Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.874
- Поени од реакции
- 21.782
Ако е ова точно тогаш САФ се има изнервирано 200% со шити и тоа што освоија титула + гомнариите на тевез ...
Гарант.Ако е ова точно тогаш САФ се има изнервирано 200% со шити и тоа што освоија титула + гомнариите на тевез ...
Ако стварно стариот даде помеѓу 35-45 милиони фунти за копиљов, тогаш сигурно има видено нешто извонредно во него.http://twitter.com/#!/UK_TransferNews
BREAKING NEWS: Manchester United Sign Eden Hazard from Lillie, transfer fee £45M. Press Conference has been called for later today.
ја мислам дека ако стварно го имаат договорено ќе чекаат за да заврши францусково првенство и ќе ја го објават трансферот..
Зависи од кого е искоченоManchester United are believed to be agreeing personal terms with Leighton Baines after a £10 million bid was accepted by Everton #MUFC #EFC А за ова што мислите дали е вистина или некој само си прај забава![]()
Абе ова го најдов од истата страна кај што пиши и за Еден Хазард дека преминал во МанчестерЗависи од кого е искоченоИма луѓе што се во бизнисот и си знаат некои работи ама има некои на кои им е досадно
![]()
Да не биде истото ко со евертон пред неколку утакмици?Солскер е на преговори со Вила за да стане нивни менаџер, потврди Молде. Ако стане Оле менаџер на Вила рачунајте уште од сеа 6 бода имаме од тие мечеви.![]()
Во Евертон им дадовме играч(и) не им е менаџер некој ко Солскер, а и утакмицата со Евертон не беше нивна кривица туку ние самите не си ја завршивме работата до крај т.е. се опуштивме.Да не биде истото ко со евертон пред неколку утакмици?
Зар толку тој 1 бод им беше важен?