Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А Ли Мејсон во Сабота на Аптон! :pipi:
Ај тој се трпи некако ама овој Дин е за под нозе да го ставиш. Ако се сеќавате минатата година, во К. купот исто игравме полуфинале со Шити и на нивни стадион, првиот меч кога изгубивме, исто така си имаше свои излети. Да не беше тој, ќе победевме уште таму.

Сега колку е точно ова не знам, но шпанските медиуми пишуваат дека Де Геа бил виден деновиве како бара куќа во Манчестер и денес пишуваат дека договорен е трансфер од 17.5 милиони.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ај тој се трпи некако ама овој Дин е за под нозе да го ставиш. Ако се сеќавате минатата година, во К. купот исто игравме полуфинале со Шити и на нивни стадион, првиот меч кога изгубивме, исто така си имаше свои излети. Да не беше тој, ќе победевме уште таму.

Сега колку е точно ова не знам, но шпанските медиуми пишуваат дека Де Геа бил виден деновиве како бара куќа во Манчестер и денес пишуваат дека договорен е трансфер од 17.5 милиони.

Добро е ова со Де Геа, некое милионче плус ќе фрлиме, ама бар 15 год. нема гајле да имаме за таа позиција! :icon_lol:

A

apidrone

Гостин
Не сум фан на млади голмани. Го имам гледано на Алфа, и можам да кажам дека е добар при удари од далечина, ама за шутеви од 11-12 метри не е ништо посебно. Ме нема импресионирано нешто посебно.
Што знам, јас сум за продолжението на ВДС :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
A да го земиме Нурединовски, таков талент не се пропушта :tv:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
Само ван дер сар, се друго е гола вода.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Reasons why we BELIEVE in 2011 as TREBLE winning season !

Reasons why we BELIEVE in 2011 as TREBLE winning season !

1. FA Cup wins over Liverpool and Arsenal just like 1999 !
2. Bouncing back from second place just like 1999 !
3. Fergie and Wenger go head-to-head It's been a while since Manutd faced actual competition from Arsenal for the EPL title, this year also just like 1999 it's Arsenal wh...o are the threat
4. Three defeats in the Premier League-so far we've had only 3 defeats just like 1999
5. 1999 it was farewell to Peter Schmeichel, this year its VDS!

GLORY GLORY MANUTD ♥ :D
209013_191627380879392_190161931025937_463277_4857370_n.jpg

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
http://sportal.rs/news.php?id=47974

Mančester junajted najomraženija firma

Firma koja se najviše mrzi u Engleskoj je FK Mančester junajted. Ovakve rezultate pokazala je anketa Online Opinions sprovedena na uzorku od 1.000 stanovnika Engleske.

Zanimljivo je da se nijedan drugi klub ne nalazi ni blizu Junajteda po nepopularnosti. "Crveni đavoli" su dobili čak 36 odsto glasova ispitanika. Mržnja prema ekipi sa Old Traforda najbolje se vidi prema odgovorima anketiranih. Većina njih je istakla da zamera Mančesteru na popularnosti, snazi i uspesima.

Drugo mesto zauzela je irska niskobudžetna aviokompanija Rajan Er sa 23 odsto glasova, dok je sa 22 odsto treće mesto zauzeo Britiš gas.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Не мразат пошто сме најболи :vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На анкетата што ја правеле, другите корпорации под Јунајтед или се американски или исто така се со американски газди. Замислете Французин да ни беше газда :pos2:

:pipi:

The FA has confirmed that Danny Welbeck has been called up to the England squad for Tuesday's friendly against Ghana. Работата е што татко му е од Гана и Дани има повик и од таа репрезентација и се уште не е јасно чиј повик ќе го прифати. Ако го прифати повикот на Капело, ќе дебитира против својата татковина. Како и да е, браво Дани, само напред :)

Ферги е во Њу Јорк, уште малку ќе има прес конференција и ќе ги објави сите пријателски мечеви на Јунајтед летово.

И Валенсија е избран за играч на месец март. Требаше Чичарито можеби ама ајде, нека му биде ова мотив на Тони поради повредата :)

G

Gray Foxx

Гостин
Чим не мразат повеќе од British Petroleum има нешто посилно од се... :) :) :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
Можат да ни ги лизнат јајцата, ништо повеќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom