема да биде во тој кош на играчи кои ја одбележале историјата на тимот, играчи кои цела кариера ја посветиле на тимот и не се откажале од него.Ретки се тие играчи, а во последно се поретко се раѓаат зошто друга димензија фаќа фудбалот како НАЈКОМЕРЦИЈАЛЕН спорт.Ако, и уште еден требл да донесе посекако нема да го ставам во ист кош со Сер Боби, Робо, Бест, Гигс, Сколс, Гери.... И Руни со постапката лани се извади од оваа дружина самиот
Мурињо треба да учи уште многу за да му биде на Ферги до колена кога е лицемерие во прашање. И едниот и другиот се родени победници и би направиле баш се за да победат. Исти се, тоа и Фергусон на неколку пати го има кажано, не за џабе со него е во одлични односи.Друже Саф и Мурињо имаат само едно заедничко нешто а тоа дека се занимаваат со фудбал , друго ама баш ништо . Мене ми текнува само тоа каков лицемер е Мурињо и што збореше за Роналдо додека беше тренер на Челзи а сега се неразделни пријателчиња . Мурињо ти е една препотентна дигната лицемерна глупача која освен тоа што е добар стратег нема ни едена друга добра човечка особина , а тоа дека биле исти со САФ малце потешко .
Само што Јунајтед функционира на друг начин а Мурињо не е ни Ирец , Шкот, Англичанец ... а тоа е само еден од условите за да се биде менаџер на Манчестер Јунајтед . Клубот има непишани правила само треба да листнете дека гејови како Мурињо може да бидат тренери на Олд Традофр само и само од противничката екипа !!! Мурињо го допре дното , крие силеџии во тимот се пресметува со други јаде лајна за секого ... тешко веројатно дека САФ некогаш направил нешто такво и тешко дека ќе направи !!!Мурињо треба да учи уште многу за да му биде на Ферги до колена кога е лицемерие во прашање. И едниот и другиот се родени победници и би направиле баш се за да победат. Исти се, тоа и Фергусон на неколку пати го има кажано, не за џабе со него е во одлични односи.
Ерик Кантона? Рој Кин? Зборувањето за Венгер? За Бенитез? За Даглиш? Па дури и за Кин откако тој не е во Јунајтед?Мурињо го допре дното , крие силеџии во тимот се пресметува со други јаде лајна за секого ... тешко веројатно дека САФ некогаш направил нешто такво и тешко дека ќе направи !!!
На резултати пише 3 гола од Кин.. Е сеа дали брат му има дадано некој или хет трик од Вил не знам точно.. Ама повеќе ма влече накај хет-трик... Поздрави го Петар утре ..Вил Кин продолжува со головите и во Англиската У19 репрезентација. Браво младичу, само напред !!!
Вториот гол пишува дека го дал неkој Kane , вајда е грешка, пошто на други страници пишува 3 гола дал Кин, ако е така честит хет трик за Вил и нека му се множат!На резултати пише 3 гола од Кин.. Е сеа дали брат му има дадано некој или хет трик од Вил не знам точно.. Ама повеќе ма влече накај хет-трик... Поздрави го Петар утре ..
Eее стварно пишувало Kane, јас па од многу воздуда оти може да е хет-трик на Вил ми се виде Keane ..Вториот гол пишува дека го дал неkој Kane , вајда е грешка, пошто на други страници пишува 3 гола дал Кин, ако е така честит хет трик за Вил и нека му се множат!