Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Овој Јанг почна да ми станува омилен играч.. :D.. Задоволен сум од него сезонава, ама догодина очекувам многу повеќе.. Исто и на ЕП очекувам да блесне...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Џони се уплаши гол ќе дадеше :pos:

Парк (y)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
колку заврши .. стрелци ?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
колку заврши .. стрелци ?
1-4
Eвра
Јанг (слободен)
Руни (пенал)
Јанг

Иначе мора да кажам дека Парк супер изигра денес.. Ама сепак си стојам на моето, дека неговото време на ОТ е пред крај.. :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Ај ако може некој да ги постира головите зошто не бев во можност да го гледам натпреверот. Благодарам :)

Член од
16 јули 2010
Мислења
214
Поени од реакции
51
Pobeda ali kakva pobeda
Rezultat 1-4 da golovi super nego edno se prasuvam dali ni trebaat veteranite za da formirame akcii i dobri pozicii za napagacite da daat gol ili ni trebaat vo timot nezainteresirani igraci kako dimitar berbatov
Jas mislam deka za malku ne dokaza fergi deka so mnogu slab tim moze da osvoi titula spored mene mu bese toa celta za da dokaze vo svetot deka ne se potrebni pari od katar rusija .....za da se osvoi titula
Remont.....
Mislam deka ova mu treba na junajted
Ne moze igrac kako jang nani berbatov cleverli i tako dalje talentirani fantasticno da utne prosto dodavanje toa za mene e nezainteresiranost za igrata i nemanje sila da se dokaze vo timot za da dominira i da bide prv sostav i zatoa muabetot na site e Ja sum dobar ama ne me pustaat da igram
Jas edno zakluciv od ovaa prijatelska sredba
So mnogu fanovi na man utd se dokazuvam deka ni trebaat veteranite zasto? zatoa sto od ko vlegoa tie gi vidov vistinskite akcii na junajted vo koi se oseka sila preciznost i rezultira so gol toa mu treba na junajted
I na kraj dali treba da ja smenime formacijata
Stvarno me nervira fergi so taa formacija 4-5-1 ko ni lezi 4-4-2 ali formacijata ne zavisi samo odtoa kako se trenirani igracite nego koj igraci ti se na raspolaganje od ko vlegoa skols i gigs u sredina zaedno so kleverli profunkcionira napadot
So sakam da kazam deka spored igracite sega ni odgovarase 4-3-3 i toa rezultirase so golovi i sansi
Zatoa posle pominata sezona na muskuli so sekoja utakmica gi broevme kolku prvotimci imavme povredeni ( ispod 5 nebevme) i dobro e ova so go stignavme za na kraj malku lazna nadez da ni dade QPR pa se pomocavme ali nema veze idemo dalje ne ni trebaat pari ko na niv (ne sakam imeto da im go spomnam) ni trebaat dvajca trojca igraci novi i gazime dogodina
I nema cuvanje rezultat 1-0 2-0 gaziiiiiii ko arsenal 8 zaso titula se gubi i vaka na golovi
Pozdrav do site fanovi na man utd ubavo leto i se gledame vo novata sezona

Член од
15 мај 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Руни: Мислевме дека ја освоивме Премиер лигата

Манчестер Јунајтед беше на чекор од титулата во Премиер. И кога изгледаше дека Јунајтед е новиот шампион на Англија, Џеко и Агуеро им ги урнаа сиништата.

„Тоа беше тежок ден за сите нас. Мислевме дека ја освоивме титулата, а за неколку минути дознавме дека не ја освоивме. Тоа ни го скрши срцето.“

„Мораме да се свртиме кон идната сезона и верувам дека ќе освоиме некој трофеј. Сигурен сум дека ќе се вратиме, веруваме во себе.“

„Кога водите со 4-2 десет минути пред крајот и потоа не освојувате три бода тоа е навистина разочарувачко. Имаме млади играчи кои сигурно ќе научат нешто од тоа“
-изјави Руни.

„Нема да речам дека имавме добра сезона, но и не беше лоша како што многумина прогнозираа. Идната сезона секој играч мора да пружи повеќе отколку оваа година.“

„Навивачите се желни да видат нови играчи и јас верувам дека тренерот ќе направи се што може во таа насока. Нема многу играчи на светот кои би можеле да играат во Јунајтед“-изјави Евра.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
^ ЦАР, најдобриот, никој не е како кралот ! Какви напаѓачи сме имале само низ историјата...

Џаро, САФ ги држи старите заради атмосфера и искуство, Гигс и Сколс цело време им делат совети. Иначе Сколс е на второ место по број на комплетирани додавања во лигата, прв е Бритон, а Де Геа е најуспешен голман по процент на одбрани - 78%. Not bad for a dodgy keeper, eh? :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
^ ЦАР, најдобриот, никој не е како кралот ! Какви напаѓачи сме имале само низ историјата...

Џаро, САФ ги држи старите заради атмосфера и искуство, Гигс и Сколс цело време им делат совети. Иначе Сколс е на второ место по број на комплетирани додавања во лигата, прв е Бритон, а Де Геа е најуспешен голман по процент на одбрани - 78%. Not bad for a dodgy keeper, eh? :)
Прв да не е Артета ? :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Се повреди, некој си видел шанса за подобрување статистика :р
Можно е, немам провререно.

Офф : Едно прашање, ама онака, другарски: Како ви беше до 91 минута во последното коло, од мечот Сити - КПР ? Не знам, дишевте или... ? Озбилно ме интересира.

Ако верваш, јас не дишев и се потев, од то шо го гледав. Адреналин да пука ! А не навивав за никој. Тогаш вас сигурно ви беше 100 пати, повеќе адреналински шок.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Се стегавме до 91, не диши, тишина .... и оп едно време ..

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Никако не можам да сватам зошто мислите дека имаме слаб тим, според мене Руни,Нани,Валенсија,Јанг,Видич,Флечер,Евра,Рио,Керик се светска класа, плус со исксусвото на Гигс и Сколс и младите Еванс,Смолинг,Џонс,Рафаел,Фабио,Велбек,Клеверли имаме доста солиден тим. Значи треба крпење на некои позиции на пример лев бек и плејмејкер, но тоа се 2 до 3 играчи максимум, во никој случај ремонт.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Можно е, немам провререно.

Офф : Едно прашање, ама онака, другарски: Како ви беше до 91 минута во последното коло, од мечот Сити - КПР ? Не знам, дишевте или... ? Озбилно ме интересира.

Ако верваш, јас не дишев и се потев, од то шо го гледав. Адреналин да пука ! А не навивав за никој. Тогаш вас сигурно ви беше 100 пати, повеќе адреналински шок.
Чувството беше неописливо 90 мин. си мислиш како тоа сте ја освоиле титулата,секоја топка кај нив бев станат на нозе,и секој пат издишував кога ќе ја испуцаат топката.....
Адреналин пука!
Се додека не се смени за 2мин.,но некако не се разочарав онака ептенски поради фактот дека играја со 10играчи,и не се кадарни КПР да ни ја донесеја титулата,односно што се тие должни да ја донесат......
Фино лепо си останаја во Прва лига ич не му чуе.
П.с бев пожолтен ко лимон :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom