- Член од
- 10 декември 2010
- Мислења
- 6.492
- Поени од реакции
- 7.964
Дел Пиеро е тука бе дечки
Ако Бербатов не е гол играч тогаш не знам кој е...Искрено нас ни треба еден класичен шпиц, гол играч што може да даде гол кога ќе посака,а да бидеме реални бербатов не е таков.. Чоекот е да створен за да игра позади класичен шпиц да навлекува играчи на него да ослободи поише простор за другите, ама нас тоа ни фали.. Исто е и со Руни и он игра поповлечено он све е само шпиц не е исто и Велбек знали ни останува само Чичарито кој неможе да игра цела сезона перфектно.
Значи коа му одговараш на некои биди попристоен не ми се кур*и зашо ти не си нешто повеќе од мене тука па за да напаѓаш тука секој и да се прајш најпаметен што очигледно не си!Ако Бербатов не е гол играч тогаш не знам кој е...
Бербатов е еден од подобрите шпицови што ги поседува карактеристиките што му се потребни на еден напаѓач! Знае да прими топки,да смири,да даде гол,силен шут,градба,висина,дриблинг....
За разлика од него Чичарито има само финиш,другото е на ниско ниво,особено да не правиме муабет за техника.
Велбек има дриблинг,ама некако не дава голови,не ми е мн. уверлив,но сепак верувам во него ќе го биди за некоја година.
Ако треба препрочитај го постов 2-3 пати ако не го сфатиш на првиот пат
Бла бла бла,Руни ете не е шпиц, универзалец е се согласувам па еве дава голови скоро на секоја утакмица...Нели?Значи коа му одговараш на некои биди попристоен не ми се кур*и зашо ти не си нешто повеќе од мене тука па за да напаѓаш тука секој и да се прајш најпаметен што очигледно не си!
Како прво ти мене не ме сваќаш. Не јас тебе..
Нас ни треба играч кои ќе постигнува голови скоро на секоја утакмица што ќе биде константен а тоа сигурно не е Бербатов!
И да пак ќе си стојам на моето БЕрабтов не е класичен шпиц и не го бива за тоа се губи таму.. Секад прај потег плус место да шутне!
И следен пат пази си малку на јазикот. Ако можам јас на тебе да ти се понашам пристојно и да не напаѓам одма без потреба можеш и ти!
Требало на кратко да му објасниш, нас ни фали Фалкао!Значи коа му одговараш на некои биди попристоен не ми се кур*и зашо ти не си нешто повеќе од мене тука па за да напаѓаш тука секој и да се прајш најпаметен што очигледно не си!
Како прво ти мене не ме сваќаш. Не јас тебе..
Нас ни треба играч кои ќе постигнува голови скоро на секоја утакмица што ќе биде константен а тоа сигурно не е Бербатов!
И да пак ќе си стојам на моето БЕрабтов не е класичен шпиц и не го бива за тоа се губи таму.. Секад прај потег плус место да шутне!
И следен пат пази си малку на јазикот. Ако можам јас на тебе да ти се понашам пристојно и да не напаѓам одма без потреба можеш и ти!
Лошо ме сфаќаш, значи не го барам ја Фалкао, туку преку него само објаснувам за каков профил на играч збори IcoNic..Велбек кога ќе експлодира следната сезона ќе видам кој ќе го бара Фалкао...Слушајте ми го зборов
Океј, моја грешка лошо сум сфатил....Лошо ме сфаќаш, значи не го барам ја Фалкао, туку преку него само објаснувам за каков профил на играч збори IcoNic..
Ај неможиш уште еднаш да кажиш во иста реченица 3 пати дека дресовите се убавиБог да чува, кога се фатиле да ги ругаат дресовите де и да ги ругаат. Малку ми е да ги гледам глупите македонски сајтови како тресат глупости за дресовите, па и наши фанови.
Добри се дресовите.
Мене многу ми се допаѓаат, и дресовите се убави. Супер им стојат на играчите, и тие се чувствуваат одлично во нив. Дресовите се убави.
Нема врска и лани овој вака направи уште во март.
Засега Еванс, Смолинг, Чича ќе се 100% одморени...Остануваат уште Џонс, Рио, Нани, Клеверли, Јанг, Руни, Велбек, Евра и Де Геа...Сигурно уште некој ќе отпадне од списокотХахаха Ферги стварно се изнервира, сите ќе ги повлече од репрезентацијата заради наводни „повреди", еве и Еванс на операција ќе одел