Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ниеден не ми отвара, хмм.. ај некој друг нека побара!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
DID YOU KNOW? Harry Gregg has played the most games for #mufc since WW2 without winning a medal of any sort! 247 appearances!
Harry Gregg: "If I was a rich man I would have paid to play for #mufc ...." :cuc:

Kagawa's agent confirmed that he and his client have met Sir Alex Ferguson in Manchester today

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.872
Поени од реакции
21.771
хахахахахахахах леле Овенчооооооооооооооо :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
601
Поени од реакции
511
Овен се посрамоти...

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.872
Поени од реакции
21.771
Ама затоа Евра ја скина мрежата :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.790
Поени од реакции
44.051
DID YOU KNOW? Harry Gregg has played the most games for #mufc since WW2 without winning a medal of any sort! 247 appearances!
Harry Gregg: "If I was a rich man I would have paid to play for #mufc ...." :cuc:

Kagawa's agent confirmed that he and his client have met Sir Alex Ferguson in Manchester today
Oвој нели беше голманот што ги спаси жената и бебето мислам од авионот?? Знам дека на филмот така малце помотивирано типче е.. :D

Иначе ова најмногу ме нервира.. Се сретнале.. Па кажи потпишавте или уште не е бидната работата.. Сеа се сретнавме и вие мислете се што сме направиле.. xD

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Oвој нели беше голманот што ги спаси жената и бебето мислам од авионот?? Знам дека на филмот така малце помотивирано типче е.. :D

Иначе ова најмногу ме нервира.. Се сретнале.. Па кажи потпишавте или уште не е бидната работата.. Сеа се сретнавме и вие мислете се што сме направиле.. xD
Истото ко со Де Геа е, сите ќутат, се прават будали и после ќебиња ќе спружаат :icon_lol: Сигурно ќе каже САФ после натпреваров што е биднато ама ќе рече уште не се знае, ќе видите :D

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.872
Поени од реакции
21.771
Слаба комбинација се Овен и Бербатов во напад :oops:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Слаба комбинација се Овен и Бербатов во напад :oops:
Ма побрзо нека си иде и Овен, добар беше за сеир лани, сеа нека се гони :D

"He didn't sleep much on Sunday night. None of us did. He was in the office at 7.30 on Monday morning already thinking about next season," Gill said at the Premier League 20 Seasons awards in London.

Стариот се налути :icon_lol:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Море, имат среќа Сити шо у Англија не се гледа меѓусебнио дуел, туку гол разликата, иначеее... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom