Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Абе гледам нешто на фејзбук Боатенг сме го сакале ? Шпекулација или ?

Јас мислам дека Кагава е Бекам за него:)

Ако не го донелe Кагава ке пробаат Боатенг да го донесат на негово место, и Боатенг не е лоша опција :)

Пишав на страницата,ќе пишам и овде, Боатенг е коњче,само толку ќе кажам :D

^ Ах на тешки маки сум , коњ не е за кај нас овој , не е кадарен :coffee:

Играчиштето Боатенг.... Се виде колку знае во Англија и пак ќе кажам не значи дека го сакаме секој за кого ќе пишат новинарите.

French media has backed the claims of Sky and BBC that hazard to | Man United | is almost a done deal with only few minor formalities remaining.
Hazard is desperate to join the red devils and was excited after meeting Sir Alex Ferguson in person, just like Kagawa.
The deal is expected to be announced on 2nd June.

Леле прекинете да постирате и од оваа страна веќе, станата е ко крема списаниено.
хаха сајтот од што е лошо дизајниран добивам морска болест кога скрулам надоле !!!

Таков плејбој не ни треба у тимот, Боатенг

Ако дојде Хазард и после некоја година стане лидер и освоиме титули благодарение на него да бараме постови како што беше пред некое време а :D:D??

Ако дојде Хазард и после некоја година стане лидер и освоиме титули благодарение на него да бараме постови како што беше пред некое време а :D:D??

Ако, и уште еден требл да донесе посекако нема да го ставам во ист кош со Сер Боби, Робо, Бест, Гигс, Сколс, Гери....:) И Руни со постапката лани се извади од оваа дружина самиот :)

Мене ми беше сеедно за Хазард дали ќе дојди, дека не сум го гладал шо играчиште е, а многу го фалат. Сега па би сакал да дојди, онака ко за инет на тие шо го неќат. :D А и ако освои неколку титули ( а ќе освои ) ќе ја кидни барајќи нов предизвник и ќе оди во неговиот клуб од соништа кој е во Шпанија, нели. Слично како Кики наш, само шо овај крева врева уште не дојден а скап е уште сега.

Работава е шо од Скај Спортс и ББЦ кажаа и сега другиве сајтови истото тотално го пишуваат, не дека знаат нешто повеќе.

А тоа изворот од Скај им е претседателот на Лил, што не мора да значи дека не го лажат и него.

А понеделник ќе биди разврската за Хазард или ќе се маткаме со бабинидеветини до немајкаде ?

А понеделник ќе биди разврската за Хазард или ќе се маткаме со бабинидеветини до немајкаде ?

2 Јуни ќе ја донесел одлуката каде ќе ја продолжел својата кариера!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom