Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
16 јули 2010
Мислења
214
Поени од реакции
51
Никако не можам да сватам зошто мислите дека имаме слаб тим, според мене Руни,Нани,Валенсија,Јанг,Видич,Флечер,Евра,Рио,Керик се светска класа, плус со исксусвото на Гигс и Сколс и младите Еванс,Смолинг,Џонс,Рафаел,Фабио,Велбек,Клеверли имаме доста солиден тим. Значи треба крпење на некои позиции на пример лев бек и плејмејкер, но тоа се 2 до 3 играчи максимум, во никој случај ремонт.
ne mi bese muabetot deka treba remont za da se brkaat igracite od svecka klasa kako nani jang i kompanija
ali ne mozam da svatam kako cleverli mu ja dava topkata na nani na 3 metra i ovoj ne moze da mu ja vrati ja gubat topkata berbatov nema zemeno vozdusen duel ne pamtam od koga ili ko ke izgubi topka ne trca za pak da ja osvoi nego samo podripnuva se znae praviloto ko ke izgubis topka e so vakva igra ne se igra so golemi klubovi ke ja izgubis topkata na sredina i so 3 dodavanja se kaj tebe u sesnaesterec i ke primis gol za toa se nerviram za toa treba remont da im se nabie u glava deka treba da se povrzat dodavanjata a ne natigo dajmigo pred nivni 16 i ke im ja zemat eve kontra
nemoj da se zalazuvate deka slucajno ispadnavme od bilbao ili nemavme sreka protiv everton ili tie svinji gadni slucajno ne tepaa 1-6 zaradi vakva igra pacerska povlecena nanazad ke gi dupime u sredina ke odime na nereseno
SE ZNAE IGRATA NA MAN UTD NAPAD NAPAD I SAMO NAPAD
GGMU

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Japan international Shinji Kagawa revealed Wednesday that he had met Manchester United boss Sir Alex Ferguson, as rumours swirl that the Borussia Dortmund star is eyeing a move to the Premier League.

The midfielder said the Scot, one of football's most successful managers, had "good words" to say about him during two hours of talks in Manchester this week.

Kagawa, who still has a year to run on his contract with the German champions and has stalled over signing an extension with the club, said he wanted to "think hard" before deciding where his future lay.

"It was good that I was able to meet him in person and talk," Kagawa told reporters on his return ahead of Japan's friendly against Azerbaijan.

Ferguson "had some good words," the player added when asked by journalists at Tokyo's Haneda Airport about the meeting, without disclosing what they discussed.

The 23-year-old scored 17 goals this season in all competitions to help Dortmund secure a second consecutive Bundesliga title and win the domestic double for the first time in their 103-year history.

He has made no secret of his desire to move to England with United tipped as front-runners to sign him.

Ferguson watched Kagawa score in Dortmund's 5-2 German Cup final win over Bayern Munich at Berlin's Olympic Stadium Saturday.

I like it.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ова гостинскиот дрес ? Премногуѕ е бел за мој вкус а што се однесува до дизајнот супер е !!!
Да, гостински. Грда е сликата, ваљда официјално кога ќе искочат фотографиите ќе биде поубав :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
Многу ме интересира денешниот список на Хоџсон .. баш да видиме кој ќе викне од Јунајтед . Се шушкаше дека сколс бил подготвен да се врати ама :D ...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347
2012-13 пижами ќе носат нашиве, дресови во никој случај.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Офф : Едно прашање, ама онака, другарски: Како ви беше до 91 минута во последното коло, од мечот Сити - КПР ? Не знам, дишевте или... ? Озбилно ме интересира.

Ако верваш, јас не дишев и се потев, од то шо го гледав. Адреналин да пука ! А не навивав за никој. Тогаш вас сигурно ви беше 100 пати, повеќе адреналински шок.
Честитки момци, честитки од срце ! :)
Мене до 91 минута ми беше исто как и до 38мо коло. Само чекаах да видам шо ќе се случе. Смирен бех и не се нервираах. Гледаах сам, у маленка собичка со голем тв пред мене. Не сакаах да одам никаде за да не ги слушам тие как тебе. Не сакаах да слушам никој как ќе вика дека „Готово, Сити даде гол, ја зимат титулата“ или пак тва поневеројатното за сите вас „Наша е титулата, нема шанси за 5мин да дадат 2 гола“. Штета шо ного се израдувах на голо на Сисе. Се дереех как ненормален, незнаеех шо да направам. Викаах со цел глас, цело време, а гласо оште ми трпе, едвај говорам. Веруваах оти може он да направе разлика, не оти е толко јак как на времето, туку оти има муда човеко. Од толко шо викаах дојдеа колеги, да видат шо бидело, зашо сам викал, них повеќе ги интересираше спортската и следеа резултати на интернет, додека јас цело време седеех сам пред тв, букавлно как старите дедовци, со ококорени очи как 5 банки, гледајќи убаво шо се случува. Дојдеа тие, и как да дојдеа душманите, дадеа КПР оште еден гол и почнаа гомна да јадат (исто как тебе). Готово било, Сити со тие шутеви шо одеа у аут неможе ништо да направе ни оште 30мин, не оште 15-10, па и 5мин. А мојо коментар беше „Жити се ости ме да гледам фудбал. За 2 гола требат само 2мин, од 91 до 93, исто как финалето ЛШ од '99, шо не го памтам ни јас. Оставејте ме да гледам фудбал и неговорејте пред време, оти до сега Сити беше за вас шампион.“ Ама шо ќе им прааш, неможеш да ги сопреш, јас си бех крив шо ги викнах коо се дереех на голо на Сисе. Битно, бех смирен, очекуваах се и веруваах у се, за тва и лесно го поднесех. Имам одамна научено дека не треба да се откажам до крај, и да водам, па и да губам. За тва и веруваах до крај! Само не беше доволна вербата до крај. Требаше концентрација и квалитет пред тва, барем на една од тие утакмици коо не освоииме 3 бода. Ама јас направих нешто неверојатно. Јас га погодих кантата со книшка од тост со мисла дека ако погодам од тука со мојта верба, Јунајтед ќе станат шампиони. Не ми се веруваше как успеах у тва, ама вербата беше тука. Незнаеех зашо не станааме шампиони. :( На крај ми остана само една дилема неразрешена. Кој му даде милионче на Бартон за црвенио картон? Кој ќе му ги плате тие потенцијални 10 утакмици шо нема да ги игра, как финале у ЛШ? Кој? До душа не ме ни интересира толко. Наредната сезона ќе платат сите до еден, најкасно до два! :)

Иначе как се осеќаш ти брате, после месец ипол? После тва коо ни честиташе титула, а саа не питаш как сме се осеќале ние до 91 минута. А брате? Јас би се осеќал ного ебан!

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.473
Поени од реакции
3.446
Кагава, бејнс и еден деструкцивец како на пример Јави Мартинез, доволно ке ни бидат за тројна титула

Оваа сезона почна многу добро , очекував многу од неа но на крај се заврши лошо како што се вели добар почеток , лош крај . Го победивме арсенал 8 - 2 , тотенхем 3 - 0 и кој таму други но потоа се отиде у к*р.Кога бегавме 8 бода веќе бев сигурен дека е наша , ама почна тоа лошото , пораз од виган нерешено со евертон од 4 - 2 4 - 4 , два порази од Шити првиот 1 - 6 (катастрофа) вториот се обидовме со Искуство ама парк уште еднаш догажа дека не е за кај нас не е како порано оваа сезона многу слабо.

Валенсија - Брилијантен
Еванс - Посебно ме изненади . Го замени Видич одлично не како Видич ама пак е добро
Руни - 30 + гола даде , одлична сезона за него иако последните утакмици не нај нај ама ок е
Јанг - одлична дебитанска сезона
Чичарито - слабо , треба да поработи малко и ке се оправи
Велбек - добра прва сезона во првиот тим следната сезона верувам многу повеке од него

НЕКОИ ОД НИВ КАКО ИЗИГРАА СПОРЕД МЕНЕ :)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
2012-13 пижами ќе носат нашиве, дресови во никој случај.
Дресовите се во чест на Фергусон и не се така лоши како што се прикажани и критикувани имајте малце почит

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347
Дресовите се во чест на Фергусон и не се така лоши како што се прикажани и критикувани имајте малце почит
i'm sorry fergie :place: (but) tonight i'm cleaning out my closet...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кажа САФ - деструктивец НЕМА да има, нема да биде потребен за стилот на нашата игра. А за Бејнс кога ќе размислиш по втор пат, зошто да се купува замена за 31 годишен бек друг, 28 годишен бек? Нонсенс, подобро Фабио да игра и да не оди на позајмица, грешел не грешел, во плус ќе биде како и да ја вртиш. Затоа мислам дека Клајн ќе го донесат и ќе го стават на лев бек.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Кажа САФ - деструктивец НЕМА да има, нема да биде потребен за стилот на нашата игра. А за Бејнс кога ќе размислиш по втор пат, зошто да се купува замена за 31 годишен бек друг, 28 годишен бек? Нонсенс, подобро Фабио да игра и да не оди на позајмица, грешел не грешел, во плус ќе биде како и да ја вртиш. Затоа мислам дека Клајн ќе го донесат и ќе го стават на лев бек.
Бејнс може да биде привренена замена за Евра додека Фабио е на позијмица па од следната сезона Фабио да биде прв избор за лев бек, а за болдираното не се согласувам потребен ни еден добар деструктивец зошто не се знае што ќе биде со Флечер ,а Карик веќе е 30-31 година и потребен ни е уште еден играч од средината на теренот со дефанзивни карактеристики.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694
Бејнс може да биде привренена замена за Евра додека Фабио е на позијмица па од следната сезона Фабио да биде прв избор за лев бек, а за болдираното не се согласувам потребен ни еден добар деструктивец зошто не се знае што ќе биде со Флечер ,а Карик веќе е 30-31 година и потребен ни е уште еден играч од средината на теренот со дефанзивни карактеристики.
Го забораваш Џонс кој сеуште ја нема зрелоста за централен дефанзивец, така да ќе биде деструктивец,зашто Клајн,Рафаел и Смолинг ќе се ротираат.Флеч колку што разбрав ќе се врати на турнејата или почетокот на сезоната.Керик уште има време, не е исторшен може да пружи 2-3 сезони на ниво

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
A да не Флечер и Керик се деструктивци? Изгледа не знаеш што е деструктивец.
И не ни треба нас таков играч, никогаш не сме имале и тешко дека со Фергусон ке имаме.
Немаме ние од тие класични деструктивци или плејмејкери или слично, играчите извршуваат повеќе улоги итн. Многу релативни работи се овие „деструктивци" и слични такви работи

Kajgana Shop

На врв Bottom