Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Овен ќе одморел еден пероид........ од што? Од спиење на клупа?:pos:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Со среќа нека му е на Овен во понатамошната кариера и во животот. Засекогаш ќе му го паметам неговиот гол против Сити
. 7-мицата би сакал да ја земе Валенсија ,а Кагава ако дојде 23-та нека ја земе добро ќе му стои :)

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.473
Поени од реакции
3.446
7 на Нани или Валенсија , Кагава ако дојде да ја земе 23 та одлично му стои а Велбек 9 :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
If you remember well , some weeks ago Hazard said that his favourite color is the blue and he'd like wearing the blue but 3 days ago he said : "You'll never see me in the red of Lille again. It will be another red next season." ... so , impossible is nothing , he could be join in Utd or City , nothing it's written yet , we must wait and see what will happen ...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.786
Поени од реакции
11.349
If you remember well , some weeks ago Hazard said that his favourite color is the blue and he'd like wearing the blue but 3 days ago he said : "You'll never see me in the red of Lille again. It will be another red next season." ... so , impossible is nothing , he could be join in Utd or City , nothing it's written yet , we must wait and see what will happen ...
7мица оде кај ХАЗАРД! :cool:
Шшшш ќути не издавај, како се договоривме :icon_mrgr:

H

-HRO

Гостин
Според последното рангирање на УЕФА, Јунајтед се наоѓа на 2рата позиција.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Многу глупо рангирање..

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.473
Поени од реакции
3.446
На тоа најдобрите што се направени новиот шампион парталот Манчестер Сити го нема иначе реално таман си е :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Многу глупо рангирање..
Ок си е рангирањето, просек од 4/5 години вади.

Тоа ред, вајт, блу, машрум глупостите се измислица на новинарите но и со тоа, мило ми е што алчниов иде у Сити, каков клуб, такви играчи.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Ок си е рангирањето, просек од 4/5 години вади.

Тоа ред, вајт, блу, машрум глупостите се измислица на новинарите но и со тоа, мило ми е што алчниов иде у Сити, каков клуб, такви играчи.
Глупо е.

Kajgana Shop

На врв Bottom