Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Што за што, ама ланските беа нај нај, пижамиве ќе ги прескокнам, па од следната сезона здравје пак ќе порачуваме.. :)
Ланските беа лудило. Моменталниве не дека се лоши, ама онаа црно-белата линија околу врат воопшто не ми се свиѓа. А за идниве дресови :noze:
Изледа минативе сезони побарувачката на дресови била огромна, така што ова им е паметен потег како тоа да го успорат :D
No comment :cenzura:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најк дефинитивно разочараa, сфаќам да се направи чест на Ферги заслужил, ама дефинитивно можеле да направат подобар дизајн. Јас дигам раце од новиот дрес, не би го земал искрено, освен ако на втор поглед ми се смени впечатокот, што се сомневам. Ми се допаѓа само што нема некои фенси додатоци, целосно црвен со различна боја на крагњата.
Не било за фергусон ова види на фб страната сликите, посветен е на работничката класа, на железничарите затоа што тие го формирале клубов. Ама пак бе, сигурна сум дека можеа на поинаков начин да им оддадат чест на луѓето, да се распрашаа по мештаните...
А дека ќе ги баталиме Најк малце морген за мене зошто се спрема договор вреден 480 милиони за наредни 10 години. David Gill likes this.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Овој пак некако се јаде, ама гостинскиот...:facepalm:

Иксрено од моја страна,значи најмалку имам намера да испровоцирам во темава,ама овој дрес ми личи на мушама.

Еден од најгрдите дресови на Манчестер Јунајтед,ако не и најгрд.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Иксрено од моја страна,значи најмалку имам намера да испровоцирам во темава,ама овој дрес ми личи на мушама.

Какво провоцирање зарем има некој шо не се согласува? Седи кафе ќе вариме :D

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229

мене повеќе на пижама ми личи :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Искрен да бидам доколку не го видам како стои на некој играч дресот не би коментирал...Кога го гледав прво тој со крагната бела што беше лани ми изгледаше доста лошо, ама кога видов како стои на играчите ми стана еден од најубавите...

A

apidrone

Гостин
Гајле ми е каков е дресот, ако има успеси со него... Сепак тоа се фудбалери, а не манекени на модна писта. Сеа ќе речете имиџ мимиџ, али тоа не е најбитното, мислам...

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Не било за фергусон ова види на фб страната сликите, посветен е на работничката класа, на железничарите затоа што тие го формирале клубов. Ама пак бе, сигурна сум дека можеа на поинаков начин да им оддадат чест на луѓето, да се распрашаа по мештаните...
Така е, ама од тој период се до 1902 година сме играле во златно-жолта комбинација ама со LUHG кампањата тоа не доаѓа во предвид сега. Од 1902 кога клубот го презел Џон Дејвис и од тогаш па навака доминантна е црвената боја, со ретки V детали како тие пред две сезони само не со таа боја. Најверојатно со чекираното се артикулира некоја локална традиција поврзана со самите почетоци на клубот, што според мене е добра замисла, ама малку лошо реализирана, сепак да не избрзуваме, можда ќе ни се допаднат како ќе стојат на играчите, на крај краева битно да имаме успех со нив.

П.С. за мене средно кафе :coffee:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Какво провоцирање зарем има некој шо не се согласува? Седи кафе ќе вариме :D
Да не ме сфати некој погрешно,да си пишам за секој случај.да не има после мајки шајки :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Замислете тројна со ваков дрес да освоиме по некоја веројатност, глетката ќе ги прогонува и нашите внуци по јутјуб клипови.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Може за мене вода место каВе?
Назад на тема.
Замислете ова сварно да ни беше гостинскиот дрес за нареднава сезона :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom