Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
луѓе не се замарајте супер се нашиве него видете ги на ливерпул па зборете...Не сте свесни колку им се грди:tapp:
http://www.manutd.com/madeofmanchester поише за дресовите

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.801
Поени од реакции
21.528
Гледајте на позитивната страна ... ги менуваме секоја година а мушамава кога тогаш мораше да помине ... што значи ја гледаме еднаш и никад више за разлика од некој кој допрва ги очекува :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Бог да чува, кога се фатиле да ги ругаат дресовите де и да ги ругаат. Малку ми е да ги гледам глупите македонски сајтови како тресат глупости за дресовите, па и наши фанови.
Добри се дресовите.
Мене многу ми се допаѓаат, и дресовите се убави. Супер им стојат на играчите, и тие се чувствуваат одлично во нив. Дресовите се убави.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Дресовите кога се облечени многу убави се,валјда затоа што имаме многу убави играчишта:LOL:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Бог да чува, кога се фатиле да ги ругаат дресовите де и да ги ругаат. Малку ми е да ги гледам глупите македонски сајтови како тресат глупости за дресовите, па и наши фанови.
Добри се дресовите.
Мене многу ми се допаѓаат, и дресовите се убави. Супер им стојат на играчите, и тие се чувствуваат одлично во нив. Дресовите се убави.
Види вака. Тоа дали им се допаѓаат или не е СОПСТВЕН вкус. Така да не мора и ти да ги ругаш нив.
Секоја една работа секој од нас различно ја гледа и баш дека тебе ти се свиѓаат ќе ги гледаш со кев наредната сезона за разлика од оние кои не им се свиѓа ќе кинат живци цела сезона :D

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Се океј, ама зошто да се ругат дресовите (или било што да е) на сопствениот клуб. Ми дај петиција да се направи да ги запалат..

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Се океј, ама зошто да се ругат дресовите (или било што да е) на сопствениот клуб. Ми дај петиција да се направи да ги запалат..
Ќе му ебам мамете ќе му ебам, ќе ги пукам со сачмата!
:icon_mrgr:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добри се дресовите.
Каква публика такви медиуми.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Добитниот состав за вгодина: Де Геа
Рафаел ------ Видич ------ Фердинанд----Бејнс
Нани-------Кагава--------Клеверли--------Јанг
Руни
Велбек

(y)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Ако си идат Бербатов и Овен што веќе е сигурно ќе мора да се земе и уште еден искусен напаѓач. Неможе цела сеозна со Велбек Чичарито и Руни да се игра не дај боже некој он нив да се повреди па после да маваме глава од ѕид!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ако е за така би требало да остани Бербатов,ама не го цениме своето туку туѓото... :tapp:

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Berbatov e extra napagac so oset za gol pojke nego bilo koj od ovie sto gi imame i + iskustvo ima najveke ama i na nego mu prekipa lonceto so toa sedenje na klupa a ona crnoto sto neznae gol da dae da igra po 90 minuti :unsure:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Ако е за така би требало да остани Бербатов,ама не го цениме своето туку туѓото... :tapp:
Искрено нас ни треба еден класичен шпиц, гол играч што може да даде гол кога ќе посака,а да бидеме реални бербатов не е таков.. Чоекот е да створен за да игра позади класичен шпиц да навлекува играчи на него да ослободи поише простор за другите, ама нас тоа ни фали.. Исто е и со Руни и он игра поповлечено он све е само шпиц не е исто и Велбек знали ни останува само Чичарито кој неможе да игра цела сезона перфектно.

Kajgana Shop

На врв Bottom