Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Искрено нас ни треба еден класичен шпиц, гол играч што може да даде гол кога ќе посака,а да бидеме реални бербатов не е таков.. Чоекот е да створен за да игра позади класичен шпиц да навлекува играчи на него да ослободи поише простор за другите, ама нас тоа ни фали.. Исто е и со Руни и он игра поповлечено он све е само шпиц не е исто и Велбек знали ни останува само Чичарито кој неможе да игра цела сезона перфектно.
Ако Бербатов не е гол играч тогаш не знам кој е...
Бербатов е еден од подобрите шпицови што ги поседува карактеристиките што му се потребни на еден напаѓач! Знае да прими топки,да смири,да даде гол,силен шут,градба,висина,дриблинг....
За разлика од него Чичарито има само финиш,другото е на ниско ниво,особено да не правиме муабет за техника.
Велбек има дриблинг,ама некако не дава голови,не ми е мн. уверлив,но сепак верувам во него ќе го биди за некоја година(y).
Ако треба препрочитај го постов 2-3 пати ако не го сфатиш на првиот пат ;)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Ако Бербатов не е гол играч тогаш не знам кој е...
Бербатов е еден од подобрите шпицови што ги поседува карактеристиките што му се потребни на еден напаѓач! Знае да прими топки,да смири,да даде гол,силен шут,градба,висина,дриблинг....
За разлика од него Чичарито има само финиш,другото е на ниско ниво,особено да не правиме муабет за техника.
Велбек има дриблинг,ама некако не дава голови,не ми е мн. уверлив,но сепак верувам во него ќе го биди за некоја година(y).
Ако треба препрочитај го постов 2-3 пати ако не го сфатиш на првиот пат ;)
Значи коа му одговараш на некои биди попристоен не ми се кур*и зашо ти не си нешто повеќе од мене тука па за да напаѓаш тука секој и да се прајш најпаметен што очигледно не си!
Како прво ти мене не ме сваќаш. Не јас тебе..
Нас ни треба играч кои ќе постигнува голови скоро на секоја утакмица што ќе биде константен а тоа сигурно не е Бербатов!
И да пак ќе си стојам на моето БЕрабтов не е класичен шпиц и не го бива за тоа се губи таму.. Секад прај потег плус место да шутне!
И следен пат пази си малку на јазикот. Ако можам јас на тебе да ти се понашам пристојно и да не напаѓам одма без потреба можеш и ти!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Значи коа му одговараш на некои биди попристоен не ми се кур*и зашо ти не си нешто повеќе од мене тука па за да напаѓаш тука секој и да се прајш најпаметен што очигледно не си!
Нас ни треба играч кои ќе постигнува голови скоро на секоја утакмица што ќе биде константен а тоа сигурно не е Бербатов!
И да пак ќе си стојам на моето БЕрабтов не е класичен шпиц и не го бива за тоа се губи таму.. Секад прај потег плус место да шутне!
И следен пат пази си малку на јазикот. Ако можам јас на тебе да ти се понашам пристојно и да не напаѓам одма без потреба можеш и ти!
Бла бла бла,Руни ете не е шпиц, универзалец е се согласувам па еве дава голови скоро на секоја утакмица...Нели?
Бербатов си е класичен шпиц!

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Требало на кратко да му објасниш, нас ни фали Фалкао! :icon_lol:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Велбек кога ќе експлодира следната сезона ќе видам кој ќе го бара Фалкао...Слушајте ми го зборов;)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Велбек кога ќе експлодира следната сезона ќе видам кој ќе го бара Фалкао...Слушајте ми го зборов;)
Лошо ме сфаќаш, значи не го барам ја Фалкао, туку преку него само објаснувам за каков профил на играч збори IcoNic.. ;)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Лошо ме сфаќаш, значи не го барам ја Фалкао, туку преку него само објаснувам за каков профил на играч збори IcoNic.. ;)
Океј, моја грешка лошо сум сфатил....
На Велбек ова му беше прва сезона како стандарден првотимец и сигурно наби доволно искуство како е да се носи дресот на Јунајтед, па според мене е доста потценет и верувам во него дека следната сезона ќе експлодира уште повеќе. Исто и Вил Кин да добива шанса за игра така да според мене нема потреба од никакво засилување во оваа позиција :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Бог да чува, кога се фатиле да ги ругаат дресовите де и да ги ругаат. Малку ми е да ги гледам глупите македонски сајтови како тресат глупости за дресовите, па и наши фанови.
Добри се дресовите.
Мене многу ми се допаѓаат, и дресовите се убави. Супер им стојат на играчите, и тие се чувствуваат одлично во нив. Дресовите се убави.
Ај неможиш уште еднаш да кажиш во иста реченица 3 пати дека дресовите се убави :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема врска и лани овој вака направи уште во март.

Го sирнав гостинскиот дрес, ако е навистина тој, ќе се потепаме сите за да го купиме. Не можам да ја ставам сликата зошто од телефон сум, утре. Под тој мислам на белиот што ви го објаснував пред некој месец.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.497
Поени од реакции
3.502
Не ни треба напагач, си ги имаме Руни , Велбек , Чичарито па и догодина Вил Кин ке добива шанси (според мене не треба ) али што е наумил серот тоа нека прави тој најдобро знае :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Хахаха Ферги стварно се изнервира, сите ќе ги повлече од репрезентацијата заради наводни „повреди", еве и Еванс на операција ќе одел :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Хахаха Ферги стварно се изнервира, сите ќе ги повлече од репрезентацијата заради наводни „повреди", еве и Еванс на операција ќе одел :D
Засега Еванс, Смолинг, Чича ќе се 100% одморени...Остануваат уште Џонс, Рио, Нани, Клеверли, Јанг, Руни, Велбек, Евра и Де Геа...Сигурно уште некој ќе отпадне од списокот :)

Kajgana Shop

На врв Bottom