Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

A

apidrone

Гостин
Какво добивање на гол разлика... Титула е можна само ако Сити изгуби, а ние извлечеме нерешено :D Се шалам, али тоа е поентата, треба Сити да изгуби.
Друго, не знам што толку на срце си го зимате тоа што Сити е пред освојување титула. Сме испуштиле предност од 8 бода. Епа кога ќе се прогласиш за шампион и предвреме ќе прославуваш титула со 8 бода предност на 6 кола до крај во првенство како англиското, после малце тешко ти паѓа ако не испаднало како што си мислел. И ако не освоеше Сити годинава, ќе фрлеше уште 200 милиони, ќе освоеше следната година. Али тоа е краткорочен успех (впрочем така беше и со Челзи). Тоа што го прави Ферги е филозофија на водење на еден клуб, успеси на долг рок. Штета што не можат сите да го видат тоа.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Ќе сакаш да ги ставиш мможните гостински дрссови што ги спомна 2 страни претхoдно :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ќе сакаш да ги ставиш мможните гостински дрссови што ги спомна 2 страни претхoдно :D
Не можам од телефон сум не сум дома :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

За некој од овие мислеше?
Нененене ова е обична тренинг блуза од најки со лупнат амблем од наш клуб од некој ретард. Бели се со црвена лента од гуша до гради и црно бел амблем. Само не знам дали ќе е гости или трет. Ај чек ќе прбам да го ставам некако.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.611
Поени од реакции
8.301
Мајкл Керик не тренира последните 2 дена поради болест и тој ќе го пропушти утрешниот натпревар против Сандерленд

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хах сите ги разболе стариот пред еп, ако ова не е казна од него не знам што е.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Смолинг,Еванс и Керик повредени...
Џонс и Рио стопери :confused:
Томче и Сколс средина? :icon_mrgr:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Што и да се случи утре знам дека повторно ќе останеме голем клуб и клуб кој има играчи кои играат со срце за него, нешто што многу ме радува искрено. И да не освоиме премиер лига сите знаеме дека следната сезона Ферги ќе се врати посилен не викам дека нема да ме боли срце доколку не освоиме но верувам во Ферги.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Според некои новинари, Сити не сакаат да му дадат плата на Хазард колку што сакал, преговорите се ставиле во мирување, почнаа селаните да се борат против "чудовиштето" кое сами си го создадоа. И на чичко Мансур му дојде преку таквото ваљда : D и се уште не го сакам овој кај нас.

Kajgana Shop

На врв Bottom