Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ок си е рангирањето, просек од 4/5 години вади.
Абе просекот моментално не вади, но наредните сезони ќе не турка цело време. Први никако нема да бидеме ради сезонава :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абе просекот моментално не вади, но наредните сезони ќе не турка цело време. Први никако нема да бидеме ради сезонава :)
Епа ќе го подобриме де, кажа САФ дела ќе се работи и на тоа :)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.406
Поени од реакции
7.708

Тоа ред, вајт, блу, машрум глупостите се измислица на новинарите но и со тоа, мило ми е што алчниов иде у Сити, каков клуб, такви играчи.
Не знам зашто алчен мислиш дека е, нз можда ја имам друго мислење зашто го знам откако влезе у првите 11 во Лил.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333

Тоа ред, вајт, блу, машрум глупостите се измислица на новинарите но и со тоа, мило ми е што алчниов иде у Сити, каков клуб, такви играчи.
Хазард сигурно иде у Сити?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не знам зашто алчен мислиш дека е, нз можда ја имам друго мислење зашто го знам откако влезе у првите 11 во Лил.
Пошо недокажан во ПЛ бара 200,000 плата?
Од едно никакво првенство и одма по негово да биде? 200,000 ало, Робин не зема толку. Па ни Агуеро колку што знам.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.406
Поени од реакции
7.708
Пошо недокажан во ПЛ бара 200,000 плата?
Од едно никакво првенство и одма по негово да биде? 200,000 ало, Робин не зема толку. Па ни Агуеро колку што знам.
Нз колку бара, ама ок ми е дечкото.Иначе Робин зема 130 000 неделно.
According to Marca, United have signed Eden Hazard and are very close to signing Kagawa.

Mats Hummels, Baines and Lewandowski are Sir Alex's other major targets.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Чисто сумљам за ова погоре ама ај :) него трансферот на Кагава веројатно ќе биде обелоденет по неговите настапи за Јапонија периодов. Стандард, за да не го замараат.истото беше и со ДДГ.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
На фан страната на Погба на фб пишува "Манчестер е можеби посилен клуб од Јувентус, ама јас сакам да играм фудбал".. Е сеа дали тој си пишува или од некој друг е направена, па кур-ташак игра, не знам...

Иначе Солскјер е фаворит за менаџер на Вила.. Добро ќе биде да се врати во ПЛ.. А и си имаме сигурни поени, ако има потреба од нив.. :icon_lol:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Sir Alex Ferguson has been watching Borussia Dortmund, and is apparently considering making an offer to the current German champion for three of its players: Kagawa (from Japan), Lewandowski (Poland) and Hummels (Germany). According to the British press, the club is prepared to put up €62 million. However, the Rhur-based club has no intention to sell the German international centre-half or its goal-scorer.

The situation with Kagawa, however, is different. Dortmund confirmed recently that he will leave the club this summer, although at the moment his destination is unknown. Ferguson sees the Japanese player as the ideal back-up for Paul Scholes, who renewed his contract for another year on Tuesday.

One player who will be playing for the Red Devils next year is the Belgian, Eden Hazard, after announcing that he will sign for the club last night.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.473
Поени од реакции
3.446
Sir Alex Ferguson has been watching Borussia Dortmund, and is apparently considering making an offer to the current German champion for three of its players: Kagawa (from Japan), Lewandowski (Poland) and Hummels (Germany). According to the British press, the club is prepared to put up €62 million. However, the Rhur-based club has no intention to sell the German international centre-half or its goal-scorer.

The situation with Kagawa, however, is different. Dortmund confirmed recently that he will leave the club this summer, although at the moment his destination is unknown. Ferguson sees the Japanese player as the ideal back-up for Paul Scholes, who renewed his contract for another year on Tuesday.

One player who will be playing for the Red Devils next year is the Belgian, Eden Hazard, after announcing that he will sign for the club last night.
Ако сака Хазард 200 000 плата нек бега поарно :)

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
претходно изјави дека ќе носел син дрес а потоа дека ќе играл за тим од Манчестер така што во Сити ќе иде 99% не знам зошто им е ама ај.. моја најголема желба е Модрич да дојде кај вас доста се мафта во второкласни клубови ама изгледа нема да ми се оствари таа желба

Kajgana Shop

На врв Bottom