ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.720
- Поени од реакции
- 43.767
Овој Јанг почна да ми станува омилен играч.. .. Задоволен сум од него сезонава, ама догодина очекувам многу повеќе.. Исто и на ЕП очекувам да блесне...
1-4колку заврши .. стрелци ?
Прв да не е Артета ?^ ЦАР, најдобриот, никој не е како кралот ! Какви напаѓачи сме имале само низ историјата...
Џаро, САФ ги држи старите заради атмосфера и искуство, Гигс и Сколс цело време им делат совети. Иначе Сколс е на второ место по број на комплетирани додавања во лигата, прв е Бритон, а Де Геа е најуспешен голман по процент на одбрани - 78%. Not bad for a dodgy keeper, eh?
Се повреди, некој си видел шанса за подобрување статистика :рПрв да не е Артета ?
Можно е, немам провререно.Се повреди, некој си видел шанса за подобрување статистика :р
Чувството беше неописливо 90 мин. си мислиш како тоа сте ја освоиле титулата,секоја топка кај нив бев станат на нозе,и секој пат издишував кога ќе ја испуцаат топката.....Можно е, немам провререно.
Офф : Едно прашање, ама онака, другарски: Како ви беше до 91 минута во последното коло, од мечот Сити - КПР ? Не знам, дишевте или... ? Озбилно ме интересира.
Ако верваш, јас не дишев и се потев, од то шо го гледав. Адреналин да пука ! А не навивав за никој. Тогаш вас сигурно ви беше 100 пати, повеќе адреналински шок.